Thursday, 20 July 2017

Testimoni Premium Beautiful Corset Terbaru 2017! Pesakit PCOS!


TESTIMONIAL TERBARU PREMIUM BEAUTIFUL PESAKIT PCOS!

syukur alhamdulillah, Isma terima lagi good news dari pengguna Premium Beautiful yang berikhtiar untuk bantu masalah PCOS!

boleh baca sendiri testimoni beliau kat bawah ni ya! Ubat jangan tinggal tapi why not you usaha extra dengan pakai Premium Beautiful kan? 







CYST DAH HILANG 

Alhamdulillah, Allah dah makbulkan one of our du'a. Panjang sungguh perjalanan kami suami isteri utk 3 tahun ni.Sentiasa ulang alik jumpa gynae.

Diagnosed with cyst few years back. Awal Jun hari tu, scan lagi. My husband and I was shocked ๐Ÿ˜ฑ cyst dah hilang. Kalau bertambah saiz, wajib kena operate. Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Bukan bertambah tapi tak ada terus. ❤️ 

I am a PCOS fighter! Pernah dengar tak PCOS? Polycystic Ovarian Syndrome. Ah pun tak pernah sblum ni. Masa awal2 tahu dulu, terus study. Terkejut jugak, simptom dia memang sebijikk sangat ๐Ÿ˜ฑ Ah dah lama ada simptom tu, lebih2 lagi rupa fizikal kita. Tak tau pun semua tu sejenis masalah kesihatan. 

Awareness pasal PCOS sangat tinggi kalau kat negara lain. Siap ada page lagi. Kat M'sia tak pasti..kalau ada, boleh share dengan Ah. I didnt found one. 

Still kena amek ubat setiap bulan. Kadang2 skip jugak. Utk kesan jangka panjang memang tak bagus utk buah pinggang. 

What im doing now, teruskan pakai #PemelukBadan. Mungkin salah satu asbab cyst tu hilang sebab berPB. Seingat Ah, sepanjang tempoh tu, ah tak consume apa2 ubat. Hanya konsisten dengan PB & terus berdoa pada Allah. 

Mohon doakan kami. Yes, macam2 kami cuba but Allah is the Greatest! Allah knows best ๐Ÿ˜ Semua kat tangan Dia. 

#MiracleDoHappen
#TrustInAllah
#PCOSFighter
#PremiumBeautiful

Syukur sangat ya, asbab amalkan Premium Beautiful...dapat jugak kurangkan inci dan berat badan serta sambil tu stabilkan hormon!

Isma happy untuk Engku Farahah! 
Uols lat luar sana yg mana ada masalah PCOS, Cyst atau Fibroid..boleh lah pakai Premium Beautiful Corset untuk mengurankan simptom dan jugak elakkan dari jadi balik!

Promo Premium Beautiful ansuran serendah RM100!
Isma masih buka ya!
dan Diskaun 20% untuk pembelian secara cash dan credit card pun ada!

Isma 019 339 3330!

love,
CDM Ismalina Ishak
TLC PB Expert
Ampang, Wangsa Maju, Gombak, Putrajaya, Shah Alam

Wednesday, 14 June 2017

Resipi Puding Karamel Mudah!

Puding karamel ( Isma masak gunakan cara flan...bain marie bake dalam oven)..

Semalam pi pasar ramadan rasa tak berbaloi nak beli..hahha...masak jelah sendiri๐Ÿ˜

Puding;
5 biji telur A gred
1 tin susu cair
Half cup air
3 sudu gula
Vanila essence 1 sudu kecil

Pukul telur n gula. Takyah beria2 sampai berbuih sbb nnt puding jadi berlubang2..so pukul asalkan gula tu sebati. Campur susu and air and vanilla.

Gula hangus;
6 sudu gula - tabur evenly atas non stick pan. Api sederhana..biar die cair sendiri takyah kacau2. Once semua gula cair..letak dalam 2 sudu air. Die akan meletup sket..kacau sikit je and tutup api.

Buat gula hangus dulu...tuang terus dalam bekas nak letak puding. Then biar die cool off dalam fridge sementara korang bancuh puding tu. (5-10 min dah ok)

Then ..tuang puding dalam bekas. Paling baik (nak bagi puding tekstur licin)...guna tapis supaya adunan tu takde telur yg tak hancur etc.

Isma bake dalam oven 180 degrees for 30 mins. Tutup bekas tu dengan aluminium foil dan letak tray berisi air dalam oven.

Senang sangat...worth it buat dan makan puas!

Selamat mencuba!

#ismacooks
#Mumpreneur
#CDMpunmasakjugak

Tuesday, 6 June 2017

KALAU KURUS, KENAPA NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

#MitosPB
Saya dah kurus, pakai PB corset nanti akan lagi kurus! Taknak lahhh๐Ÿ˜จ

Okey dikkk
Paham... kalau badan kita dah macam papan ke..pembaris kee...MESTI KITA TAKNAK JADI LAGI KURUS!

So, WAJIB you #Selamattt kan diri dengan pakai #PremiumBeautiful sekarang!

Ok now. You dah kurus. Bersyukur dikk..ramai gila yang nak kurus macam you. So masalah you yang kurus ni apa?

1- TAKDE SHAPE - kebanyakan yang kurus ni... punggung dan breast agak kempis ๐Ÿ˜“ walaupun jeans size 25..tapi tang bootayh tu kosong jerrr... bra pun terpaksa beli yang padded (tu pon lompong kat dalam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚). Atas, tengah, bawah..sama je...macam pembaris.

You know whattt???
Premium Beautiful nii..boleh bagi impak besarrr sangat kat YOU! dari cup A, selalunya boleh naik ke B atau C, instantly!
Andddd tang bootayyhh pun boleh makin bulat tauuuu. Tu secret yang PB Expert akan ajar YOU! Tak payah u beli panties yg padded utk nampak mcm ada punggunggg heheh๐Ÿ˜™

2- BONGKOK - yang ni ...common sangat kat orang kurus melidi yang orang gelarkan papan. Tiup angin pun terbang koo... bila bongkok... tu yang postur pun tak berapa lawa. Macam iklan Selamatt tu. Kurus elok dah...pakai baju nampak macam hunchback pulak. Sometimes dah bongkok, boleh lead to sakit belakang pulak!

Of courseee....korset memang membantu sangat untuk postur! Dah la uols dah kurus..lawaaa sangat kalau duduk postur cantik..jalan pun dah macam model kauuu.. curlasttt! Andddd...kita semua mmg try hard nak duduk tegak kan..cuma selalu lenguh pastu kita hunch balik..
PB lahhb kawan baik postur uols tuuu..die keep good posture je..NATURALLYYY!


3- PERUT BUNCIT- kebanyakan client Isma..kalau kurus sangat...bila buncit sikit punnn..nampak macam OBVIOUS sangat! So thats why mereka suka sangat pakai PB nihhh...lepas 3 bulan..bila tak pakai corset punnn..automatic perut bunchhh tu takde!!! Pastu bestnyaa uols maintain je bentuk badan kurus curvy tu bertahun2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

4- MASALAH WANITA - ni standard la...chubby ke kurus...senggugut, rahim jatuh tu sangat mudah nak jadi dengan gaya hidup sekarang.
Best sangat pakai Premium Beautiful sebab dapat kurangkan sakit sneggugut yang sangat tak selesa! Aand of course pemakaian girdle yang ngam2 tuuu dapat bantu elakkan masalah rahim jatuhhhh ๐Ÿ˜ and yang nak conceive punnn..bagus sangat sbb bila pakai PB ni..dapat bantu sihatkan rahim and regularkan period cycle!

Lepas tu..PB boleh jadi set berpantang uols pulak lepas bersalinnn!

That's why lahh..RAMAAIIII client Premium Beautiful yang kurus pun beli tauuu...sometimes lebih dari 1 set!!!

So jangan skeptical. Uols try dulu.
Free fitting dengan our PB expert seluruh Malaysia. Mesti u akan terkejut.
Sebab Premium Beautiful bukan sekadar cakap2 ke.it really delivers good testimony!

Jangan takut ya...PB expert mmg besemangat bila cakap pasal PB..tapi kami takkan paksa pun uols beli๐Ÿ˜Ž just nak make sure uols dapat maklumat yg betul dan selesa memakai bertahun2!

Love❤
CDM Ismalina Ishak
TLC Master Trainer
Premium Beautiful Expert No1 Malaysia
www.ismalina.com
019 339 3340

**silakan LIKE & SHARE jika bermanfaat ya!๐Ÿ˜‰

Boleh dapatkan Promo Premium Beautiful di link ni!

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL 2017

Sunday, 4 June 2017

IKLAN RAYA 2017 PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE!

Salam Ramadhan semua!

Syukur..dah 9 hari kita berpuasaaa...

Saja Isma nak sharekan our 1st ever iklan raya Premium Beautiful!!!
Apa yang Isma boleh rumuskannnn

Memang sangat FUNNY and sweet!




Uols dah #Selamattt ke?
Apa-apa pun , please SELAMATTT kan hari raya anda dari perut belapis bertingkek- tingkek, postur badan yabg bongkokkk dan masalah buncit!

Nak promosi SELAMATTT hari raya?
Click je link promo kat bawah ni kayyy

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL RAYA 2017


Muka tak puas hati cousin, aunties kita bila tengok body raya kita takde berlipat ...peha besar...breast kedua kat belakang kan?

Jangan risau..Isma sediakan cash instalment serendah RM100 untuk yang ada bajet ciputtt je nak raya ni!

Yang nak harga promo and jimattt
Terus tekan link promo up to 20% dari harga kasih sayang khas untuk uolssss


Love,
CDM Ismalina Ishak
PB Expert Malaysia
TLC Master Trainer
019 339 3340
Ampang. Wangsa Maju. Gombak. Shah Alam. Selangor. Kuala Lumpur

P/S: Isma ada agen PB Expert bertauliah di Johor, Johor Bahru, Ipoh, Perak, Kota Kinabalu Sabah, dan seluruh Kuala Lumpur Selangor. 
Whatsapp Isma 019 339 3340

Thursday, 1 June 2017

Cara FIR (Far Infra Red) Premium Beautiful alih & tetapkan lemak!

** Anda mencari korset untuk hari raya?
Dapatkan Body Raya SEKARANG!
Isma 019 339 3340 untuk Premium Beautiful harga PROMO MURAH!

Assalamualaikum dear readers!

BUKAN SOROK LEMAK!
Tapiiiiii!!!!
ALIH, PASSIVE BURN DAN TETAPKAN LEMAK!


Sebagai PB Expert, dan TLC Master Trainer - Isma banyak terima komen dari bakal client tentang:

 "Betul ke pakai korset ni hanya sekadar untuk kita SOROK je lemak kita? Bila pakai je elok, bila bukakk..ya rabbi..selambak balik lemak kita?"

Ahaaaa๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
Itulah SPECIALnya Premium Beautiful tau.

Ada 3 fasa yg uols perlu faham bila pakai Premium Beautiful niii

1) Instant shaping - ni sebaik sahaja uols pakai ONE FULL SET, memang terus akan dapat penurunan inci dan shaping badan!

However, bila buka korset, memang akan kembali kepada bentuk asal kita - yelah..kita pun dah simpan lemak-lemak tu lamaaa kannn..so mesti ambil masa untuk 'hilangkan'nya๐Ÿ˜†

2)PROSES ALIH & SIMPAN LEMAK di tempat yg betul!
Kadang2 kita ni nampak tak menarik just because lemak kita dah berterabur sana sini.

Yg breast sampai ke belakang badan...
Yg punggung labuh sampai ke tepi peha...
Yang perut sampai berlipat2..

So fasa ke2 ni ambil masa 1-3 bulan dimana TLC PB Expert akan ajar uols cara alihkan lemak dan simpan lemak di 'rumah ' masing-masing๐Ÿ˜„

Syaratnya? Wajib pakai PB 8 jam sehari!
Kalau asyik skip2..mmg korset uols lambat nak serasi dan 'ingat' curve badan uols๐Ÿ˜„

3) TETAPKAN LEMAK
Biasanya..dalam masa 3-6 bulan...lemak dah duduk kat 'rumah' masing-masing ...now fasa untuk tetapkan lemak !

Fasa ke 3 ni..uols dah makin selesa pakai PB corset dan dah ada CURVE yang tetap!

Masa ni...dan seterusnya..uols pakai ke tak pakai PB..bentuk uols dah sama๐Ÿ˜†
So ....

Sabar yaaa..6-9 bulan..bila buka PB punn..badan uols dah cantik macam pakai PB tauuu

Di samping tuu..
Far Infra Red jugak membantu bakar lemak secara passive dan pakai PB jugak bantu kawal portion makanan kita.
Double Happiness๐Ÿ’—

www.ismalina.com
Isma 019 339 3340
#PremiumBeautifulExpert
#No1PBExpert
Premium Beautiful Expert Kuala Lumpur, Ampang, Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Damansara, Shah Alam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring