Wednesday, 28 November 2018

Promo Akhir Tahun Premium Beautiful 2018/2019!

Salam Semua!


Sempena dengan Maulidur Rasul dan juga Cuti Sekolah nak bermula (maknanya dah nak dekat Year End Sales๐Ÿคฉ)

Isma tahu ramai dari kalangan anda yang memang tengah mencari Premium Beautiful kan? Ataupun nak beli lagi satu Long Girdle ke...

Now Isma buat PROMO TAK MASUK AKAL PUNYAAA

boleh dapat Long Girdle Premium  Beautiful (Classic/ Elegance) at a *Special Price* + Free Gift๐Ÿ›๐Ÿ›

Thennn..another GREAT DEAL..dapat pulak beli steam generator iron yg harga 4 angka jadi almost half price!

Untung banyak deknonnn..serious ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š badan cantik dapat utk tahun baru...nak uruskan kain baju pun lagi senang dengan steam iron baru!

Cepat grab this PROMO tauu..while stock last saja๐Ÿคฉ

http://PremiumBeautifulIsma.wasap.my

#PremiumBeautifulPromo
#GirdleKahwin
#KorsetKahwin
#SetBerpantang
#PBCorset

Thursday, 15 November 2018

KERAP TERKUCIL, SAKIT KAT ARI-ARI,SELALU BASAH KAT "SITU"?


Uii paling tak selesa kan simptom-simptom kat atas tuuuu (Pelvic Organ Prolapse)
Yelah, dahla kita ragu-ragu kebersihan diri kita, kadang bauan pun kurang enak, nak solat pun asyik nak kena bersihkan sentiasa ๐Ÿ˜”

Bidan2 selalu cakap, masa pantang ikat bengkung ketat2 sampai lutut kalo bolehhh
lepas pantang pakai girdle, boleh angkat peranakan hanggg
Dulu kak Isma pun tertanya2, kenapa pulak pakai girdle boleh elakkan simptom2 niii?

Rupanya sahabat doktor bagi tau..
organ bahagian bawah kita ni, di tampung oleh pelvic floor muscle je.
Muscle tu, kalau elok fungsinya, dia akan tetapkan organ pundi kencing, rahim dan usus.

gethuuu kak isma dah bleh jadi doktor keeehhh ahhaha

masalah jadi, bila muscle tu dah tak kuat (die kat tepi peha celah kelangkang tuuu)....thats why organ kita boleh jatuhhhh
tu yg jadi tombongggg (rahim jatuh sampai keluar kat lubang situuu)
itu jugak yang jadi basah, dan kerap terkucil...sebab bila rahim jatuh, die akan menekan tempat pundi kencing, jadi stress kat situuuu๐Ÿ˜ซ
ada org panggil kencing tak lawasss..tapi sebenarnyaa sbb muscle kita dah tak kuat jeee
apsal jadi macam tu?
kadang sebab beranakkk, kite dah overstretch overuse muscle tuuu
kadang sebab faktor umur dan hormon, muscle jd relax dan terus lemahhh

ada 2 cara secara perubatan nak baiki masalah ni.
1/ pembedahan
2/ kegel exercise - ada org panggil senaman kemuuttt

so macam mana pakai girdle boleh bantu?
alhamdulillah, pakai girdle ni bukan menekan mana2 organ punnn
die bagi support ala-ala macam pelvic floor muscle kita masih berfungsi dengan baik
kira ada mebda nak tampung, dan letakkan organ kat tempat masing- kat rumah die ☺️
jangan masuk dirumah orang naaa

sambil tu kita latih muscle kita dengan latihan kegel ...
so takdelah simptom2 tu berlanjutan ye dakkkk

nak girdle yang selesa...WAJIB PAKAI LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL!
Syok sedap kemas perut tak bunchitttt and bantu jaga organ2 penting kitaaa



Long girdle Premium Beautiful boleh didapati segera dihttp://ismalina.wasap.my/
Ismalina Ishak, Your PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Friday, 28 September 2018

PROMO BIO VELOCITY SLEEPMATE BVSM 2018!

Woihhh nk meletop tengok promo Bio Velocity Sleepmate ni


Makin ramai yg belikan utk mak ayah atok nenek yg dah uzur tuuu
Tak kurang yg mintak hantar ke hospital utk ahli keluarga yg dalam ICU.

Harga 1 unit RM1,404
dulu RM1,488 tauu..skrg ni murah takde tax! 


PROMO: BELI 2 unit, dapat unit ke 3 dengan harga RM566 sahaja + extra diskaun RM300 (untuk ahli)

* Harga keahlian PERCUMA!

ISMA 019 339 3340


Tetiba dapat feedback camni..


" Terima kasih nor atas segalanya. Tuhan bagi K Dah jumpa dgn Nor utk cuba BVSM. K Dah boleh rasa magic nya BVSM nii terus jatuh cinta pandang pertama. Selama  ni sakit 2 tahun. Lepas K Dah guna BVSM ni kesihatan K Dah beransur pulih. Terima kasih Ya Allah, terima kasih Nor.."


Terharuu nye..

Alhamdulillah..semuanya kuasa dari yg Maha Esa..asbab penggunaan secara berterusan selimut bio velocity, sakit saraf yg dialami oleh Kak Dah semakin pulih..

.

Ada yg masih tercari cari alternatif rawatan tanpa ubat?? Apa kata try selimut BVSM ini yg hanya perlu dijemur pada cahaya mentari pagi (waktu dhuha) untuk dicas. Selimut ini disuntik dengan garam laut dalam tauu..

.

Harga masih lagi 0%gst.

http://ismalina.wasap.my/


*ansuran ada tapi limited .Whatsapp dulu ya 

Monday, 3 September 2018

Penurunan Harga Premium Beautiful bermula 1 September 2018!


Salam semua :)
Sempat Isma nak buat updates sedikit harini..
Alhamdulillah, walaupun dengan pelaksanaan SST bermula bulan ini..harga Premium Beautiful korset tidak berubah daripada harga semasa 0% tax yg lepas!

Bermula dari RM600 , anda boleh mula memiliki Premium Beautiful!

so, uols jangan segan-segan nak whatsapp Isma 019 339 3340 untuk dapatkan harga termurah dan servis TERBAIK!

InshaAllah Isma dah 7 tahun menjadi trusted agent Pb corset, so uols boleh yakin yg Isma pasti boleh bagi AFTER SALES servis yg terbaik untuk uols!

Kelebihan PB Corset:1. Lifetime FREE Repair
2. SUPERBRANDS - korset paling popular dan kualiti tertinggi di Malaysia
3. THE ONLY CORSET dengan tenunan Far Infra Red (benefit kesihatan)
4. Korset dengan JAMINAN beribu-ribu testimoni PROVEN!

 


Your Premium Beautiful Expert
Kuala Lumpur & Selangor
Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Hulu Kelang
Taman Melawati, Selayang,
Setiawangsa,
Ampang

Sunday, 28 January 2018

Premium Beautiful client Jan 2018!

Thank you to my long time client kak Nor!
Sempat Isma fittingkan Premium Beautiful pada kak Nor sebelum terbang ke Kuala Terengganu last week!

Komen kak Nor?
Wowww  ....terus kemas badan akak!
Hilang perut bersalin tauuu
Lama dah surveyyy..terus grab and pasti berbaloiii๐Ÿ˜

Isma faham sangat kalau dah nak masuk 4 series ni...memang sangat susah nak hilangkan pouch perut !

Tak sabar nak tengok perubahan kak Nor in 30 days! Isma akan ajarkan lagi cara nak alihkan lelemak kat perut, peha....makin cantik dan melentik lah lepas niii!!

Purchase your lifetime lingerie with confidence!

www.ismalina.com

#TLCPBExpert
#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#PremiumBeautiful

Jan 2018 - personal coaching with Biz Mentor!

Asyik tengok kak Isma pegi mengajar orang je kan?

Sebenarnya - bila kita dalam bidang training and mentorship, paling penting untuk kita sentiasa letak diri kita di No 2!
Dan keep on learning and learning!

Alhamdulillah - mentor kak Isma baru je pulang dari Tanah Suci last Saturday...Jumaat sebelum beliau balik tu..dah dapat dah message dari beliau nak jumpa kami ni  utk monthly coaching!
Terharu sebab sifu sentiasa ingat kat kami walaupun kami ni masih kecil anak ๐Ÿ˜‰

Kata orang, nak jadi baik, kita dekatkan diri dengan orang yg baik
Nak jadi jutawan, dekatkan diri dengan jutawan!
Beruntung sangat Isma berada dalam circle ni!!!

Isma dan TLC Master Trainers bertuah sangat dapat duduk semeja dan bertalaqqi dengan MultiMillionaire CDM Azlan Deraman! Setiap bulan tau..Bukan  satu opportunity yg mudah nak dapat dekat luar sana - berguru dengan mentor yang dah menjadi, dan masih dalam industry!

2 jam coaching  - macam2 ilmu baru yang kami belajar!
Yang penting, masalah biz kami dapat discuss secara open dan options utk kami move fwd dalam biz mentor dah tunjuk!

Siap dapat extra tips nak siapkan savings (secara berperingkat dalam masa 3 tahun!๐Ÿ˜˜)

Terngiang2 kata2 Abg Lan. SABAR SEBELUM SYABAS.

Nak ukur sesuatu strategi tu berjaya atau  tak..buat konsisten (improve tiap2 bulan)  selama 1 TAHUN!
Kita cepat Burn Out kalau asyik berniaga , buat tindakan hari2 utk dapat income bulan depan!

InshaAllah, mentor tempat kita sentiasa rujuk so that kita tak tersasar! TQ CDM !!
Banyak benda utk kami siapkan bulan ni and bulan depan inshaAllah!!

TLC adalah KAMI, Kami adalah TLC!

#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#SHOMBatuCaves
#BizMentor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring