Saturday, 1 October 2016

Harga Promo Premium Beautiful Corset 2016!

Assalamualaikum!
Kak Isma nak buat promo Premium Beautiful harga special dan murah untuk uols semua!
Valid until 30 SEPTEMBER 2016 for cash & credit card purchase
Seperti yang uols tahu, untuk pembelian secara full cash (lump sum) harga Premium Beautiful corset 2016 adalah seperti berikut:




PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
dari RM2,150 - RM2,350

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE
dari RM2,470 -RM2,800

Khas untuk anda yang  berminat dengan Premium Beautiful corset, 
Discount RM150 utk 1 set atau RM400 utk 2 set!

boleh tolak terus diskau tu dari harga yang Isma dah bagitahu kat atas tu yeee

Ada lagi !!!
Free Gift Herba Maharani worth RM98 and PB wash worth RM52!


Terhad sehingga 30 September 2016 sahaja  ye - untuk yang nak beli untuk set bersalin atau berpantang, boleh lah lock dulu set anda dengan harga promo ni!

Kemudian ; bila uols bersalin nanti, sebarang pertukaran size masih boleh dilakukan! At least uols berpeluang dapatkan set uols dengan harga dan diskaun special ni!




And kalo beli 2 set Premium Beautiful sekaligus, mmg boleh dapat diskaun sebanyak RM200 utk satu set! So boleh lah uols share dgn adik beradik utk beli sama2 atau pun beli 2 set utk buat tukar2 pakai setiap hari!

Jangan lupa Whatsapp kak Isma ye
019 339 3340 Isma !

Premium Beautiful corset SUPERBRANDS terbaik diMalaysia - 23 tahun dalam pasaran!!!


untuk info penuh Premium Beautiful, boleh just click link ni yee

Saturday, 17 September 2016

Promo Set Kempis Perut (PKP) - free Shake Me!

FREE SHAKE ME ( while stock lasts!)


As usual, Set Kempis Perut RM77 sahaja!
Beli lebih dari 1 set, boleh dapat Special Price ❤

Jarang-jarang Isma buat promo Min Kaffe and Garlic Plus ni so better get it fast!t
Macam mana minum kopi & consume garlic supplement boleh bantu kempiskan perut ya?

* Garam Buluh dalam Min Kaffe bantu usus anda untuk DETOX!
* Garlic Plus bantu untuk elakkan lemak terlekat di dinding usus!
* Shake Me - ada kandungan Garam Buluh (detox) and Fat Burner (L - Carnitine) untuk increase metabolism!

Actually banyak lagi but uols boleh baca kat www.ismalina.com for details ya.

Yg mana nak dapatkan Promo Kempis Perut ni :

Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340

Wednesday, 14 September 2016

MIN KAFFE BANTU MASALAH MIGRAIN TERUK

Assalamualaikum semuaaa

anda minat minum kopi tapi tak tahan asid  dan sakit kepala?

Saja nak share.. my own schoolmate yang ada migraine teruk alhamdulillah serasi dengan Min Kaffe😄 siap restock siap-siap 3 kotak sebelum raya haritu.

Siapa yang pernah ada masalah migraine memang tahulah, bila dah kena seragan, memang satu hapa pun tak boleh buat.
rasa nak  muntah, nak baringgg je kannnn



Syukur dapat bantu beliau minum coffee tanpa dapat sakit kepala lagi! Mudah sikit nak uruskan hal2 seharian sebagai ibu, doktor dan student ( gagah kawan2 Isma ni buat specialist lagii). Nak study malam2 mesti segar je bila amik #MinKaffe kan.

Kandungan Garam Buluh dalam Min Kaffe ni pun turut bantu kita detox dan boleh nikmati coffee yang wangi dan low caffeine.

InshaAllah Isma bagi free postage untuk yang beli 3 kotak Min Kaffe . 


Just Whatsapp je Isma ye
019 339 3340
019 339 3340
019 339 3340
www.ismalina.com

Saturday, 10 September 2016

Personal Coaching agen baru Min Kaffe ! (Perak & Bangi)

assalamualaikum semua

Alhamdulillah, masih bernyawa harini.
Thank you Allah

Khamis lepas Isma sempat berjumpa dengan agen yang baru bermula bulan lepas, Izzati!
welcome Izzati to Top Leaders Circle!

untuk pengetahuan semua, Izzati ialah seorang fulltime student master di UKM tau dalam bidang engineering
hebat kan?
syukur, melalui leader Isma di Johor , Fateha Fatin ( boleh jugak check out website beliau yang sangat informative www.fatehafatin.com) , Izzati terjumpa peluang utuk cuba minum Min Kaffe dan terus tak tunggu untuk jadi agen sah di bawah Top Leaders Circle!

yelah, walaupun seorang student, tetap perlukan extra income utuk tampung kos hidup yang makin menyempit especially kat KL ni kan?

actually, tak susah pun nak jadi agen Min Kaffe and modal pun tak perlu besar, sebab harga Min Kaffe pun murah je

contohnya macam Zati, hanya mulakan biz dengan 12 kotak Min Kaffe.
lebih kurang dalam Rm300+ macam tu
Oklah kan? Mampu milik utuk semua orang


ni lah Zati, sweet je orangnya :)

alhamdulillah, 12 kotak modal permulaan Zati, dah pun habis dalam tempoh lebih kurang 1 minggu.
tahniah uttuk usahawan baru!
macam mana boleh jual tu kan?

inshaAllah, untuk usahawan baru dibawah Top Leaders Circle, kami memang akan ajar cara yang TERBUKTI BERKESAN untuk marketkan barang yang uols pilih tu.
contohnya macam Zati ni, just pakai Teknik 5D je alhamdulillah dah banyak bantu beliau berniaga tau. TEKNIK 5D tu Isma akan ajarkan khas untuk yang nak berniaga dengan Top Leaders Circle, sebab memang TERBUKTI boleh licinkan stok modal yang uols beli tauuu.

dan kebetulan sebab Zati hanya di Bangi, Isma ambil peluang untuk ajar Zati sedikit ilmu lagi tentang cara merketing online serta tips2 nak gunakan Facebook dan Instagram untuk berbisnes.

memang lagi mudah kalau nak ambil ilmu secara berjumpa sebab lebih banyak persoalan usahawan baru yang kak Isma boleh jawab 
 tapi selalunya utuk permulaan, memang kami just boleh ajarkan teknik 5D melalui Whatsapp je.

kemudian, bila waktu yang sesuai, kita buat personal coaching macam ni, supaya usahawan kita sentiasa fully equipped dengan ilmu baru dan tak tepu cara nak pasarkan barangan secara online dan offline.


Isma happy sangat bila tengok Zati bersemangat lepas dapat ilmu baru , dan banyak persoalan dari customer serta kadang kala rejection dari customer beliau dah dapat jawapan dan mudah nak handle lagi lepas ni.
biasalah, kita hanya marketkan barangan dan share benefit produk kita pada semua orang, dan secara logiknya tak semua pun akan beli. so that's normal.

inshaAllah dengan teknik yang betul , Isma boleh ajarkan cara kita kecilkan target market kita kepada yang perlukan benefit dari produk kita yang memang dah viral dah punnn.
Isma ajarkan pada yang serius nak berniaga je tau

semalam Zati hantar gambar ni pada Isma..alhamdulillah, modal yang 12 kotak Min Kaffe tu dah boleh rolling utuk orders yang baru masuk utuk family kat kampung beliau yang nak COD masa Raya Haji nanti. Mudah je proses nak COD pada customers kalau memang dah standby stok dekat tangan kita kan?

Zati akan berada di Gerik Perak selama seminggu tau.
so uols yang nak COD produk viral seperti Min Kaffe, Garlic Plus serta EziClean sabun magik jangan segan-segan utuk contact Zati ye!

syukur

modal kecil pun, boleh digandakan jadi SALES BESAR.
Isma doakan sales Zati akan meningkat 5 kali ganda bulan ni aminnnn

Untuk dapatkan Min Kaffe di sekitar Bangi dan Gerik boleh contact

IZZATI - 019 440 9505

atau sebarang pertanyaan untuk jadi agen Min Kaffe atau EziClean, boleh directly contact 
ISMA - 019 339 3340 melalui Whatsapp ye

xoxo
Isma

p/s: boleh baca info tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kat sini ye

Monday, 5 September 2016

Nak Jual kat siapa? Premium Beautiful Penipu?




Alhamdulillah. Setiap minggu pasti ada je client yang nak dapatkan Premium Beautiful! Client Isma ni dapatkan 2nd set beliau lepas pakai set pertama dah 10 tahun

Kebanyakan clients Isma adalah stranger ...yang jumpa Isma dari www.ismalina.com
Regardless orang kata barang kita harga "premium" tetap ada orang yang beli secara CASH. Dan Isma dah tak tunggu nak promote pada family & friends sahaja.

Target market kita besar kat luar sana, kenapa nak limitkan kepada kenalan sahaja kan?
Sebab usahawan takkan berjaya kalau ada sifat tunggu. Walaupun Isma dalam biz network, kami tak diajar utk harapkan sahaja pada mentor atau harapkan rakan kongsi .

At this level memang Isma lebih fokus pada perkembangan rakan kongsi, untuk mereka naik pangkat, belajar ilmu usahawan dan kepimpinan . But I still make sure my selling skills, personal branding sentiasa tajam, coz kami diajar untuk walk the talk!

Kak Isma yakin nak ajar ANDA berniaga, sebab setiap hari kak Isma turut berniaga dan ajar usahawan #PBAngels berniaga!

InshaAllah, pasaran untuk Premium Beautiful tak pernah surut . Dah 24 tahun dalam pasaran dan pelbagai upgrading dah ada untuk Korset Superbrands ni. 
Jom kak Isma ajarkan macam.mana nak position diri uols sebagai PB Expert sambil jana income 4 angla setiap bulan sebagai permulaan.

Isma 019 339 3340 untuk keterangan lanjut.
I would love to chat with you.
Untuk info lengkap Premium Beautiful. Boleh click link ni ye.

Top Leaders Circle Ramadhan project - #TLCAmal

so many business things that I haven't updated but this project is so close to my heart that I must jot it down in my blog!

every year, Top Leaders Circle will hold one charity event in Ramadhan.

The Idea is for all of us to have an avenue to give back to the society .

to be humble

SYUKUR

not just making money all year round. to be a little bit close to Allah

alhamdulillah, the project this year is to give Iftar packs to the working crowd of KL

we believe that sometimes, the middle class people were always missed.

they might have to rush back home taking the LRT and not have anything to eat for iftar

so we launched #TLCAmal project!


love the beautiful logo!
thank you to ayahanda CDM Al-faath our IT sifu for creating lovely marketing materials always for all of our projects

it will cost a bomb if we were to engage a professional heheh

writing about this now, 3 months after the event, only the good feelings lingers

dah lupa dah all the hardships we faced in order to make it a success

well, well, I take it as a sign that Allah blessed our efforts heheh

boleh ke macam tu?

so for this event, Isma in charge of the Iftar pack with my fellow DDM Safriza.
we managed to pool almost RM5,000 from our Top Leaders Circle entrepreneurs , and we managed to pack up more than 800 packs!

kalau nak buat sendiri, I believe, we cannot get the numbers hehe
syukur for the group effort, we manage to feed 800+ pax!

I learnt a lot during the process!

- bought cheap packet drinks at NSK. We gave out Tropicana Twister Orange and Apple and Ribena inside the pack!. Do you know you can get it as cheap as RM1.70 at wholesale! Petronas jual RM3 for small bottle tauu hehehe. Ribena pun murah...

- we put in Mighty White Muffins too. Thank you Encik Yusri (0193428655) for sending almost 1,000 assorted muffins at discounted price at my house. We got quite cheap price of RM1.36 per piece. Uols boleh beli jugak for any wedding favors

- kit kat bars is cheap at Mydin and Tesco heheheh

- and we packed mariami jumbo kurma bought at Mahnaz Food , the nearest outlet in central KL is at Jalan Ipoh . Very friendly staff there




ramai yang membantu untuk pack! packing hub at my mom's place in Keramat heheheh

for the bag, I bought it for 11 cents at a shop in Kampung baru. Sticker by Kaki Cetak ( tq nazri!) - you can find them on FB


we had beautiful posters by our talented IT sifu and all 700+ of us in Top Leaders Circle made it viral in IG and FB!

you can check out our hashtag #TLCAmal in IG & FB tauuu

had some problems as KL Sentral did not allow us to distribute the packs inside the venue, but luckily we had a spot (they allowed us a spot really!) at one of the entrance near Hilton and CIMB tower.

alhamdulillah, the packs sold out in 30 minutes!

syukur Allah permudahkan usaha kami

berniaga berjemaah, beramal berjemaah

that's what makes me fall in love with this business

so enjoy some of our pics !

if you enjoy doing business as part of Top Leaders Circle
feel free to contact me ya (ISMA 019 339 3340)







it was a nice change, having the chance to give back to the community.
InshaAllah, more charity events in near future

thank you to all TLC Master Trainers for their efforts , ideas and camaraderie.
Do join us soo ya , dear readers!
tak sabar nak meet all of you!


xoxo
Isma

for Premium Beautiful info, please refer to the link below


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring