Saturday, 28 February 2015

Harga PREMIUM BEAUTIFUL TERMURAH 2015!

Okay, untuk yang belum tahu, harga Premium Beautiful (PB Corset price) akan naik pada 1 March 2015!

I know, I know



selama 22 tahun dalam pasaran, harga PB Corset ni tak pernah berubah uolss

ni ada kenaikan harga pun, disebabkan sedikit impak GST lahhh

tapi takpee....masih ada peluang untuk uols dapatkan korset Premium Beautiful ni pada harga lama :)

terhad sehingga 28 Feb 2015 je tauuuu

uols boleh baca more info about Premium Beautiful corset kat sini kayyy

bukan itu sahaja, uols berpeluang dapat cash rebate discount sebanyak
  •  RM150 untuk pembelian 1 set Premium Beautiful, atau pun 
  • RM350 untuk pembelian 2 set!


and of course kak Isma akan bagi uols free gift jugakkk
inshaAllah, free gift dari Kak Isma mmg special punyaa hehehe

untuk yang nak beli separately by pieces, boleh baca info kat sini yaaa

ok kepada uols yang dah ada Premium Beautiful, dan nak dapatkan set ke-2, set ke-3 dan seterusnya
atau pun just nak ada extra Long Girdle, Long Bra , Waist Nipper atau nak dapatkan Short Bra PB
Just follow these steps!

1) PM kak Isma no telefon uols..ataupun Whatsapp/SMS kak Isma at 019-339 3340
2) Kak Isma akan ukur balik badan uols - untuk pastikan size uols ada pertukaran atau tak
3) Kak Isma akan quote best price untuk set PB uols/ per piece yang uols nak tu (CASH REBATE PROMOTION ON NOW!!!)
Better beli sebelum 28 FEB 2015, sebab start 1 March, harga akan naik by 10% tauuu
4) kalau nak hantar set yang lama untuk baiki, boleh kak Isma ambil sekali 

so cepat-cepat Whatsapp/SMS me at 019-339 3340
bolh jugak leave your info using Contact Me button and nanti kak Isma akan hubungi uols k

Cash and debit/credit card accepted




xoxo
Isma
Your Premium Beautiful Expert
by Top Leaders Circle

Ampang| Keramat| Kuala Lumpur| Gombak|Wangsa Maju | Setiawangsa

Wednesday, 4 February 2015

NAK KURUS LEPAS BERSALIN



actually, proses mengecikkan badan lepas bersalin ni depends pada beberapa faktor jugak

1- cara berpantang (sebab 30 hari lepas bersalin mmg crucial utk lose as much as possible)
2- hormon badan masing-masing
3- berapa banyak kenaikan badan semasa pregnant
4- genetik
5 -pemakanan ; kuantiti dan kualiti makanan kita
6- exercise

memang ada yang lepas bersalin, poofff macam magic je, kembali selim melim gitu kan
percayalah, memang ada yang macam tu, tapi maybe tak sampai 10%
and walaupun kurus balik, puch kat lower abdomen tu pastinya tetap ada sedikit bulging plus sagging sana sini

kebanyakan kita memang perlukan bantuan sikit
nak start exercise pun kalo ikut mak bidan kita, lepas 3 months baru boleh start exercise macam biasa
itu pun tak boleh nak buat strenuous weights training (read:to tone your body) untuk jaga rahim kita
rahim kena support dan jaga yer…kita keluarkan baby + air dengan berat lebih 3-4kg tau…it's a stress to your body
dengan breastfeeding +jaga baby +rumahtangga, memang ambil masa jugak untuk ada rutin hidup yang baru

tak ada SATU cara je untuk re-shape and slim down, it takes a combination :)





truthfully, selepas 1 tahun bersalin, barulah I sendiri perlahan-lahan kembali ke bentuk asal :)
memang kena banyak bersabar, dan tabah hehehe
nak start konsisten (weekly) zumba n cardio exercise pun , lepas 9 bulan baru I boleh commit sebab dah ada regular rutin
sebelum tu macam kelam kelibut rasanya hidup hahaha

Formula yang I amalkan - of course yang selamat dan berkesan:
1- kawal portion makan : makan banyak kali sehari (lebih 5 kali) tapi, setiap kali tu makan sedikit
2- breastfeeding
3- drink a lot of water
4 - exercise to keep your metabolism rate and also reduce joint pains
5- take supplements (tak kisah jenama apa, determine apa yg kurang kat badan anda and ambil extra!) and as much as possible, eat lots of fruits & vege


tapi alhamdulillah , in my journey, PREMIUM BEAUTIFUL helped a lot!
makan I mmg tak berapa control - coz I am a breastfeeding mother! Lepas BF je, mesti lapar + haus semacam
but with PB Corset, it helps to control my portions setiap kali makan…so I makan banyak kali sehari, I eat all the rendangs, fried food etc (of course bukan hari-hari!)
PB corset akan stopkan I bila terlebih!

cardio exercise (walking, jogging, aerobics, zumba) with PB corset also helps to support your rahim and your back whilst you work out - and it burns more calories!
memang, kalo nak nampak result permanent tu cepat - pakailah PB sambil bersenam!
yang mana nak tone kan bahagian yg flabby tu, takde cara lain , memang kena buat weights exercise!
push up, planks, squat semua tu, memang membantu tone kan balik bahagian yg flabby tuhhh

kadang2 memang tak sempat kan? So Premium Beautiful helps to mampatkan lelemak kat bahagian2 "kritikal" tu, and lama2 memang hilangkan flabby!
tapi mmg ambil masa tauuu..this is not magic! Takdenya pakai harini, esok dah toned ….Cuma bila pakai PB, memang takdelah bulgingnyaaa…
kalo nak strenghthen core, takde cara lain memang kena exercise!

exercise memang penting untuk sihat kan…tapi pengalaman kak isma, tak semua dikurniakan badan yang sihat utk buat exercise
some people, otot perut lemah, nak angkat anak pun tak boleh
slip disc, nak melompat atau berlari pun sukar
so PB is the best way untuk bantu rakan-rakan kita yang macam ni untuk ada support buat light activities , especially untuk ibu-ibu lepas bersalin yang ada masalah macam ni jugak

so, kalau ANDA antara orang yang perlukan sedikit bantuan utk kembali melakukan exercise, untuk kembali dapatkan bentuk badan hourglass,
nak dapatkan balik confidence dengan postur yang baik, nak hilangkan sikit2 flabby kat tummy, thing etc…
jangan segan2 hubungi kak isma k

www.ismalina.com

Isma 019-339 3340


Friday, 30 January 2015

FREE PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE GIVEAWAY

FREE PREMIUM BEAUTIFUL LONG GIRDLE GIVEAWAY




The winner of this giveaway will win a brand new, Premium Beautiful Classic Long Girdle worth RM1,000
I create this giveaway for plus size and apple bottom ladies, coz I think it will reallyy help you to shape up your thighs and butt :)
it will definitely boost your confidence, improve your health and beauty :)

plus, please doakan I will be even more successful in this biz!



Terms and condition:

1- Ukur lilit pinggang dalam lingkungan 95 -100cm
2- Ukur lilit punggung dalam lingkungan 110 -125cm
3- Available for fitting in KL/Selangor area
4- Only for 1st time wearer of Premium Beautiful Corset
5- Contest ends on Friday, 30 Jan 2015, 12 noon
6- your luxurious Long Girdle will be fitted to you on your chosen date within 7 days after the contest ends.

so , how to win this?
 - Like my Fanpage " Ismalina Ishak - Health and Beauty" and comment " NAK MENANG PB CORSET!"
 - Share this post (from my website www.ismalina.com or  " Ismalina Ishak - Health and Beauty" FB fanpage ) with hashtag #sayanakmenangPBCorset #ismalinadotcom
 - tag 3 of your friends in your post!

I really hope this will be in the hands of a nice and deserved lady :)

xoxo
Isma

Monday, 26 January 2015

ZUMBA WAIST TRAINING - TLC style!

ok i did not have time to update on our Zumba Waist Training activities, but those following me on FB and my IG would know that we have had 4 series of Zumba Waist Training classes at TLC center since Nov 2014!

so, what is WAIST TRAINING?

Waist training is a gradual process of waist reduction using a waist-cinching corset. The waist training practice came to prominence in Victorian times but has made something of a comeback in recent years. Wearing a waist cinching corset, exercising and eating a healthy diet can radically reduce your waist size;instantly giving you a beautiful sexy silhouette while permanently getting rid of unwanted inches around your waist.

it is now the craze in the US to train your waist (look, Kim Kardashian does it too!),  basically, being stick thin is no longer a trend! (yay for shapely women like me!) 
Regardless your shape, women just looks better with a smaller waist - being hourglass rather than an apple shape!

You guys already know that with Premium Beautiful corset we have the "Waist Nipper" which is reallyy comfortable (that i sometimes sleep with it to ease my period pain or back pain!)
our waist nipper is a perfect tool to exercise whilst waist training!

it is known that exercising whilst waist training may result in 2 inch lost even after 2 classes!

thats AWESOME!

hence we used our Waist Nipper to do Zumba!

it does not restrict your exercise at all coz our waist nipper is a flex bone corset...so it really moves with your body, and not making you feel like a robot!
plus, for people suffering from back pain or slip disc, it is very hard to find something to support you whils you are exercising, so you can exercise and wear our Waist Nipper to support your back!
our Waist nipper is certified by 3 countries Chiropractic Association!

Let's look at the transformation from our participants over 4 classess :)



 we engage ZIN Aida - a certified ZUMBA TRAINER to conduct our weekly training! 





SO OUR NEXT CLASS WILL BE ON THURSDAY 29 JAN 2015, be there and be quare to get your curvesss!

to get your waist nipper - just Whatsapp me at 019-339 3340 , and I will consult you on your sizes and prices.

xoxo
 Isma

Wednesday, 26 November 2014

Bio Velocity Sleepmate vs Cancer

just sharing one of our fellow TLCian testimony on how Bio Velocity Sleepmate  (BVSM ) has helped her during her battle with cancer :)

read up okayyy

such great write up by Jaja , and way to go kak Soraya - we love you!!! YOU are our inspiration , a truly vibrant cancer survivor!

You just need this for your whole family - it just gives better quality of life :)

Many had been asking how much does Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) cost…



Now, BVSM is retailing at RM1,288 per unit.



Why is it so expensive?

BVSM is made using the combination of expertise from 3 countries:-

The anti-bacterial material is imported from Germany

The Bio Velocity technology is derived from Korea

And everything is being assembled (sewn) in Malaysia


We have a promo of Buy 3 units and get your 4th unit at RM300! This ends on 30 Nov 2014!

so grab your NOW!

ISMA 019-339 3340


Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) is really a hot seller product because it has been proven to help many with their health problems. High blood, diabetes, nerve problem, sleeping disorder, period pain, migraine, stress to name a few.
image
This is one of my TLC sisters, Kak Soraya, who is a breast cancer survivor.   She was also my roommate during our free trip to Shangai last September.
image
During our trip, Kak Soraya actually brought along her BVSM as it really helps her to sleep and also gives her the much needed energy for the trip.   According to her, she takes her BVSM every where she goes..  And she is a heavy traveller, visiting her kids in Australia and Singapore every now and then, plus going on trips with the TLC…
image
“I used to wake up quite often at night…  But after using BVSM, I totally blacked-out as soon as I close my eyes. Tau-tau dah time to wake up for Subuh. Memang deep sleep tau, Jaja! ”
image
Now she loves to share the benefit of BVSM to her friends, one who is also battling with cancer. According to her, before BVSM, her friend who is undergoing chemotherapy, find it very difficult to grip her hand/fingers, the after effect of the treatment…  Sakit and perit katanya. However, the 1st day after sleeping with BVSM, her friend called her just to share thatbshe can actually grip her fingers when her husband passed her the house keys that morning! That simple joy had actually meant something for someone like her.
image
Syukur Alhamdulillah I have the opportunity to share this miracle product with everyone.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring