Friday, 28 September 2018

PROMO BIO VELOCITY SLEEPMATE BVSM 2018!

Woihhh nk meletop tengok promo Bio Velocity Sleepmate ni


Makin ramai yg belikan utk mak ayah atok nenek yg dah uzur tuuu
Tak kurang yg mintak hantar ke hospital utk ahli keluarga yg dalam ICU.

Harga 1 unit RM1,404
dulu RM1,488 tauu..skrg ni murah takde tax! 


PROMO: BELI 2 unit, dapat unit ke 3 dengan harga RM566 sahaja + extra diskaun RM300 (untuk ahli)

* Harga keahlian PERCUMA!

ISMA 019 339 3340


Tetiba dapat feedback camni..


" Terima kasih nor atas segalanya. Tuhan bagi K Dah jumpa dgn Nor utk cuba BVSM. K Dah boleh rasa magic nya BVSM nii terus jatuh cinta pandang pertama. Selama  ni sakit 2 tahun. Lepas K Dah guna BVSM ni kesihatan K Dah beransur pulih. Terima kasih Ya Allah, terima kasih Nor.."


Terharuu nye..

Alhamdulillah..semuanya kuasa dari yg Maha Esa..asbab penggunaan secara berterusan selimut bio velocity, sakit saraf yg dialami oleh Kak Dah semakin pulih..

.

Ada yg masih tercari cari alternatif rawatan tanpa ubat?? Apa kata try selimut BVSM ini yg hanya perlu dijemur pada cahaya mentari pagi (waktu dhuha) untuk dicas. Selimut ini disuntik dengan garam laut dalam tauu..

.

Harga masih lagi 0%gst.

http://ismalina.wasap.my/


*ansuran ada tapi limited .Whatsapp dulu ya 

Monday, 3 September 2018

Penurunan Harga Premium Beautiful bermula 1 September 2018!


Salam semua :)
Sempat Isma nak buat updates sedikit harini..
Alhamdulillah, walaupun dengan pelaksanaan SST bermula bulan ini..harga Premium Beautiful korset tidak berubah daripada harga semasa 0% tax yg lepas!

Bermula dari RM600 , anda boleh mula memiliki Premium Beautiful!

so, uols jangan segan-segan nak whatsapp Isma 019 339 3340 untuk dapatkan harga termurah dan servis TERBAIK!

InshaAllah Isma dah 7 tahun menjadi trusted agent Pb corset, so uols boleh yakin yg Isma pasti boleh bagi AFTER SALES servis yg terbaik untuk uols!

Kelebihan PB Corset:1. Lifetime FREE Repair
2. SUPERBRANDS - korset paling popular dan kualiti tertinggi di Malaysia
3. THE ONLY CORSET dengan tenunan Far Infra Red (benefit kesihatan)
4. Korset dengan JAMINAN beribu-ribu testimoni PROVEN!

 


Your Premium Beautiful Expert
Kuala Lumpur & Selangor
Keramat, Wangsa Maju, Gombak, Hulu Kelang
Taman Melawati, Selayang,
Setiawangsa,
Ampang

Sunday, 28 January 2018

Premium Beautiful client Jan 2018!

Thank you to my long time client kak Nor!
Sempat Isma fittingkan Premium Beautiful pada kak Nor sebelum terbang ke Kuala Terengganu last week!

Komen kak Nor?
Wowww  ....terus kemas badan akak!
Hilang perut bersalin tauuu
Lama dah surveyyy..terus grab and pasti berbaloiii😍

Isma faham sangat kalau dah nak masuk 4 series ni...memang sangat susah nak hilangkan pouch perut !

Tak sabar nak tengok perubahan kak Nor in 30 days! Isma akan ajarkan lagi cara nak alihkan lelemak kat perut, peha....makin cantik dan melentik lah lepas niii!!

Purchase your lifetime lingerie with confidence!

www.ismalina.com

#TLCPBExpert
#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#PremiumBeautiful

Jan 2018 - personal coaching with Biz Mentor!

Asyik tengok kak Isma pegi mengajar orang je kan?

Sebenarnya - bila kita dalam bidang training and mentorship, paling penting untuk kita sentiasa letak diri kita di No 2!
Dan keep on learning and learning!

Alhamdulillah - mentor kak Isma baru je pulang dari Tanah Suci last Saturday...Jumaat sebelum beliau balik tu..dah dapat dah message dari beliau nak jumpa kami ni  utk monthly coaching!
Terharu sebab sifu sentiasa ingat kat kami walaupun kami ni masih kecil anak 😉

Kata orang, nak jadi baik, kita dekatkan diri dengan orang yg baik
Nak jadi jutawan, dekatkan diri dengan jutawan!
Beruntung sangat Isma berada dalam circle ni!!!

Isma dan TLC Master Trainers bertuah sangat dapat duduk semeja dan bertalaqqi dengan MultiMillionaire CDM Azlan Deraman! Setiap bulan tau..Bukan  satu opportunity yg mudah nak dapat dekat luar sana - berguru dengan mentor yang dah menjadi, dan masih dalam industry!

2 jam coaching  - macam2 ilmu baru yang kami belajar!
Yang penting, masalah biz kami dapat discuss secara open dan options utk kami move fwd dalam biz mentor dah tunjuk!

Siap dapat extra tips nak siapkan savings (secara berperingkat dalam masa 3 tahun!😘)

Terngiang2 kata2 Abg Lan. SABAR SEBELUM SYABAS.

Nak ukur sesuatu strategi tu berjaya atau  tak..buat konsisten (improve tiap2 bulan)  selama 1 TAHUN!
Kita cepat Burn Out kalau asyik berniaga , buat tindakan hari2 utk dapat income bulan depan!

InshaAllah, mentor tempat kita sentiasa rujuk so that kita tak tersasar! TQ CDM !!
Banyak benda utk kami siapkan bulan ni and bulan depan inshaAllah!!

TLC adalah KAMI, Kami adalah TLC!

#CDMIsma
#TopLeadersCircle
#SHOMBatuCaves
#BizMentor

Tuesday, 21 November 2017

Testimoni Premium Beautiful untuk bakal pengantin!

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah, Allah beri kelapangan pada Isma untuk update blog harini!
Syukur sangat, sebab bila bekerja sendiri, sometimes at home, memang kena cari masa untuk duduk diam -diam dan buat kerja di virtual space kita!

Mana yang belum follow, please follow Isma dekat FB Page or FB Personal ya - Ismalina Ishak.

My IG pulak @ismalina tau...so do follow my page!

Okay, today, Isma nak bercerita tentang Premium Beautiful untuk kegunaan bakal-bakal pengantin!

Haaa, biasa kan? Bila nak kahwin je, sibuk semua orang duk cari korset!

Tak taulah kenapa...mak , makcik, sibuk suh kita jangan lupo cari cari korset deknonnnn
kang menyesal garbar kawin ko tak cantekkk

hahaha
kemain macam kak nam semuanya

Minggu ni last sekolah katanya..tema kawin2 nak mula la niiii

Patutlah ramai sangat bakal pengantin yg dah mula dapatkan Premium Beautiful Elegance! Termasuk jugak mak pengantinnn

Yelah..mak pengantin jemput ramai kawan2 lama...mesti lah taknak nampak perut berlipat, sendat ketat kannn
Yang pengantin confirmlah WAJIB nak nampak paling maniss macam Fazura masa hari bahagia kannn

Jangan pulak bayar pelamin, photographer mahal..baju pun meletop...tapi nampak buncit dan bongkok pulakkkk🙊



Isma nak kongsikan testimonial Sarah ni... baru umur 20an tapi badan pada permulaannya agak chubby.
Nowadays, memang Isma lihat anak2 dara pun, dah mula alami masalah berat badan.
Maybe due to food intake jugak kan hehehe

Okay, Sarah ni berjaya turunkan inci dan jugak berat badan 6kg sebelum kahwin!
BEST GILA KAN?

pakai Premium Beautiful jeee hehehe

Banyak Isma fittingkan korset Premium Beautiful pada bakal pengantin!
Yelahhhh , Isma sendirri pun pengantin PB!

Dari dulu , sampai sekarang, mula je nak dekat cuti sekolah akhir tahun, berduyun -duyunlah bakal pengantin nak ansuran PB Corset...yg beli pakai cash or credit card pun ada sebab dapat banyak diskaun dan free gifts!

Ada beberapa perkara yg Isma ambil kira utk mereka bakal pengantin ni:

1/ Kalau kurus sangat orangnya..Isma akan bagi size yg tak berapa ketat utk long girdle and long bra..so that kalau tetibe bunting pelamin..bolehla still pakai untuk berpantang!

2/ Biasanya Isma akan lebihkan 1 size cup bra so that selesa pakai lepas kahwin and nanti kalo dah beranak

3/ Biasanya Isma pesan kalau yg amik korset lagi 2 minggu nak majlis..Isma pesan suh pakai 24 jam! kalo exercise pun pakai (ada caranya...kita akan ajar) hahah bukan apa..utk kesan optimum. Jangan risau..Premium Beautiful corset sangat selesa nak pakai walaupun masa tidoqq

Paling baik ambil at least 2 bulan before wedding..confirm kena alter baju uolss heheh

Apa pun...memang puas hati kalau dah pakai Premium Beautiful corset 6 tahun..masih size yg sama! and ada LIFETIME WARRANTY untuk baik pulih (repair kerosakan) Percuma!

Menang membeli (cash, credit card or ansuran), MENANG MEMAKAI!
Jangan sebab nak jimat, beli girdle yg ketat , bergulung, ada besi2 yg menyakitkan pulak tu..just because nak murah. Sepanjang majlis kawin kita tahan napas, sakit dan tak selesa...sengsara woii..dalam gambar pun nampak seksa!

Isma share pengalaman Isma sendiri..pengguna setia dan jugak seorang Premium Beautiful Expert! InshaAllah kami bantu anda dapatkan size yg selesa (dari badan sis yg kecik molek size XS ke XXXL pun ada size tauuu) terbaik MENGIKUT BAJET ANDA! Kami sesuaikan nanti ya!

#CDMIsma
#PremiumBeautiful
#SarungSarungCantik 

PREMIUM BEAUTIFUL ANSURAN DARI RM100 sebulan
Isma 019 339 3340

Thursday, 12 October 2017

Free Honeymoon to Gold Coast Australia (Winter 2017)

Salah satu Wins personal Isma jugak untuk tahun 2017 - belanja my husband honeymoon 5 star percuma ke Gold Coast Australia!

Gambar ni..kami bergerak dari jetty di Brisbane menuju ke pulau persendirian, Moreton Island! approximately 75 minit je naik ferry😍
And dekat Moreton Island, kami stay di Tanggalooma Bay...memang view die MashaAllah! 



Laut turquoise, clear n sejuk (hehe sebab winter tauuu)
Nampak matahari memancar kan? Actually matahari masih panas walaupun winter ! Gambar2 cantik yang Isma ada ni..thanks to TLC , kami ada professional photographer yg capture moment2 manis dan indah bersama...

I would say...a truly memorable vacation / honeymoon!
Tak stress fikir pasal belanja...barulah boleh nikmati hasil ciptaan Allah !


#TLCinGoldCoast
#CDMIsmalinaIshak
#TotallyAwesomeTuesday

Motivation Quote: Bersusah dulu sekarang!

Morning!


I love this quote! Sebab, nak berjaya, nak dapat capai sesuatu GOAL, kita mesti korbankan rasa penat, rasa letih, rasa nak rehat, rasa malas, rasa mengantuk... and HUSTLE!

Isma ingat masa mula-mula berniaga part time - kena sacrifice waktu malam lepas kerja untuk pergi fitting client PB. Tak dapatlah tengok TV, tengok drama.

Kalau weekend, spend masa pulak training team untuk pandaikan mereka. On the job training pulak utk make sure mereka bagi servis terbaik untuk client mereka. Tak dapatlah nak tiap weekend window shopping, jalan2 saja. I usually selit2 shopping kat mall bila i ada appointments.

Memang sacrifice sikit - but what did i get? Alhamdulillah, walaupun baru mula berniaga sambil bekerja, tak kurang gaji ke-2 dengan biz PB ni mesti 4-5 angka ; TAK PERNAH PUTUS!

Worth the sacrifice? YES! Dapat apa pun balik kerja tengok TV, weekend jala2 habiskan duit...kepuasan sementara je tuuu

And now as time goes on, my business is getting easier. Training mostly online, I am now a fulltime entrepreneur hasil I sacrifice masa sewaktu awal2 berniaga. Demand Premium Beautiful tak henti masuk dari Social Media and Blog.

KEY: BUAT APA YANG KITA TAK SUKA.
Success does not come from comfort zone!

#CDMIsmalinaIshak
#TLCBizMentor
#TopLeadersCircle
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring