Thursday, 1 December 2016

PROGRAM REFERRAL PREMIUM BEAUTIFUL - KOMISEN RM400

!

"Kak Isma, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu...nak juugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh"

Jawapannya BOLEH!

Kak Isma buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA.
Uols boleh refer kawan2 yg minat nak pakai PB corset, kak Isma akan tolong cakapkan, fittingkan sampai habis.

Setiap set PB , uols dapat komisen RM400 ye. T&C applies.

Hanya yg Whatsapp kak Isma sahaja.
Nak yg serius je tau .

Isma 019 339 3340

SUCCESS STORY: SURIRUMAH KINI PEGANG INCOME 4 ANGKA , MODAL CUMA RM50!!!



CONGRATS #PBAngels Shareefah Naweerah !!!

Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz..tapi tetap boleh kembangkan modal kecil.jadi sales besar!

1st time Isma jumpa Sha masa hujung September 2016...beliau seorang SURIRUMAH , dengan 2 anak kecil. Mula dari tengok kawan beliau Olin Safura start berniaga kat FB

Beliau mula just dengan modal RM50 - lepas tu dengan semangat dan betul2 follow gerak kerja yang mentor dah plan KHAS untuk gaya hidup beliau sebagai housewife.

Bulan ke 2 berbisnes.Akhirnya Sha pun dah capai RM20,000 sales!!!!
Dah ada 3 agen berdaftar bawah beliau jugakkkk...dah LEADER tauu!!

Seronok bila Sha kata...dapat lah bagi duit belanja kat mak ayah tanpa perlu mintak dari husband. Yelah..husband kita pun banyak nk kena tanggung kannn...

Sha pun banyak berniaga dari rumah je..dan keluar pun bila perluuuu. Sebab our plan mmg TAILORED untuk Sha!

Santai berniaga..2 bulan inshaAllah bulan ni Sha pegang income 4 angka pulak sebagai SURIRUMAH PBAngels!!

Dalam kawan2 sume tengok2..ragu2..Sha dah ambil peluang and tak payah tunggu orang lain punn...rezeki Allah dah tentukannn!!

Kalo Sha boleh, uols pun boleh. PM Isma or Whatsapp 019 339 3340 untuk jana pendapatan dgn modal RM50 jerrr.

#ismalinadotcom #mumpreneur #PBAngels #TopLeadersCircle

Saturday, 1 October 2016

Harga Promo Premium Beautiful Corset 2016!

Assalamualaikum!
Kak Isma nak buat promo Premium Beautiful harga special dan murah untuk uols semua!
Valid until 30 SEPTEMBER 2016 for cash & credit card purchase
Seperti yang uols tahu, untuk pembelian secara full cash (lump sum) harga Premium Beautiful corset 2016 adalah seperti berikut:




PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
dari RM2,150 - RM2,350

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE
dari RM2,470 -RM2,800

Khas untuk anda yang  berminat dengan Premium Beautiful corset, 
Discount RM150 utk 1 set atau RM400 utk 2 set!

boleh tolak terus diskau tu dari harga yang Isma dah bagitahu kat atas tu yeee

Ada lagi !!!
Free Gift Herba Maharani worth RM98 and PB wash worth RM52!


Terhad sehingga 30 September 2016 sahaja  ye - untuk yang nak beli untuk set bersalin atau berpantang, boleh lah lock dulu set anda dengan harga promo ni!

Kemudian ; bila uols bersalin nanti, sebarang pertukaran size masih boleh dilakukan! At least uols berpeluang dapatkan set uols dengan harga dan diskaun special ni!




And kalo beli 2 set Premium Beautiful sekaligus, mmg boleh dapat diskaun sebanyak RM200 utk satu set! So boleh lah uols share dgn adik beradik utk beli sama2 atau pun beli 2 set utk buat tukar2 pakai setiap hari!

Jangan lupa Whatsapp kak Isma ye
019 339 3340 Isma !

Premium Beautiful corset SUPERBRANDS terbaik diMalaysia - 23 tahun dalam pasaran!!!


untuk info penuh Premium Beautiful, boleh just click link ni yee

Saturday, 17 September 2016

Promo Set Kempis Perut (PKP) - free Shake Me!

FREE SHAKE ME ( while stock lasts!)


As usual, Set Kempis Perut RM77 sahaja!
Beli lebih dari 1 set, boleh dapat Special Price ❤

Jarang-jarang Isma buat promo Min Kaffe and Garlic Plus ni so better get it fast!t
Macam mana minum kopi & consume garlic supplement boleh bantu kempiskan perut ya?

* Garam Buluh dalam Min Kaffe bantu usus anda untuk DETOX!
* Garlic Plus bantu untuk elakkan lemak terlekat di dinding usus!
* Shake Me - ada kandungan Garam Buluh (detox) and Fat Burner (L - Carnitine) untuk increase metabolism!

Actually banyak lagi but uols boleh baca kat www.ismalina.com for details ya.

Yg mana nak dapatkan Promo Kempis Perut ni :

Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340

Wednesday, 14 September 2016

MIN KAFFE BANTU MASALAH MIGRAIN TERUK

Assalamualaikum semuaaa

anda minat minum kopi tapi tak tahan asid  dan sakit kepala?

Saja nak share.. my own schoolmate yang ada migraine teruk alhamdulillah serasi dengan Min Kaffe😄 siap restock siap-siap 3 kotak sebelum raya haritu.

Siapa yang pernah ada masalah migraine memang tahulah, bila dah kena seragan, memang satu hapa pun tak boleh buat.
rasa nak  muntah, nak baringgg je kannnn



Syukur dapat bantu beliau minum coffee tanpa dapat sakit kepala lagi! Mudah sikit nak uruskan hal2 seharian sebagai ibu, doktor dan student ( gagah kawan2 Isma ni buat specialist lagii). Nak study malam2 mesti segar je bila amik #MinKaffe kan.

Kandungan Garam Buluh dalam Min Kaffe ni pun turut bantu kita detox dan boleh nikmati coffee yang wangi dan low caffeine.

InshaAllah Isma bagi free postage untuk yang beli 3 kotak Min Kaffe . 


Just Whatsapp je Isma ye
019 339 3340
019 339 3340
019 339 3340
www.ismalina.com

Saturday, 10 September 2016

Personal Coaching agen baru Min Kaffe ! (Perak & Bangi)

assalamualaikum semua

Alhamdulillah, masih bernyawa harini.
Thank you Allah

Khamis lepas Isma sempat berjumpa dengan agen yang baru bermula bulan lepas, Izzati!
welcome Izzati to Top Leaders Circle!

untuk pengetahuan semua, Izzati ialah seorang fulltime student master di UKM tau dalam bidang engineering
hebat kan?
syukur, melalui leader Isma di Johor , Fateha Fatin ( boleh jugak check out website beliau yang sangat informative www.fatehafatin.com) , Izzati terjumpa peluang utuk cuba minum Min Kaffe dan terus tak tunggu untuk jadi agen sah di bawah Top Leaders Circle!

yelah, walaupun seorang student, tetap perlukan extra income utuk tampung kos hidup yang makin menyempit especially kat KL ni kan?

actually, tak susah pun nak jadi agen Min Kaffe and modal pun tak perlu besar, sebab harga Min Kaffe pun murah je

contohnya macam Zati, hanya mulakan biz dengan 12 kotak Min Kaffe.
lebih kurang dalam Rm300+ macam tu
Oklah kan? Mampu milik utuk semua orang


ni lah Zati, sweet je orangnya :)

alhamdulillah, 12 kotak modal permulaan Zati, dah pun habis dalam tempoh lebih kurang 1 minggu.
tahniah uttuk usahawan baru!
macam mana boleh jual tu kan?

inshaAllah, untuk usahawan baru dibawah Top Leaders Circle, kami memang akan ajar cara yang TERBUKTI BERKESAN untuk marketkan barang yang uols pilih tu.
contohnya macam Zati ni, just pakai Teknik 5D je alhamdulillah dah banyak bantu beliau berniaga tau. TEKNIK 5D tu Isma akan ajarkan khas untuk yang nak berniaga dengan Top Leaders Circle, sebab memang TERBUKTI boleh licinkan stok modal yang uols beli tauuu.

dan kebetulan sebab Zati hanya di Bangi, Isma ambil peluang untuk ajar Zati sedikit ilmu lagi tentang cara merketing online serta tips2 nak gunakan Facebook dan Instagram untuk berbisnes.

memang lagi mudah kalau nak ambil ilmu secara berjumpa sebab lebih banyak persoalan usahawan baru yang kak Isma boleh jawab 
 tapi selalunya utuk permulaan, memang kami just boleh ajarkan teknik 5D melalui Whatsapp je.

kemudian, bila waktu yang sesuai, kita buat personal coaching macam ni, supaya usahawan kita sentiasa fully equipped dengan ilmu baru dan tak tepu cara nak pasarkan barangan secara online dan offline.


Isma happy sangat bila tengok Zati bersemangat lepas dapat ilmu baru , dan banyak persoalan dari customer serta kadang kala rejection dari customer beliau dah dapat jawapan dan mudah nak handle lagi lepas ni.
biasalah, kita hanya marketkan barangan dan share benefit produk kita pada semua orang, dan secara logiknya tak semua pun akan beli. so that's normal.

inshaAllah dengan teknik yang betul , Isma boleh ajarkan cara kita kecilkan target market kita kepada yang perlukan benefit dari produk kita yang memang dah viral dah punnn.
Isma ajarkan pada yang serius nak berniaga je tau

semalam Zati hantar gambar ni pada Isma..alhamdulillah, modal yang 12 kotak Min Kaffe tu dah boleh rolling utuk orders yang baru masuk utuk family kat kampung beliau yang nak COD masa Raya Haji nanti. Mudah je proses nak COD pada customers kalau memang dah standby stok dekat tangan kita kan?

Zati akan berada di Gerik Perak selama seminggu tau.
so uols yang nak COD produk viral seperti Min Kaffe, Garlic Plus serta EziClean sabun magik jangan segan-segan utuk contact Zati ye!

syukur

modal kecil pun, boleh digandakan jadi SALES BESAR.
Isma doakan sales Zati akan meningkat 5 kali ganda bulan ni aminnnn

Untuk dapatkan Min Kaffe di sekitar Bangi dan Gerik boleh contact

IZZATI - 019 440 9505

atau sebarang pertanyaan untuk jadi agen Min Kaffe atau EziClean, boleh directly contact 
ISMA - 019 339 3340 melalui Whatsapp ye

xoxo
Isma

p/s: boleh baca info tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET kat sini ye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring