Monday, 9 January 2017

HAPPY 2017



SALAM SAYANG SEMUA!

pagi ni Isma bersiaran dari Starbucks Jalan Ampang.

terpaksa keluar kejap bekerja kat luar, sebab kalo duduk dekat rumah pun boleh online, but rate to finish all my to do list will be very low. Dari nak siapkan 10 benda, maybe 5 je siap (especially things that need concentration like strategizing for my group or finishing a blog post.

I have not been blogging for so long!
Rindu sangat nak menulis kat blog

so many good things happen, hence the , the neglect

alhamdulillah... I will update one by one tauuuu...baca tauuuu (walaupun dah basi heheheh)

it is my diary this blog, somewhere I jot down about my ups and downs in business

if any of you reading this, Isma ucap banyak-banyak terima kasih sebab sudi baca perjalanan bisnes Isma, dari 2011 sehingga sekarang

ok now, just for my record, I need to blog about:

- Diamond Night kali kedua utuk 2016

- alhamdulillah, Isma dah dapat siapkan pangkat CROWN DIAMOND MANAGER pada 1 Oktober 2016! will update suka duka fight bulan September tuuu

- lunch dengan Professor Datuk Jimmy Choo!

- CDM Celebration at Dolomite Center

- Majlis Ulangtahun SHOM ke 24 dan Celebration CDM 2016 oleh syarikat

ni yang big big items la...ada some small items like my biz trip to Sabah and Penang jugakk..so a lot of things pending from my side!


lepas ni inshaAllah jom konsistenkan blog updates!
hehehe..helloo kalo Vivy Yusuf yg busy pun still sempat update blog, takkan lah kita tak sempat kan?

till next post!
ciao bellla!

CDM ISMALINA ISHAK
TOP LEADERS CIRCLE




Thursday, 1 December 2016

PROGRAM REFERRAL PREMIUM BEAUTIFUL - KOMISEN RM400

!

"Kak Isma, saya TAKDE MODAL laaa nak meniaga PB nihhh..tapi saya mmg puas hati pakai tauuu...nak juugak dapat income extraaa macam team #PBAngels tuuuhhhhh"

Jawapannya BOLEH!

Kak Isma buka REFERRAL PROGRAM terhad untuk 5 ORANG SAHAJA.
Uols boleh refer kawan2 yg minat nak pakai PB corset, kak Isma akan tolong cakapkan, fittingkan sampai habis.

Setiap set PB , uols dapat komisen RM400 ye. T&C applies.

Hanya yg Whatsapp kak Isma sahaja.
Nak yg serius je tau .

Isma 019 339 3340

SUCCESS STORY: SURIRUMAH KINI PEGANG INCOME 4 ANGKA , MODAL CUMA RM50!!!



CONGRATS #PBAngels Shareefah Naweerah !!!

Tak semua orang ada modal besar utk mulakan biz..tapi tetap boleh kembangkan modal kecil.jadi sales besar!

1st time Isma jumpa Sha masa hujung September 2016...beliau seorang SURIRUMAH , dengan 2 anak kecil. Mula dari tengok kawan beliau Olin Safura start berniaga kat FB

Beliau mula just dengan modal RM50 - lepas tu dengan semangat dan betul2 follow gerak kerja yang mentor dah plan KHAS untuk gaya hidup beliau sebagai housewife.

Bulan ke 2 berbisnes.Akhirnya Sha pun dah capai RM20,000 sales!!!!
Dah ada 3 agen berdaftar bawah beliau jugakkkk...dah LEADER tauu!!

Seronok bila Sha kata...dapat lah bagi duit belanja kat mak ayah tanpa perlu mintak dari husband. Yelah..husband kita pun banyak nk kena tanggung kannn...

Sha pun banyak berniaga dari rumah je..dan keluar pun bila perluuuu. Sebab our plan mmg TAILORED untuk Sha!

Santai berniaga..2 bulan inshaAllah bulan ni Sha pegang income 4 angka pulak sebagai SURIRUMAH PBAngels!!

Dalam kawan2 sume tengok2..ragu2..Sha dah ambil peluang and tak payah tunggu orang lain punn...rezeki Allah dah tentukannn!!

Kalo Sha boleh, uols pun boleh. PM Isma or Whatsapp 019 339 3340 untuk jana pendapatan dgn modal RM50 jerrr.

#ismalinadotcom #mumpreneur #PBAngels #TopLeadersCircle

Saturday, 1 October 2016

Harga Promo Premium Beautiful Corset 2016!

Assalamualaikum!
Kak Isma nak buat promo Premium Beautiful harga special dan murah untuk uols semua!
Valid until 30 SEPTEMBER 2016 for cash & credit card purchase
Seperti yang uols tahu, untuk pembelian secara full cash (lump sum) harga Premium Beautiful corset 2016 adalah seperti berikut:




PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC
dari RM2,150 - RM2,350

PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE
dari RM2,470 -RM2,800

Khas untuk anda yang  berminat dengan Premium Beautiful corset, 
Discount RM150 utk 1 set atau RM400 utk 2 set!

boleh tolak terus diskau tu dari harga yang Isma dah bagitahu kat atas tu yeee

Ada lagi !!!
Free Gift Herba Maharani worth RM98 and PB wash worth RM52!


Terhad sehingga 30 September 2016 sahaja  ye - untuk yang nak beli untuk set bersalin atau berpantang, boleh lah lock dulu set anda dengan harga promo ni!

Kemudian ; bila uols bersalin nanti, sebarang pertukaran size masih boleh dilakukan! At least uols berpeluang dapatkan set uols dengan harga dan diskaun special ni!




And kalo beli 2 set Premium Beautiful sekaligus, mmg boleh dapat diskaun sebanyak RM200 utk satu set! So boleh lah uols share dgn adik beradik utk beli sama2 atau pun beli 2 set utk buat tukar2 pakai setiap hari!

Jangan lupa Whatsapp kak Isma ye
019 339 3340 Isma !

Premium Beautiful corset SUPERBRANDS terbaik diMalaysia - 23 tahun dalam pasaran!!!


untuk info penuh Premium Beautiful, boleh just click link ni yee

Saturday, 17 September 2016

Promo Set Kempis Perut (PKP) - free Shake Me!

FREE SHAKE ME ( while stock lasts!)


As usual, Set Kempis Perut RM77 sahaja!
Beli lebih dari 1 set, boleh dapat Special Price ❤

Jarang-jarang Isma buat promo Min Kaffe and Garlic Plus ni so better get it fast!t
Macam mana minum kopi & consume garlic supplement boleh bantu kempiskan perut ya?

* Garam Buluh dalam Min Kaffe bantu usus anda untuk DETOX!
* Garlic Plus bantu untuk elakkan lemak terlekat di dinding usus!
* Shake Me - ada kandungan Garam Buluh (detox) and Fat Burner (L - Carnitine) untuk increase metabolism!

Actually banyak lagi but uols boleh baca kat www.ismalina.com for details ya.

Yg mana nak dapatkan Promo Kempis Perut ni :

Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340
Whatsapp Isma 019 339 3340

Wednesday, 14 September 2016

MIN KAFFE BANTU MASALAH MIGRAIN TERUK

Assalamualaikum semuaaa

anda minat minum kopi tapi tak tahan asid  dan sakit kepala?

Saja nak share.. my own schoolmate yang ada migraine teruk alhamdulillah serasi dengan Min Kaffe😄 siap restock siap-siap 3 kotak sebelum raya haritu.

Siapa yang pernah ada masalah migraine memang tahulah, bila dah kena seragan, memang satu hapa pun tak boleh buat.
rasa nak  muntah, nak baringgg je kannnn



Syukur dapat bantu beliau minum coffee tanpa dapat sakit kepala lagi! Mudah sikit nak uruskan hal2 seharian sebagai ibu, doktor dan student ( gagah kawan2 Isma ni buat specialist lagii). Nak study malam2 mesti segar je bila amik #MinKaffe kan.

Kandungan Garam Buluh dalam Min Kaffe ni pun turut bantu kita detox dan boleh nikmati coffee yang wangi dan low caffeine.

InshaAllah Isma bagi free postage untuk yang beli 3 kotak Min Kaffe . 


Just Whatsapp je Isma ye
019 339 3340
019 339 3340
019 339 3340
www.ismalina.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring