Thursday, 6 November 2014

PROMO PREMIUM BEAUTIFUL OCT 2014! with FREE GIFT!


Short update!

just nak inform uols, kite ada promo baru 

for Oct 2014!


BUY 1 FULLSET PREMIUM BEAUTIFUL 

(CLASSIC/ELEGANCE)

+

GET 2 GOLD CLASS MOVIE (of your choice)

TICKETS FOR FREE!!!

(worth RM140)



plus 1 PB wash (worth RM42) complimentary from me :)

valid for FULLCASH & CREDIT CARD purchase!

12 months 0% instalment available for selected credit cards, so please do ask me if your card is eligible :)

uols boleh bayar ansuran serendah RM100 sebulan :)

body dah cantik...nanti boleh pegi dating ngan husband masing-masing sambil tengok wayang Gold Class gittewww :)

offer ends 31 OCTOBER 2014!

SMS/WHATSAPP ISMA 019-3393340 or leave your details via the CONTACT ME button!



XOXO
ISMA

Friday, 31 October 2014

Nur Safiyyah Addeena - turning 9 months!

alhamdulillah

9 months being a mom
9 months of fully breastfeeding

maybe not a big deal to some, but it's a milestone for me

no maid until now, but my husband and parents are very supportive and helping me a lot 

here's my cheeky daughter - this was recorded when she just woke up!


video

hahahah

now Fya memang ada this habit, she woke up je, terus duduk n tepuk tangan hahaha

she brought smiles into our lives, and made our family bond better :)

bengkung untuk LELAKI

assalamualaikum semua
kerap jugak orang tanya, Isma takde jual bengkung lelaki ke?

hehehe

yelah, sebab kebanyakannya kita memang jumpa customer perempuan, jarang-jarang update pasal customer lelaki kan?

memang ada bengkung lelaki ni


ramai jugaklah abang-abang sado/ tak berapa sado yang amalkan pakai bengkung/ waist nipper Premium Beautiful ni

eh eh

pelik kan - ada yang dah sasa dado ni pun masih nak pakai bengkung kerrr?

well our back needs to be well supported, and especially for cyclist, motorcyclist, memang sesuai sangat pakai sambil ride...

kurang sakit belakang diorang :)

and of course, yang tak berapa nak ada 6 pack, yang boncettt dan boroiii
tu memang tahap wajib lah pakai waist nipper ni kannnn

memang selesa tauuuu
pakai dalam shirt kerja  takde orang tau ponnnn

tau-tau je " Wahhh bang nampak tegap lah arini"

kelassss :)

duduk lama kat depan komputer pun tak sakit badan...

tidur pun boleh pakai!
ni untuk yang malas nak pakai masa siang lahhhh

okay, harga pulak mampu milik sangatttt

RM600-700 jerrr
LIFETIME WARRANTY untuk wear and tear (FOC repair)

Cara nak order?

1- Ukur bahagian perut uols dalam sentimeter
2- Whatsapp/SMS Isma 019-3393340 < Saya nak bengkung lelaki> <berapa cm> <lokasi anda>


so boleh contact Isma 019-339 3340 cepat-cepat untuk dapatkan size uols yerrr

xoxo
Isma

Tuesday, 28 October 2014

7 Kelebihan Korset Premium Beautiful!

Apakah kelebihan-kelebihan corset Premium Beautiful kalau dibandingkan dengan corset di luar sana?

1- Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia lebih daripada 20 tahun.

2- Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. In case you all tidak tahu apa yang dimaksudkan dengan award Superbands, means, any product yang mendapat pengiktirafan Superbrands ini dikategorikan sebagai product di mana highest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.

3- Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. So, untuk sesiapa yang mengalami masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, Insya Allah, corset Premium Beautiful mampu membantu you all.

4- One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful…:)

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. Lepas tu untuk beri keyakinan - no more bulge and berlipat-lipat sana sini.Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan  salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan!

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran tau untuk korset yand sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range harge RM4,000- RM6,000 untuk satu set!

6- Jaminan seumur hidup. So, sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset :)
Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :

Koyak (bukan digunting)
Hook tercabut
Tetulang patah

7- Teknologi datang dari 3 buah negara maju:


  • Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why corset Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
  • Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak berkuap. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
  • Japan – Teknologi F.I.R.

now kita ada Premium Beautiful Classic dan Elegance!

Uols yang dah ada PB Classic, why not get one elegance pulak!
sama jugak ciri-ciri dengan Classic, furthermore kain die lagi lembut!

Now i buka untuk instalment jugak, terhad kepada 5 set Elegance :)

Isma 019-339 3340 (Whatsapp me NOW!)




XOXO
ISMA

Monday, 20 October 2014

#klcalling Booth!

assalamualaikum deariess

lama tak update blog kannn

memang busy lah sikit, biasalah juggling mommy duties, work and biz mentor duties too :)

to those yang nak tahu about Premium Beautiful Promo untuk bukan October 2014, inshaAllah I akan update dalam masa terdekat!
yang tak berapa sabar tu...boleh la message or Whatsapp I at 019- 3393340 yerrr

memang ada gift yang istimewa sangat untuk uols..and also uols berpeluang dapat diskaun up to 30%

jangan malu-malu yerrr

contact i cepatttt

okay nak citer sikit, coz last weekend weolls semua ada bukak booth kat KL Calling market, bertempat di Presint Alami , Sek 13 Shah Alam

Alhamdulillah, memang sambutan diluar jangkaan - of course ramai yang datang nak dapatkan promo #sabunketiak #mineralcoffee #bbpluscollagen dan #bioselezapad

paling best bila ramai jugak warga Shah Alam tak ketinggalan set appointment untuk fitting Premium Beautiful!







all in all memang syukur kepada Allah dengan segala rezeki yang diberi!

best buat biz secara berkumpulan ni - semangat kita sentiasa tinggi dan ada group support :)

and KL Calling booth ni weolls dapat jugak jumpa artis -artis terkenal macam Aaron Aziz & Diayan Halik, Aiman Hakim, Nabila Huda, Enot, Fathia

so it's biz and pleasure :)

enjoy the pics ...

thanks to my blogreaders, FB and IG follower yang sudi datang and siap tegur lagikkk

inshaAllah next booth I update uols awal2 kayyy

xoxo
Isma


Thursday, 9 October 2014

hidup memang tak LOGIC?

most of the time, hidup ni memang tak logic?
Cicak, makhluk Allah yang tak bersayap, tak boleh terbang , rezekinya dari serangga yang bersayap
logic tak? Tak adil kan?

tak sepadan dengan kemampuan die

tapi, setiap hari, die tetap dapat rezeki! Apabila Allah kata CUKUP= dia akan cukupkan untuk setiap makhluknya

so, kenapa kita nak ukur rezeki kita dengan kemampuan kita sekarang?
aku setakat ni jelah kudrat aku…ni jelah yang aku pandai
dari satu source kepandaian aku ni jelah rezeki aku

Angkuhnya kita - sedangkan Allah yang memberi rezeki 
masih hidup beralaskan LOGIC?
THINK AGAIN 


peluang berniaga dengan #topleaderscircle masih terbentang luas
seriously nak ubah hidup dan generate extra income dalam RM5,000 sebulan?
Contact Isma 019-339 3340 untuk info lanjut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring