Thursday, 5 May 2011

Life as we know it: My journey to cut the fat - Premium Beautiful Corset

To tell you the truth, I just begun to wear PB corset like 1 month ago...mule2 sebab i stress sangat susah nye nak lose weight kan, yelah, pegi gym malas, exercise pon seminggu sekali dua je...reduce food portion pun kadang works kadang tak...the I saw my fren's status kat FB cakap pasal PB corset ni.I pun fikir " hmmm betul2 boleh work ke? Aaah takpelaa kata nak kurus mesti cuba semua cara kan".

Then I pun contact my fren Nana Azlia (http://ischlank.blogspot.com/), tanya pasal PB , how it works and the pricing...mule2 rasa macam mahal jugak RM2,200 (size besar ye, sile jangan perasan saya saiz kecik) -but bila Nana explain yang its lifetime warranty and all, kira OKlaa kan, katakanlah kite pakai for 10 years - kire cam kite spend RM220 per year untuk undergarments..murah laa kan? Tak taulaa korang, but sebelum ni i spend thousands jugak beli bra and panties kat Wacoal, La Senza segala (1 bra cost about RM100-150 masa sale). Cuma sbb I just ada 1 set PB, I need to spend extra 10-15 mins every night to rendam, gonyoh2 manje, drip and air dry die...tetibe esok pagi dah kering! Eh melalut lagi, blum habis cite camne I pakai PB..

So, first time tu I dapat consult from Nana, then die suruh I bagi measurement of:
1) Bust- puncak dada
2) Underbust - like your bra line
3) Waist
4) Hip - the peak of ur butt

Esoknye I just SMS my measurement to her - since she's in Melaka, she has asked her biz partner to help out to do my fitting etc. So , like a few days after, I met Izyan(http://princesyahir.blogspot.com/) in my ofc, and she helped and showed me on how to put on your PB set....mule2 tu tengok cam kecik je especially Long Girdle tu, but sebenarnye it fits perfectly! Mule2 kite pakai Long Girdle, pastu Long Bra then baru Waist Nipper tau..I especially love the waist nipper coz it accentuate my curves...terus dh takde ketul2 kat blakang, muffin top sume dh tucked inside PB! Dari luar sume nampak smooth saje...heheh HAPPY ;)

The instant transformation that I experience is that die terus smoothkan the flabbiness that you have, and give back your curves! Pastu, I ni pulak si bongkok - thus the Waist Nipper works wonders to my posture! Seriously, my close frens kat office sume notice yang I sit straighter tau..and I think it adds 1 cm back to my height..hahaha and the Long Bra lifts your boobs and lemak kat belakang (masa pakai u need to tarik lemak kat belakang to fit inside your bra cup) - so no more sagging boobs! From my experience, if you have large boobs (cup D and above like me) , senang sangat berlaku sagging tu especially if your weight naik turun kan...then my frens said kalau u lepas beranak surely your breast akan sag, tak banyak sikit especially kalau breastfeeding.

Lepas I saw the instant transformation, barulaa I bersemangat in my journey to cut the fat!!! Coz I know wearing PB will help me with my passive weight loss, and control my food portion - sbb die ketat, so you tak rasa nak makan banyak pun ;) and will couple this with workout jugak.. hopefully this will work in the long run...I'm giving myself 3 months to lose 3kg...korang rasa boleh tak?

OK next entry I will write about my experience after wearing PB ok? Ciao bella ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring