Thursday, 5 May 2011

Pleasures in my life - My own house at last!

Hehe, walaupun dah basi berita ni...nak cite jugakkkkk!

Got the keys to my house last week...it's a two and a half storey superlink house in Bukit Antarabangsa...about 3000 sqf

Alhamdulillah berkat desakan my parents suruh I beli sesuatu yang kekal e.g rumah instead of asyik spendingn shopping tak tentu hala, dapatlah saya membeli rumah sendiri akhirnya.. thanks to my dad sbb dahulukan duit deposit, stamping fee segala...InsyaAllah akan dipulangkan hari ni jugak sbb cheque for excess loan baru clear dalam account.

My goal is to settle my remaining credit card debt and start life afresh...sesiape yang pernah ada credit card debt pasti memahami kemelut yang saya pernah hadapi...as of now, almost 70% dah habis bayar, hopefully I can get my financial freedom soon ; with the PB business at the side and another business venture in the horizon with my frens ;)

Tengok laa, even a Chartered accountant pun x dapat financial freedom even though dah 5 tahun bekerja. Having additional income will NEVER hurt you know...that's one of the reasons I joined the PB franchise, coz I always have my biz partners to support me, and I have worn the product and so far, it has work!

So, to those yang nak tahu how to generate additional income with PB (minimum 4 figures) can just contact me at my hp k? Oh btw, I have added a new tab, Premium Beautiful Guide kat atas tu -sebelah HOME, so for those yang nak tahu briefly pasal PB boleh check kat situ k? and my contact details pun ada kat situ ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring