Tuesday, 28 June 2011

Hidup perlu cabaran...setuju?

Just a quick one...pagi tadi masa pilih-pilih baju nak pakai pg kerja, terasa nak mencabar diri untuk pakai baju yang lamaaaaaaaa saaannnngggattt tak pakai...i made this masa one of my best fren, Aira nye wedding...like 3 years ago? at the time my weight is about 10 kilos lighter hehehe

And guess what? it fits! more than that , i actually look good in that kebaya, which i only wore a few times...and it made me smile all morning ;)


(hikhikhik saje je camwhoring...bukan selalu korang dapat my updated pics kan)
amacam ada curvilicious tak-muahahaha perasan :P
So on my way to work, driving amidst the jammed packed MRR2, i fikir, kadang-kadang, hidup ni perlu ada cabaran - kecik ke, besar ke, sikit ke, banyak ke tak kisah... coz it makes achievement much sweeter, and it feels good to know that our efforts has paid off :)

Imagine kalau hidup kita smooth je, family ok, financial ok, relationship/marriage ok, mental ok, sume OK jelaa manjang, and kita complacent dengan hidup macam tu - BORING laa hidup ni babe...

So, every now and then, cuba cari challenges in life, berangan sikit, keluar dari comfort zone anda...try to achieve something that you have never think that you could do/ achieve!

Start small...macam i, try nak pakai baju lama2 as a goal to lose weight, try sign up for next fun marathon (walaupun tak tahu larat ke tak?) , try nak qualify pegi trip Holland and Belgium, try not to gain weight and lose more weight and inches ;)

it only takes one step for you to improve and spice up your life !

Anyone yang nak improve their life - financially, personality wise (nak jadi lebih confidence etc) and health wise via PB biz, boleh contact me @ 019-3393340...income can be as high as RM3000 sebagai permulaan...

sape2 yang rasa nak dapatkan free fitting and consultation pun boleh jugak ..PB skarang tgh selling like hot cakes tau...sbb ramai dh rasa keberkesanannya..

CIAO BELLA!

1 comment:

  1. sem, setuju sgt2... how's biz? hopefully semakin maju... aku suka sgt tgk blog si Hanis Haizi leader ko tuh. tgk seronok je diorg gi jalan2 & beli brg best2... tp since aku dibesarkan dlm MLM (mak aku dh buat MLM berapa tahun dah kan... pernah jadi Diamond Zhulian sume) aku tau aku x fit utk buat MLM... so aku doakan kawan2 yg menceburi bidang ni akn berjaya, InsyaAllah...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring