Friday, 19 August 2011

Pleasures in my Life: I'm sikat-less!

hehehe, tajuk bajet gempak

but seriously, I dah tak pakai sikat lately- almost 2 months plus dah, uols nk tau tak kenape?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



haaa nilah rahsianya...previously, i pakai Loreal shampoo for coloured hair, but since I dah chopped-off all the coloured portion of my hair, I decided to keep it just black for the time being

senang...colour memang cantik, but alahaiiii, susah sangat nak maintain
it will be frizzy, dry and prone to split ends

so I asked around and also did some bloghopping and google-ing

ta-daa....a lot of ppl said DOVE shampoo is the best for damaged hair!
I siap baca entry Hanis Zalikha lagi before I use the shampoo..LOL

THE RESULT: memang da-bomb....silky , soft hair...SERIOUSLY i tell u!!!!

lebih kurang camnilaa - but belum as shiny as this yet


memang tak payah sikat laa..
"pakai jari pun bole" hahahah
itu dah salah tagline tu...but really, u run your fingers je , mmg lembut and takde pun tangle and rambut gugur

tang rambut gugur tu i memang notice,coz kurang dah bendasing kat lantai bilik i tu
hahaha

My favourite in the range is the Leave on conditioner -keeps your hair in place
Moreover, harga yang tak terlalu mahal, unlike the "specialised" ones like Kerastase -Kerastase pun I like, but so mahal :( etc

saje nak share ngan uols some beauty secrets that works..
if you have any more beauty tips, bleh laa share

maybe I should hold a contest?
hmmm, akan difikirkan

OKlaa till laters

CIAO BELLA!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring