Tuesday, 6 September 2011

Pleasures in my life: M Nasir songs!

I've always loved M Nasir songs!

hehe, actually I ada banyak nk update kat blog, but arini kite update light-light je k?
(read: yang senang, tak payah research :P )

So, here you go, I'm listing some of my favourite M Nasir songs....banyak I letak yang tak selalu keluar kat radio...yg popular macam mentera semerah padi, tanya sama itu hud-hud pun i suka jugak...

But apa kata uols try dengar lagu-lagu M Nasir yang lain pulak...best tauuu!
I minat sangat M Nasir sbb lagu2 die shows he did research dengan lirik and melody - memang artistik :)

Masa kecik-kecik balik sekolah rendah, dalam kereta mesti pasang album Canggung Mendonan, UKs or Slam...heheh..the old days :)



ENJOY!



Suatu Masa - yang ni duet with Siti Nurhaliza


Sentuhan Listrikmu - isk yang ni memang terbaik lah! ALL TIME FAV!


Keroncong untuk ana - memang menusuk kalbu


Dalam aku, ada dia, dan dalam dia ada kita ada semuaaaaa!


Di Balik Cermin Mimpi
Aku Melihat Engkau
Di Dalam Engkau aku Melihat Aku
Ternyata Kita Adalah Sama
Di Arena Mimpi Yang Penuh Bermakna


lagu ni ada orang kata anti-illuminati/ free masons...lirik yang berkesan

very fun song - a different side of M Nasir

CIAO BELLA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring