Thursday, 27 October 2011

LAST MINUTE PROMO FOR FULL CASH AND CREDIT CARD CUSTOMERSS ONLY!!!! (27 -30 OCT )

On top of the cash rebate of RM225 per set....
For every CASH or CREDIT CARD purchase of Full Set
PREMIUM BEAUTIFUL


...you will get...

1 BOX of LACTO-LITE

worth RM158

(FREE OF CHARGE)

Good Digestion . Healthy Body
Prevention for Better Health


Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink combines the health benefits of live culture and inulin to safeguard your digestive system and ensure a healthy body.

Live culture consists of friendly bacteria that are ingested to assist in digestion, promotes bowel movement, improves digestive system and promotes growth of Bifidobacteria. Meantime, inulin (fiber) stimulates the growth of good bacteria in the digestive system.

Both live culture and inulin are used together to balance the gut flora and promote a healthy gastrointestinal tract.


...and also...


1 PB WASH

worth RM42

(FREE OF CHARGE JUGA!!!)

Refresh & Soften Your Special Clothes

Blend well with selected natural plant extracts and vitamins. It is highly effective for Premium Beautiful Foundation Lingerie and suitable for exclusive garments to make it softer and at the same time, protects your hand and environmental safe.




So apa tunggu lagi?


BOOK your set NOW!!!


Call me for FREE fitting & consultation
Isma 019-3393340

Thursday, 20 October 2011

The Secret life of NORA :)

best, best, best

tu jelah nak kata  :P

maybe I'm biased, coz  I SO LOOOOVEEEE MUSICALS!

Thanks to my partner in crime Cik Pija, yang siap dapatkan I 50% discount off the tix price, coz ada MAXIS promotion :) we bought the RM240 tix for RM120...duduk just a few rows belakang Sultan Pahang uolss :P

Highlights:

1) Lagu sume best :)

2) Adibah Noor and Tony Eusoff so lawak n sweet ;)

3) Pak Nil so cute laa lawak die - Nowwa, nowwa hehehe...(dalam musical ni die takle sebut huruf R  lols)

4) DS Tiara's body's so HOTTT...and she's not so young anymore tau...
   Sape nak berusaha dapat body camtu, contact I , I bagi free fitting Premium Beautifu kays :)

5) Dance moves sungguh sexxxayyy!

6) Siap ada magic and action stunts giteww

OK enjoy the piccasss!
















CIAO BELLA!!

Nak dapatkan free fitting or biz presentation on Premium Beautiful, call or SMS 019-3393340 (Isma)

Thursday, 13 October 2011

MACBOOK Air, ASUS Netbook and IPAD2 for FREE! BLISS :)

tak sabar nak update, since daripada balik kelas semalam!

CONGRATULATIONS CDM HANIS,CDM SALHA, CDM MAISARAH, CDM RAZALI AND CDM ADLIZA coz dapat MACBOOK Air, ASUS Netbook and IPAD2 for FREE :)

semalam masa kelas IMP kat stokis B32, CDM Chan buat surprise award, for top group and their leaders!

Coz performance cemerlang B32 untuk bulan September - yelah, cuba bayangkan last day of September, madam tutup stokis pukul 3 pagi! and sales that night je mencecah RM2 mil....memang sumeorang nak ambil peluang join biz ni sebab bulan rebate kan dah nak habis :)

ooops ter-sidetracked; sebab performance cemerlang , CDM Chan decided untuk bagi incentive untuk top performer bulan September 2011... anugerah ni diberi untuk CDM yang melahirkan paling ramai qualifier jam tangan (anyone with group sales RM100,000 a month) and kepada CDM baru in September 2011 -yang naik CDM bersama rakan kongsi yang jam tangan jugak :)

Seronok sangat tengok diorang amik incentives tu - basically, this is to reward leaders yang sama2 naikkan rakan kongsi; bukan naik sorang2 jer

Best thing about B32 is that budaya ilmu and naik pangkan BERSAMA-SAMA rakan kongsi  - yelah, kalo dah CDM, boleh je kejar personal sales kan , lagi lebat income...

But instead, dalam kumpulan B32, we are groomed to have teamwork - kat kelas every week pun different CDMs will speak to the class -share experience , tips etc :)

KPI CDM yang baik dalam B32 ialah bukan number of people dalam group die, but whether CDM tersebut boleh lahirkan quality leaders and future CDMs :)

OK, ni I letak gambar from yesterday ... anugerah ni die spread out in 3 sessions, sebab ramai sangat yang cemerlang bulan ni...

I'm so proud of my leader CDM HANIS HAIZI - coz die dapat melahirkan 5 ORANG CDM dalam tahun 2011 :)

and dalam bulan September, setiap kumpulan CDM dalam group Hanis, ada achiever jam tangan tauuuu - in total ada 9 orang yang qualify jam tangan dalam group Hanis bulan lepas!!!!  I'm so inspired dengan diorang ni - nanti I update pasal qualifier jam tangan lepas penyampaian jam DKNY this Saturday yer ...


CDM cemerlang; HANIS HAIZI - dapat MACBOOK Air sbb melahirkan 5 CDM cemerlang dalam kumpulan beliau :)

CDM Maisarah-dapat ASUS Netbook (berjaya qualify 2 biz partner as penerima jam tangan )

CDM hot from the oven; CDM Adliza - berjaya qualify CDM bersama rakan kongsi penerima jam tangan jugak :) CDM Adliza dapat IPAD2...


OUR TOP GROUP!! - with DDM Alfaath (hubby CDM Salha) and CDM Razali
My leader CDM Salha pun dapat ASUS Netbook jugak, sbb berjaya lahirkan 2 penerima jam tangan :)

My new biz partner bulan ni - Wani yang datang kelas semalam dengan her own biz partner Erfa (yang tengah preggers lagi tauuu) :)
Alhamdulillah, diorang ni memang consistent datang kelas menyerap ilmu - walaupun baru tapi memang semangat and sentiasa rujuk leaders!
Ni ambil aura CDM Hanis Haizi with her brand new Macbook Air!


Actually kalo nak kirekan, CDM-CDM ni , boleh je beli MACBOOK , IPAD, NETBOOK tu sendiri ...yelah, masing-masing dah dapat monthly bonus more than RM60k a month...

TAPI, dah dapat cemerlang, orang nak bagi free, kite ambik jelah kan ..hehehe

same thing for jam tangan - kalo kite nak beli jam DKNY tu , boleh je beli dengan gaji kite or bonus bisnes ni...but to me, it's more simbolik sebab kite achieve group sales RM100,000 tuuuu...macam trophy kumpulan kite laa kan :)

bulan ni, I memang target jam tangan for me and my biz partners - insyaAllah at least seorang dari group I akan dapat jam tangan this month! Doakan ye?

InsyaAllah target untuk qualify for Holland jugak :)

oklaa that's all for today...till later

CIAO BELLA!

p/s: yang sampaikan hadiah tulaa CDM Siti Rohana -yang berjaya turun from 98kg to 50kg in 6-7 months dengan PB +LACTOLITE!!!! now die lagi kurus and pakai set paling kecik dalam size Premium Beautiful :)

Tuesday, 11 October 2011

REBATE PROMO ENDINGGG SOOOONNNN!!!!!

Bulan rebate tinggal 19 hari je lagi ni

yang teringin nak pakai Premium Beautiful dengan harga yang murah, inilah masanya!

to cash and credit card customers - uols bleh dapat cash rebate RM225 per set...kalo beli 3 set, dapat rebate RM1000 :)

UNTUNG KAN?

Rebate ends 29 OCT 2011 - pasni dah takde ye dears

Those yang berminat nak join biz ni, this is the best chance jugak!

Rugi tau, tak grab peluang ni, masa I join dulu, bonus RM3000 je...

now dengan the same modal, uols boleh dapat RM4500 -RM10 200!!!!!!

BEST KAN?

BOOK YOUR APPOINTMENT WITH ME NOW! CALL 019-339 3340

Ciao Bella!

Monday, 3 October 2011

Boleh handle ke: Full time job+ bisnes PB + Family?

Sorry peeps, lama tak update,memang bz sket semenjak dua menjak ni
hehe cheeewwwahhh kalah menteri uols - LOL

yela, bz with my wedding, bantu my biz partners, jumpa customers, prospects etc

pastu kat ofc pun bz month end +quarter end closing :(

ni pun curi-curi masa sekejap sementara tunggu report generated :)

sekarang bile jumpa kawan-kawan kat luar ke kat ofc, sume tanya

 "Amacam bisnes? tengok macam makin kencang kat FB.
Camne u buat eh? keje+bisnes+family+social life?"


Well, nak berjaya memang perlu ada certain sacrifices..
waktu kat ofc, I will focus on my work and get things done during ofc hours..
Lepas ofc pulak, susun schedule to meet prospects, bantu my biz partners, pakaikan corset, pg stokis etc...
sambil tu make sure all other important things in my life pun terjaga- pegi important family gatherings, uruskan pasal rumah baru, spend time ngan family and friends+ boyfriend and now husbanddd...

Kadang-kadang jealous jugak -waktu orang lain diulit mimpi, bermalas-malasan on weekends, me and my group are working hard - waktu yang tak sesuai untuk jumpa orang, masa tu lah kita uruskan diri kan...buat laundry, buat checklist, kemas bilik/rumah, iron baju etc

bile waktu yang sesuai jumpe orang pulak, insyaAllah kita maximise it to the fullest :) share it with the positive people out there, who have their own dreams  - LIKE US!!!!

Ada yang kata - u ni menyeksa diri sendiri jelaa; BETUL KE?

to me, memang TIDAK SAMA SEKALI!!!!! You know why?

Coz we have something to achieve - WE KNOW WHAT WE WANT IN LIFE,
 and we're willing to sacrifice sikit in this 2 years to achieve TIME & FINANCIAL FREEDOM like CDM Salha Zain..


To me, apelah sangat 2 tahun, if by that time I'm earning FIXED income MINIMUM RM50,000 a month + time flexibility! 

Sekarang pun, I dah kerja 5 years plus, yearly increment setahun tak sampai pun 20%..nak tunggu jadi CEO in 10 years time pun belum tentu dapat, plus mungkin tak earn that much punnn..
ANNNDD you'll be married to your work - mana sempat nak ada time untuk family ! 

Paling best dalam bisnes ni, CDM -CDM pun sanggup turun and bagi coaching to orang2 yang baru start business (SM, SSM level)- CDM yang dah earn more than RM100,000 a month tauu!!! You tell me mana CEO syarikat ape pun yang dah established camtu, and sanggup personally coach employees tahap2 executive???


So, buatlah cost benefit analysis sendiri k :)  This is my choice, and I don't expect everyone to agree...to me, when you do everything memang ada pro and cons ...cuma jangan pandang rendah orang yang ada IMPIAN, dan bekerja keras untuk PENUHI IMPIAN mereka :)

memang ada macam-macam cara untuk achieve our target kan - how do I know this method works?

senang je, dalam group CDM Salha Zain - ramai dah buktikan boleh jadi CDM in 2 years and EVEN LESS! and orang-orang ni pun bukan jauh sangat dari I, semua pun start dengan modal yang sama dan duplicate je leaders and ikut rapat dengan leaders :)

dalam tak sampai 2 tahun I buat bisnes ni, hampir every month ada je new CDM yang dilahirkan dari our group - BOTH lelaki +wanita... to me that is proof enough that I can also DO IT :) 

and dalam biz ni, pun uols akan jumpa orang dari macam-macam background; ada yang yang established dalam corporate world, ada yang executive turned suri rumah, ada yang kerja government, ada jugak 'tai-tai', student etc...

SO CAMNE? RASA-RASA BERBALOI TAK BERKORBAN 2 TAHUN TO REAP THIS KIND OF REWARD?

I let you take the time to think :) Takpe , tak salah kite berfikir - weigh the pro and cons, make calculated decision kan...but yang penting for you to be at the next level, YOU NEED TO CHANGE! If you cuba, at least you will have the option of WINNING or FAILING...tapi if you tak cuba lansung - YOU'RE JUST STUCK :p

ehem, ehem ...dalam uols fikir-fikir 20-30 kali tu, insyaAllah me and my group dah pecut laju-laju and babai uols from the plane for our next trip to Shanghaii ;)


CIAO BELLA!

xoxo
Ismalina

ismalinaishak@gmail.com 
019-339 3340

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring