Thursday, 13 October 2011

MACBOOK Air, ASUS Netbook and IPAD2 for FREE! BLISS :)

tak sabar nak update, since daripada balik kelas semalam!

CONGRATULATIONS CDM HANIS,CDM SALHA, CDM MAISARAH, CDM RAZALI AND CDM ADLIZA coz dapat MACBOOK Air, ASUS Netbook and IPAD2 for FREE :)

semalam masa kelas IMP kat stokis B32, CDM Chan buat surprise award, for top group and their leaders!

Coz performance cemerlang B32 untuk bulan September - yelah, cuba bayangkan last day of September, madam tutup stokis pukul 3 pagi! and sales that night je mencecah RM2 mil....memang sumeorang nak ambil peluang join biz ni sebab bulan rebate kan dah nak habis :)

ooops ter-sidetracked; sebab performance cemerlang , CDM Chan decided untuk bagi incentive untuk top performer bulan September 2011... anugerah ni diberi untuk CDM yang melahirkan paling ramai qualifier jam tangan (anyone with group sales RM100,000 a month) and kepada CDM baru in September 2011 -yang naik CDM bersama rakan kongsi yang jam tangan jugak :)

Seronok sangat tengok diorang amik incentives tu - basically, this is to reward leaders yang sama2 naikkan rakan kongsi; bukan naik sorang2 jer

Best thing about B32 is that budaya ilmu and naik pangkan BERSAMA-SAMA rakan kongsi  - yelah, kalo dah CDM, boleh je kejar personal sales kan , lagi lebat income...

But instead, dalam kumpulan B32, we are groomed to have teamwork - kat kelas every week pun different CDMs will speak to the class -share experience , tips etc :)

KPI CDM yang baik dalam B32 ialah bukan number of people dalam group die, but whether CDM tersebut boleh lahirkan quality leaders and future CDMs :)

OK, ni I letak gambar from yesterday ... anugerah ni die spread out in 3 sessions, sebab ramai sangat yang cemerlang bulan ni...

I'm so proud of my leader CDM HANIS HAIZI - coz die dapat melahirkan 5 ORANG CDM dalam tahun 2011 :)

and dalam bulan September, setiap kumpulan CDM dalam group Hanis, ada achiever jam tangan tauuuu - in total ada 9 orang yang qualify jam tangan dalam group Hanis bulan lepas!!!!  I'm so inspired dengan diorang ni - nanti I update pasal qualifier jam tangan lepas penyampaian jam DKNY this Saturday yer ...


CDM cemerlang; HANIS HAIZI - dapat MACBOOK Air sbb melahirkan 5 CDM cemerlang dalam kumpulan beliau :)

CDM Maisarah-dapat ASUS Netbook (berjaya qualify 2 biz partner as penerima jam tangan )

CDM hot from the oven; CDM Adliza - berjaya qualify CDM bersama rakan kongsi penerima jam tangan jugak :) CDM Adliza dapat IPAD2...


OUR TOP GROUP!! - with DDM Alfaath (hubby CDM Salha) and CDM Razali
My leader CDM Salha pun dapat ASUS Netbook jugak, sbb berjaya lahirkan 2 penerima jam tangan :)

My new biz partner bulan ni - Wani yang datang kelas semalam dengan her own biz partner Erfa (yang tengah preggers lagi tauuu) :)
Alhamdulillah, diorang ni memang consistent datang kelas menyerap ilmu - walaupun baru tapi memang semangat and sentiasa rujuk leaders!
Ni ambil aura CDM Hanis Haizi with her brand new Macbook Air!


Actually kalo nak kirekan, CDM-CDM ni , boleh je beli MACBOOK , IPAD, NETBOOK tu sendiri ...yelah, masing-masing dah dapat monthly bonus more than RM60k a month...

TAPI, dah dapat cemerlang, orang nak bagi free, kite ambik jelah kan ..hehehe

same thing for jam tangan - kalo kite nak beli jam DKNY tu , boleh je beli dengan gaji kite or bonus bisnes ni...but to me, it's more simbolik sebab kite achieve group sales RM100,000 tuuuu...macam trophy kumpulan kite laa kan :)

bulan ni, I memang target jam tangan for me and my biz partners - insyaAllah at least seorang dari group I akan dapat jam tangan this month! Doakan ye?

InsyaAllah target untuk qualify for Holland jugak :)

oklaa that's all for today...till later

CIAO BELLA!

p/s: yang sampaikan hadiah tulaa CDM Siti Rohana -yang berjaya turun from 98kg to 50kg in 6-7 months dengan PB +LACTOLITE!!!! now die lagi kurus and pakai set paling kecik dalam size Premium Beautiful :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring