Monday, 28 November 2011

Premium Beautiful by Team Fabulosity : Come meet us @ PWTC 28 Nov -3 Dec :)

Just a short update!


Come meet us up @ Premium Beautiful by Team Fabulosity booth @ Expo Perhimpunan Agung UMNO :)
WHERE?
Booth 157, Aras 3, PWTC!
Walk through the main entrance and we are the 8th booth down the aisle!
(refer map attached above)

WHEN?
28 Nov (Monday) - 3 Dec 2011 (Saturday)  :)

WHAT'S THERE?
1- FREE fitting, demo and consultation for Premium Beautiful and our newest product SHORT BRA :)
2- FREE samples for our other products; Lactolite, Maharani, Garam Buluh, Mineral Coffee etc
3- FREE Biozone Purifier demonstration
4- FREE Goody bag ( see the pic below) with selected purchase !
5- Attractive LUCKY DRAW prizes - eligible for all our visitors....you don't even have to purchase to enter our lucky draw!

PRIZES ARE:

3 X SPA PACKAGE AT THE ROYAL MALAYSIAN SPA WORTH RM425
  1. 45-min facial lifting (RM125 value)
  2. 15-min sauna (RM75 value)
  3. 45-min full body massage (RM120 value)
  4. 30-min full body scrub (RM75 value)
  5. 5-min foot spa (RM60 value)

    AND

    2X WHITE ROOM PHOTOGRAPHY SESSION WORTH RM400!


what's in our goody bags!




spot our booth!


can't wait to see you guys there!

gimme a call once you're there ya?
Isma 019-339 3340

(will give you good deals, dun worry!)

CIAO BELLA!

Saturday, 26 November 2011

Salam Maal Hijrah: Doa Awal & Akhir tahun

To those yang mencari-cari doa awal dan akhir tahun for this evening - refer to the lovely post made by my dear cousin :)


Refer link :


Doa Awal & Akhir Tahun

saya doakan tahun baru ni menjadi tahun yang barakah untuk semua!


Assalamualaikum 
CIAO BELLA!

Thursday, 24 November 2011

Semi final Muzik-Muzik 26 :)

harini ada masa sikit lepas office, coz nak meet up dengan my leader Izyan to go through flyers design for our booth next week :)

jemput datang ye everyone, its 28 Nov-3 Dec 2011, PWTC, Aras 3 - booth 157: Premium Beautiful by Team Fabulosity!  ada goody bags for our buyers and also all visitors can stand a chance to win attractive lucky draw prizes :) nak tahu apa hadiah lucky draw tu? 

2 x White room photography session  worth RM400

3 x 2 hour 20 minutes spa session (includes facial , full body massage and scrub) at the Royal Malaysian Spa worth RM425!


OK - booth updates aside :P 

anyways, to kill time, I decided to Youtube the videos for semi final muzik-muzik yang i terlepas last week....tahun ni banyak sangat my favourite songs yang tercalon, hopefully they will go to finals

Antara my favourites are:

Alyah -Kisah Hati
" hatiku, hatimu, menjadi satu cinta;
kurasa hadirmu menyempurnakan aku"

overall, i tink sound system agak kureng sket tahun ni, TV3 should really improve on this - potong je bile dengar lagu sedap jadi kureng bile sound pun kurang best..
As for Alyah's performance pulak, to me, this song is REALLY hard to sing, boleh terb*rak nak nyanyi hahahah...Alyah did her best lah , but of course masa final nanti, hopefully better :)
thumbs up to Alyah!

3 Suara -Beribu Sesalan

" kekasih ku dijalanan yang berliku, disaat ku perlukan mu, 
tertutup jua segalanya terhadapmu, disiniku tersedu-sedu"

tak payah cakap banyak lah, trio ni memang superb!
paling i suka Shila Amzah, suara die sedap sangat dalam lagu ni, and Jac of course...
tapi combination diorang memang best, and makeup Shila cantik sangatttttt :)
memang layak masuk final!

Nubhan - Mata Hati

" pandanglah aku dengan mata hati, kurayu padamu;
peganglahku biar kurasa bernyawa...." 

chewahhh jiwang plaks laa kan...
to me lyrics lagu ni memang menusuk kalbulah...
pastu campur dengan suara Nubhan yang ala-ala jiwang karat awww
cuma Nubhan kena improve and bagi jelas sikit bile nyanyi tu..
but Nubhan dah banyak sangat improve as compared to masa kat AF dulu :)

Drama- Babak Pertama

 actually i suka sangat lagu ni, sebab mmg upbeat and catchy..
lyrics pun best..
tapi live performance kureng skets..
or is it only me?

So for semi final part 1 ni yang bertanding ialah:


Hujan- Muda
Iqa - Di penghujung Cinta
Nubhan- Mata Hati
Akim - Janji
Sofaz- Maaf dari hati
Stacy- Kisah Dongeng
Yuna- Gadis Semasa
Alyah- Kisah Hati
Drama- Babak Pertama
Hafiz - Awan Nano
3 Suara - Beribu Sesalan

LOL bile I google rupenye dah ada keputusan!
5 lagu dengan markah tertinggi :
1) Kisah Hati
2) Mata Hati
3)Beribu Sesalan
4)Awan Nano
5)Gadis Semasa

OK-lah kan, at least my 3 fav songs masuk top 5!!!!
yeyya!
haha

to those yang terlepas the whole semi final muzik-muzik part 1 (like me!)
 boleh tgk Youtube kat bawah ni- best la sbb ada orang upload the whole thing! 
credit to MediaCapture2011 for uploading :)
rasa mcm tengok live kat TV

part 1
part 2
part 3
part 4
part 5

enjoyyy ;)
CIAO BELLA!

Tuesday, 22 November 2011

Congrats CDM 2011, especially CDM Salha!

Last Saturday was HAI-O MARKETING SDN BHD 19TH ANNIVERSARY
Yes, Hai- O ni dah almost 20 years tau ada kat Malaysia, and Premium Beautiful pun dah ada kat pasaran Malaysia – ramai orang terkejut bile I beritahu hehe, but that’s the fact peeps J
Company dah kukuh, nothing to worry about, but as a franchise manager, we need to be a good person, barulah ada repeat customers kedai kite  kan?
Anyways, the company anniversary was held to celebrate Crown Diamond Managers (CDM) for 2011 – CDM is the highest level in HAI-O marketing J
 Tahun ni je ada more than 30 new CDM all over Malaysia - and 22 CDM FROM OUR STOCKIST B32 :)
Paling special coz my own CDM, CDM Salha naik pentas kali ni – she became CDM in 18 months! Sape cakap impossible and makan masa bertahun-tahun nak make it in this biz?
Dress Kak Salha sangatlah FABBBBB...I LOVEEEEE!!! Make up pun FABBBBB ...
insyaAllah,my target is to become a CDM myself in 2012 !!!
Doakan ye, biar cepat sikit :P
Enjoy the pics from the event..
I rented a dress +tudung+kasut from Butik Kaseh – designed by Jedan …and my make up was also by Kak Zana from Butik Kaseh…ONLY RM80!!!!!
I thought I looked sweet and flawless in pictures, thanks to Kak Zana hehehe…
p/s: satu je yang upset masa event ni, my camera batt depleted*doink, doink* sedeyyyy L
so pics are from other members of Team Fabulosity J
group pic wif CDM Salha yang fabbb!

izyan wif kak salha

wani, izyan n me

group pic lagi

Team Fabulosity wif CDM Hanis

me n izyan

CIAO BELLA!

Friday, 18 November 2011

Team Fabulosity dinner @W.I.P, Bangsar Shopping Center

Sumeorang tanya, apekah tujuan dinner ini?

LOL

Alaahhh nak makan, kene ke ada tujuan?

Actually, I dah berniat, nak belanja my team if team I dapat jam in Oct :)
Alhamdulillah, memang kitorang capai target tu, hence, the makan-makan session…

Plus untuk team bonding and sharing of experience and updates…

Paling special coz CDM Salha sempat drop by jumpa kitorang – for a coffee session after…
Berkobar-kobar I tengok my team lepas jumpe Kak Salha!

So let’s work for Vietnam !!!!!!
Overall, the food was SUPERB…banyak choice and sedap…
Everyone had fun!


Puan Wani yang sampai paling awal sekali- cuci mata kat Mothercare guna bonus Oct :)

Appetizers: Mushroom and cheese naan - sedap sangat!

My portion of the appetizers: mushroom n chese naan and spicy chicken wings - seriously recommended !!!!

My food : spicy seafood spaghetti (maaf gambar tak rotate...hahah)

Izyan n Awien 

Wanie and Erfa

Awin n Fairuz (husband Erfa) - Adik beradik power!

Me wif my food :) yummmeehh

Fairuz- contoh lelaki yang pakai waist nipper a.k.a bengkung Premium Beautiful :)
manager kat Petronas ni...

Awin -tutor kat SeGi and a successful Premium Beautifu enterpreneur!

lamb ribs yang juicy...


Izyan order beef burger- tender and juicy !

Izyan tengah menikmati hehehe

Me and Nadia

Izyan and Fatin

Awien's pulled beef sandwich!

Nadia - baru early 20's dah mula berbisnes ...go, go Nadia!

Wani tunjuk jam yang dapat from Madam- semua amik aura jam :)

coffee session afterwards @ Coffee Bean - sbb WIP dah mcm club dah nak cakap kena jerit-jerit

Fairuz sibuk dengan Samsung Galxy Tab die -*envy*

posing-posing dulu sambil tunggu kak salha :)

caramel macchiato yg super -duper manis to keep me awake after the sumptuous dinner :)

alololololo comeyyy

semangat V32!






MUKE HAPPY - dah kenyang, dah bersemangat lepas strategy and pep talk, dah pumped because of caffeine !! LOL

Fatin- CIMB banker yang datang dengan baby Adam wif Kak Salha

Group Pic!

Airkissing :)

SSM, DSM, DDM in the making

me wif CDM Salha

2 pasangan suami isteri yang hebat! - Kak Salha n Abg Alfaath & Erfa n Fairuz

me and Awin

Awin and Izyan 

us



p/s: nak bekerja bersama dalam this supportive TEAM FABULOSITY?
Contact me ISMA 019-3393340
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring