Thursday, 3 November 2011

Dedicated to ALL MY LOVELY BIZ PARTNERS :) - PART ONE

Hello peeps!

now  I'm still in office, while waiting for my boss to reply all the way from Egypt,
 thought I would blog for a bit :)

Rasanya I belum pernah blog about my biz partners kan?

Dari mula-mula I start buat business Premium Beautiful ni, I tak pernah mimpi pun akan berada dalam my position now...

Mula-mula dulu, rasa macam nak jual 10 set Premium Beautiful pun macam susah, knowing my nature yang tak berapa nak peramah and malu-malu ayam gitu..

Nak market kat FACEBOOK pun takut-takut; yelah, nanti orang menyampah ke, asik-asik market product je..awal-awal tu takde orang pun PM kat FB, but I got my first customers sbb kat office, my colleague tegur my posture and my figure is slimmer hehe

So from there, my Premium Beautiful journey begins...when I slowly learn pakaikan corset kat customers, promoting the product, promoting the biz, presenting the marketing and biz plans to potential clients etc

So, in this entry, I wanna introduce to y'all my TEAM FABULOSITY ( so far... heheh)
InsyaALLAH, akan bertambah lagi dimasa akan datang...doakan yerrr







FARAH SHAZWIN (Awien)

Being my best friend and a satisfied PB customer (altho she did not buy her set from me!), this petite lady was the first one who believed in me, to join the biz , together :)
Working in Petronas and sikit lagi nak jadi Chartered Accountant, actually, takde masalah kewangan pun utk Awien buat biz ni...but, tak salah pun cari extra income kan? you never know when you will need it... Sape kata orang yang takde duit je buat biz ni? Chartered accountant pun cari lagi duit lebih , uols mcm mane ?

Even tho there's a lot of ups and downs, Awien memang tabah, and tak pernah putus asa..
Slowly, but surely, she began to sell her sets one by one, and try to be consistent in the biz...
InsyaAllah, dengan menjadi lebih consistent, I percaya, Awien boleh jadi a force to be reckoned with in this biz ! Coz I know her personally, Awien mmg competitive, reliable and a fast learner...

To Awien, thanks for believing in me - lepas ur exams ni, kite sama-sama fight untuk SSM and Vietnam k? I BELIEVE IN YOU, SO BELIEVE IN YOURSELF :)

To all yang nak dapatkan Premium Beautiful kat area TAMAN MELAWATI, GOMBAK , KLCC, boleh contact Awien at 019-266 5590 ye...and visit her blog  Farah Shazwin:)





SYAHREZAD (Pijad)

Being my schoolmate, kitorang bukanlah rapat sangat punn...but Pijad memang cari biz ni untuk bagi kehidupan yang lebih baik for her family...padahal, after bersalin pun she's one hot mama, but pakai PB ni dah bantu die hilangkan back pain and  give her a better body shape :)

Yang best pasal Pijad ni, die guna Twitter je jual PB...menarik kan?

Syukur, her hubby pun memang supportive of her joining this biz...

Walaupun busy dengan kerja baru in oil and gas company and with her beautiful daughter Shazrin, Pijad still make time untuk buat biz ni and bantu family...betul-betul kagum laa dengan Pijad ni...sbb I pun belum kawin n ada anak lagii...

To Pijad, I yakin sangat you can do it, insyaAllah I will ley out the strategy untuk Vietnam for you ya babe:) let's get together soon!

Uols yang duduk area BANDAR UTAMA, KOTA DAMANSARA , SHAH ALAM - boleh contact Pijad k untuk dapatkan FREE FITTING AND CONSULT ! @012 -232 1983



ZAIDA

Yeay to my first customer! lepas tu jadi biz partner pulak...
Gorgeous kan? Zaida memang seorang yang pentingkan penampilan dan kecantikan, so memang die sentiasa nampak cantik jer...
Alhamdulillah, Zaida memang dari background yang well off :)
BUT, apa yang buatkan Zaida nak buat biz ni?

Sebab it's flexible, and die sendiri dah rasa keberkesanan Premium Beautiful!

Senang sangat nak cerita pasal PB, bile uols sendiri dah rasa betapa hebatnye this product ...
period pain hilang, body shaping, baiki posture , yang nak naikkan and mantapkan "asset" pun boleh, like what Zaida did!
read more in this entry that I dedicated to Zaida on her wedding day recently :) ---->Gorgeous bride with Premium Beautiful

Nak ikut jejak langkah Zaida...? Get shapely, smooth curves with Premium Beautiful :) To gorgeous brides out there yang nak tahu macam mana Zaida buat biz ni, or nak dapatkan FREE fiiting and consult on Premium Beautiful, boleh je call Zaida at 012-360 3435 k...especially kat area SUBANG, SHAH ALAM and BANDAR UTAMA!

Wahhh baru tulis pasal 3 biz partnersss....ada banyak lagi yang I belum kenalkan kat uols ni :)

Alhamdulillah, my TEAM FABULOSITY is slowly expanding...
I want a quality team, not just quantity!
InsyaAllah, you will get a TIP TOP service fro my team,tak kiralaa beli Premium Beautiful, Lactolite or anything at all!
LET US GUIDE YOU TO A HEALTHIER, AND CONFIDENT FUTURE!
Will continue with other biz partners in another entry ...SOON!
Luv uols!
CIAO BELLA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring