Monday, 14 November 2011

Mystery gift!!!! Incentive for new Sales Manager in Nov 2011

IN THE SPIRIT OF GIVING…I’M HANDING OUT A SPECIAL GIFT TO MY NEW BIZ PARTNERS THIS MONTH!

This is only applicable to the FIRST THREE OF MY DIRECT BIZ PARTNERS IN NOVEMBER who achieved the first rank in this biz;
SALES MANAGER!
Special tau gift ni, bukan ape, sebagai incentive untuk usahawan baru, and as a tool for them to be BEAUTIFUL and CONFIDENT entrepreneur!
Sebenarnye usahawan baru ni, bile dah pakai our killer produk Premium Beautiful, dah confident dahhh…
Tapi, nak boost the confidence lagi…this is one of the tools yang membantu sangat J
Perempuan senang je, bile diri sendiri rasa cantik dan menarik = CONFIDENCE!
My personal view, cantik ni subjective, tapi generally, orang suka sangat tengok bile seseorang tu:
KEMAS, CERIA DENGAN SENYUMAN with the RIGHT AMOUNT OF MAKE-UP, just to enhance her natural beauty J
So, following these essence, I’ve decided to add a special gift for my “BAKAL-BAKAL USAHAWAN “ out there!
Unveiling……
SEPHORA MAKE-UP SET!

nilah kotak die....

180 colours tuuuuu


ni belakang kotak die

kotak and isinya

makeup set ni ada 3 tingkat tauuuuu - ni 1st tier ; eyeshadow pallette!!

tada...tolak sket dah nampak 2nd tier - hehehe

nilaaa 2nd tier nyeee - lipstick pallette!!!!
3rd tier - pencil and cream eyeliner, plus mascara :)

close-up sket eyeshadow pallete

close up sket lipstick pallette

close up pencil and cream eyeliner and mascara

close up mascara

close up eyeliner

senget sikit plaks

close up eyeshadow pallette yang sebelah lagi- warm colors pulakkkk...I LOVEEEE!!!!

the whole set unfolded...chewahhhh

close up the mirror with blusher, bronzer and brush set :)

I dah terbayang-bayang my biz partners melaram habis dengan make-up set baru tauuuu
BARU BERGABUNG, MELETOPS!

SO, APA TUNGGU LAGI?
CONTACT ME NOW!

ONCE YOU ACHIEVE SALES MANAGER LEVEL, not only will you get this usefula nd luxurious make up set for FREEE....
-
-
-
-
-
ON 11/12/2011 - INCOME CONFIRM MINIMUM RM4500
-
-
-
-
-
YOU ARE IN THE RUNNING TO GET 5 STAR FOC TRIP TO VIETNAM!!!!

BEST KAN?

TAKE YOUR FIRST STEP AND CONTACT ME NOW FOR BIZ CONSULTATION...

ISMA 019-3393340
 or
add me on facebook ismalinaishak@gmail.com :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring