Friday, 18 November 2011

Team Fabulosity dinner @W.I.P, Bangsar Shopping Center

Sumeorang tanya, apekah tujuan dinner ini?

LOL

Alaahhh nak makan, kene ke ada tujuan?

Actually, I dah berniat, nak belanja my team if team I dapat jam in Oct :)
Alhamdulillah, memang kitorang capai target tu, hence, the makan-makan session…

Plus untuk team bonding and sharing of experience and updates…

Paling special coz CDM Salha sempat drop by jumpa kitorang – for a coffee session after…
Berkobar-kobar I tengok my team lepas jumpe Kak Salha!

So let’s work for Vietnam !!!!!!
Overall, the food was SUPERB…banyak choice and sedap…
Everyone had fun!


Puan Wani yang sampai paling awal sekali- cuci mata kat Mothercare guna bonus Oct :)

Appetizers: Mushroom and cheese naan - sedap sangat!

My portion of the appetizers: mushroom n chese naan and spicy chicken wings - seriously recommended !!!!

My food : spicy seafood spaghetti (maaf gambar tak rotate...hahah)

Izyan n Awien 

Wanie and Erfa

Awin n Fairuz (husband Erfa) - Adik beradik power!

Me wif my food :) yummmeehh

Fairuz- contoh lelaki yang pakai waist nipper a.k.a bengkung Premium Beautiful :)
manager kat Petronas ni...

Awin -tutor kat SeGi and a successful Premium Beautifu enterpreneur!

lamb ribs yang juicy...


Izyan order beef burger- tender and juicy !

Izyan tengah menikmati hehehe

Me and Nadia

Izyan and Fatin

Awien's pulled beef sandwich!

Nadia - baru early 20's dah mula berbisnes ...go, go Nadia!

Wani tunjuk jam yang dapat from Madam- semua amik aura jam :)

coffee session afterwards @ Coffee Bean - sbb WIP dah mcm club dah nak cakap kena jerit-jerit

Fairuz sibuk dengan Samsung Galxy Tab die -*envy*

posing-posing dulu sambil tunggu kak salha :)

caramel macchiato yg super -duper manis to keep me awake after the sumptuous dinner :)

alololololo comeyyy

semangat V32!






MUKE HAPPY - dah kenyang, dah bersemangat lepas strategy and pep talk, dah pumped because of caffeine !! LOL

Fatin- CIMB banker yang datang dengan baby Adam wif Kak Salha

Group Pic!

Airkissing :)

SSM, DSM, DDM in the making

me wif CDM Salha

2 pasangan suami isteri yang hebat! - Kak Salha n Abg Alfaath & Erfa n Fairuz

me and Awin

Awin and Izyan 

us



p/s: nak bekerja bersama dalam this supportive TEAM FABULOSITY?
Contact me ISMA 019-3393340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring