Tuesday, 13 December 2011

Biz trip to JB:)

 just came back from a short biz trip to JB...
semenjak berbisnes Premium Beautiful ni, peluang biz memang datang dari seluruh pelosok Malaysia, and even overseas..
Alhamdulillah, that's the beauty of online biz... peluang dihujung jari anda... cume nak kena follow through je lepas tu..
gone were the days yang uols kene bukak kedai, or ketuk pintu rumah orang untuk jual barang..

actually I purposely turun ke JB to meet my schoolmate from STF days; Syiekin..
bersungguhnye Puan Syiekin ni nak pakai Premium Beautiful, siap dah booking set dengan I since 3 months back....
coz she was in Mekah for work purposes...
Alhamdulillah, I berpeluang pakaikan full set dekat die 
Syiekin terbuka hati nak pakai this luxurious corset, coz she has endometriosis...
in summary it's a condition where she has darah beku in her ovary and caused severe period pain and irregular periods ...

so die nak cuba PB untuk bantu masalah tu and nak try conceive :)
nanti I update pasal her testimonial later k ...

me and syiekin

satisfied customer :)

lepas pakaikan full set, terus Syiekin keep burping, buang angin...
itulah die penangan PB...
before balik, sempat lagi Syiekin mintak I explain about the biz; marketing plan, income and modal...
semua orang pun nak improve life condition, insyaAllah jalan ni memang dah terbaik untuk kite :)

Oh ye
for all my customers this month, akan dapat special Hai-O goody bag- containing La Praise skincare....limited offer, while stocks lasts!

On the way masa datang JB aritu dah nampak signboard Johor Premium Outlet;
memang dah niat nak singgah otw bak to KL...

will blog about it soon!

CIAO BELLA!





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring