Wednesday, 14 December 2011

Seminar SM & SSM

ALWAYS, TO BE SUCCESSFUL, WE MUST HAVE THE RIGHT TOOLS, AND THE MOST IMPORTANT TOOL OF ALL….KNOWLEDGE!

Yang best nye dalam biz ni, memang budaya ilmu tu sangat-sangat ditekankan;
Yelah, seminggu kitorang ada 2 kali kelas – on Wednesday nite and Saturday nite every week..
PERCUMA je , tak payah bayar pun…semua disediakan FOC oleh stokis B32!
Wednesday (kelas ilmu perniagaan) and Saturday (kelas produk)…
Baguskan? 
Biz apa yang uols boleh dapat ILMU FREE, COACHING AND MENTORING FREE ?

Lepas tu  , it gives high return of investment, and you can get back your modal within a year! 

So besides the regular classes…every year, CDM Hanis will hold a seminar for her group – by the relevant target group.
Yelah, different target group will need different knowledge and focus…
Last weekend, we had the seminar for Sales Manager and Senior Sales Manager on 10 Dec 2011 @Eastin Hotel…

Basically SM & SSM are the new leaders dalam biz…yelah, dah capai pangkat manager dalam biz means you dah ada biz partners ataupun dah mencapai jualan RM 20,000!

So untuk groom new leaders, CDM Hanis and barisan CDM dalam group kitorang dah prepare a comprehensive set of knowledge yang perlu untuk new leaders…

Walaupun I dah mencapai pangkat DSM, tapi, I pun belum pernah pergi lagi seminar SM/SSM, so, apa lagi, I still nak ambil peluang pergi dapatkan ilmu!
 Paling special, I dapat peluang untuk jadi urusetia seminar – I was in charge of registration…so I dapat peluang mengenali new people dalam biz ni; sidelines etc…

memang variety of people lah yang buat biz ni; cikgu, executives, government servant, even Senior Manager, Vice President level kat MNC company pun ada! Memang tabik springlah kat diorang ni, salary from current job pun dah puluh ribu, but still buat biz Premium Beautiful ni  :)
Semuanya sebab nak dapatkan FINANCIAL and TIME FREEDOM!

Ramai sangat yang hadir, sampai ada yang even walk -in…approximately more than 300 people  joined us on that day ….

Alhamdulillah, kali ni dapat pergi bersama 2 of my biz partners ; Wani and Dang…
Punyelah bersemangat, Dang yang duduk kat Kerteh pun sanggup turun KL untuk dapatkan inject turbo for her own biz :)

Again, I tekankan, THIS IS YOUR OWN BIZ!
So, sendiri kena take ownership and take action to improve your biz !!!

InsyaAllah, next seminar, I berazam nak tambahkan attendance from my group!

Overall, memang banyak sangat ilmu yang para CDM curahkan haritu…bukan je technical knowledge, diorang willing to share experience, and you can even meet them in person to get to know them and dapatkan AURA ORANG YANG DAH BERJAYA!

Nak tahu yang lebih special? Just untuk her group, CDM Hanis also shared her top tips untuk online biz through blog and FB ....
Memang beruntung sangat kitorang , dah dapat jodoh dalam kumpulan ni …
OKlahh, enjoy the pics from our seminar …the food pun ok :) siap ada 2 tea break and lunch lagi :)

my lovely biz partners; Wani n Dang


me n Wanie

Takwim Syarikat by CDM Razz

Tea Break :)



Dang; bakal SSM bulan ni and also Vietnam qualifier


jadual seminar





with Fae -sideline kitorang :)

with Chuk and Sue - sidelines jugak 

with our fav CDM Salha

and again!

comeyls jer

some of our other sidelines :) semua cantik kerana Premium Beautiful!


CDM Hanis macam celebrity sumeorang nak mintak "autograph"

with our fav leader DDM Izyan Liyana
CDM Salha group pic!



 congratulations to all participants yang datang Seminar haritu! V32 project is ON!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring