Monday, 31 December 2012

Extended until 6th January 2013!!!! PREMIUM BEAUTIFUL: NOV & DEC 2012 PROMO

** sticky post till 31 Dec 2012 - scroll down for latest entry :) ***

Hola ladiesss :)

just nak beritahu uols, promo cash rebate for Premium Beautiful akan berakhir 31 Dec 2012 :)

and ramai sangat yang tanya - ada lagi tak promo with free gift ?

hehehe

so my promo packages have returned!

PROMO 1

Dengan setiap pembelian

 PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET 

via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;


GET FREE PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA (worth RM538) 
+ PB WASH (worth RM42)


PROMO 2

Dengan setiap pembelian 

PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET 

via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;

GET FREE 1 BOX BB PLUS COLLAGEN  (worth RM180) 
+ PB WASH (worth RM42) 
+ CASH REBATE RM150



PROMO  3 - SHORT BRA
Dengan setiap pembelian 
Premium Beautiful short bra



GET FREE PB WASH (worth RM42) 

+ goody bag with Garam Buluh, Lactolite and BB Plus Collagen sample (worth RM50)



PROMO 4 – BIOZONE FOOD PURIFIER

Bersihkan barang mentah anda yang banyak sangat toxin  tu!

toxin ni takkan hilang walaupun dimasak

Watch this video to see the demo!



Dengan setiap pembelian 
Biozone Food purifier 


GET CASH REBATE OF RM250

 + FREE ONE BOX OF THESE PRODUCTS ;


1) Garam Buluh –untuk cleanse and detox your body, especially good to lower cholesterol level ;)


2)BB Plus Collagen – untuk kulit halus, mulus berseri ;)

3) Bioever Cream – use this untuk tegangkan problem area  e.g bawah lengan, double chin, knee etc

4) Lactolite – detox your usus! Especially good for those yang ada masalah sembelit, perut buncit etc

5) Biozone car sterilizer - make sure the air in your car is clean from weird smells, debu-debu  etc ;)


Please call/sms/whatsapp 

me for price & discount inquiry :)



contact me 

Isma (019-339 3340) 


or 

ismalinaishak@gmail.com

alternatively, add me on Facebook and PM ,

or leave your contact details via the

PINK contact me button at the left side of my page :)



i'm hitched! finally :)


alhamdulillah- i'm blissfully married on 25th Dec 2012 :)

it was a small and intimate nikaah n reception, mainly attended by close family and friends...

syukur...what more can I say

i'm so thankful to have a supportive family ; my siblings who have worked hard, my grandmother who did the bunga pahar ( yes that cream and red ones in the pic!) all by herself, my friends who came together the night before the wedding to make my hantaran trays for Mein; my relatives who came together to put on the stickers on the dorrgifts; all guest who came and be with us on our joyous day :)

will update more on wedding pics soon!

now have to cencentrate on my biz closing for 2012, and ofc work :)
plusss my semi honeymooooon! hahahah if there's such a word :)

xoxo
Ismalina

Saturday, 15 December 2012

casting as BELLA Awards red carpet presenter!

hola!

i've a lot of backlog entries to do, but i'm gonna ditch that first and write about a random encounter last week!

so last Saturday me and my new proteges met up with CDM Salha for a power up session at KLCC

as usual, everytime we met Salha, it will be a mind opening session - being a true mentor she really guided us through biz in detail- strategizing, problem solving and also coaching at the same time!

what a power woman eyhh?

well, we discussed about our Diamond 2013 project; of which we will be targeting 20 new Diamonds to grace the stage in March 2013 :)

and also RM20,000 project for January 2013 - that's the targeted income to begin the new year with flying colorsss!

am so excited with the new horizon !!!!



regardless what has happen in 2012- let's end 2012 and begin 2013 with a positive note :)

anyways after we met up , we stopped by CHANEL coz Salha is looking for a sling bag for the London Paris trip, then  i continued with a biz coaching 1 on 1 with my protege ....

Mouth watering experience in Chanel - but i think not much choice la CHANEL KLCC....

then we went for Zuhur prayersss - soon after plan to go home laaa

but guess what-someone tapped my shoulders from behind, and surprisingly there are 2 cameraman, another man with micropone tailing behind her!

first thing she asked me is " Hi miss, are you local?"

hahahahha LOL

she introduced herself as an NTV7 crew, and they are looking for a red carpet presenter for BELLA AWARDS happening in March 2013...

so she said, do you mind if we cast you?

the puzzled me was speechless, but my biz partner Kak Tika immediately said- GO FOR IT!

so impromptu, we had 2 session- a 30 sec introductory video; me introducing myself, background etc...

then they had a call card- and I had to pretend I am on a red carpet and hosting live for BELLA award!

ketaq lutut cheq :P





but luckily it was all scripted, and the experience of being an emcee at GLAM does help a lot !

we are done in 3 takes :) 

alhamdulillah,it was a great opportunity! hopefully i will be shortlisted hehehehhe

and coincidentally, HAI-O is the main sponsor for BELLA AWARDS!!!!

so now i'm excited if i'm picked !!!!

alhamdulillah, i feel so blessed with my life - getting to know this business, my new friend and family, and having this great opportunity coming my way - THANK YOU ALLAH!

well, enjoy your weekend :)

i do hope you will have a great opportunity coming your way soon :)
don't be afraid to try new things- it may lead you to a greater path and a lifechanging experience!
SEIZE THE MOMENT!

xoxo
Isma

http://about.me/ismalinaishak

LOOKING FOR BUSINESS OPPORTUNITY?

JOIN ME NOW FOR RM20,000 AND DIAMOND 2013 PROJECT !

Realise your dreams (not just making side income!) NOW!!!


Monday, 10 December 2012

YSL Parisienne vs Ferragamo's Signorina?

yeayyyy!
bonus biz masuk esokkkk :)

alhamdulillah sama banyak dengan gaji hakiki ...altogether sebulan confirm = 2 bulan gaji!

best betul - dah lah esok public hols, plus dapat gaji kedua bulan November !!!

syukur sangat- taklah beban sangat dengan plan persiapan wedding 1 bulan nihhh

wahhhh tetibeee

tak bitau uols pun i nak kahwin kannnn
hihihi

malulahhhh

tak plan sangat pun, tetibe dapat greenlight from parents, so apa lagi...let's get married baybehhh

ok harini nak cite perihal nak beli barang hantaran...

disebabkan my last perfume, GUCCI FLORA dah nak habis- so mintak hantaran perfume settt

last Sunday pegilah usha2 wangian apa yang bestttt

wahhh banyak lah choices sekaranggg

tapi dah shortlist 2 jerrrr

uols tolong I decide pleaaseee????

dua-dua sukeeee :)

 SIGNORINA by Salvatore Ferragamo

orrrrr.....

PARISIENNE by YSL

Seriously suka bau dua-dua ni, and harga lebih kuranggg

i'm tornnnn!

huhuhu
camne, camne?

tolong i decide plssss
very much appreciatedddd - muahhhxxx

xoxo
Isma

Wednesday, 5 December 2012

I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL - Entry No 4 by Arie Fasha

hola ladiesss

dah lama tak update about Premium Beautiful testimonial kan?

today I nak share one  more I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL entry by Arie Fasha!

for the actual link for her entry, boleh refer link below to her blog okay :)


bermula dengan pengalaman terjatuh dan menyebabkan sakit belakang berpanjangan sehingga Arie terpaksa menggunakan backsupport - telah menyebabkan Arie mencari alternative treatment !

uols boleh baca kisah dan pengalaman Arie bersama Premium Beautiful - membantu Arie dengan masalah back pain, dan mengembalikan self confidence :)

paling special, this entry siap buat video lagi- curlassstttt :)

if you like her entry, LIKE and  SHARE it on your Facebook ya!

now memang proven yang this luxurious corset bukan sekadar bantu body shaping and losing weight, but with other health benefits too!~

uols yang nak dapatkan Premium Beautiful at BEST DEAL, boleh click here ---.> LATEST PROMO!


I Love Premium Beautiful Contest – My Journey to Health, Success and Gratefulness



Compressed version of my entry for I Love Premium Beautiful Contest (26.8MB)

Original version of my entry for I Love Premium Beautiful Contest (121MB)
CLICK HERE



I Love Premium Beautiful Contest – My Journey to Health, Success and Gratefulness

About 6 years back I was still studying in the UK. Around June 2006, I have joined Kelana Convoy for a Europe trip to 5 countries which are France, Belgium, Holland, Switzerland, and Luxembourg. 

It has been such a nice trip for me as this is the first time that I managed to go abroad, I have been to various places and Switzerland is the last one. It has been a wet day and I was walking down the bus steps. Suddenly, my shoes slipped as the stairs was really slippery due to the snowy weather. 
I plunged down the stairs with the metal steps at my back, it was really agonizing and I could not even stand up because of the excruciating pain. I fall to the ground and slowly trying to pick myself up; my friends were stunned and then slowly regain their senses and rushed for my aid.

I went back to the UK after the trip and got help from a neighbour; Auntie Lin who massages me for a few times but it was too late as it has been around 1-2 weeks after the accident. Later on, I went back for good to Malaysia but the pain kept creeping back. 

Gradually it has deteriorated and I have to see a Doctor, firstly the Doctor told me that my body is too heavy and therefore my spine could not afford to hold my body. But after I told her about my previous experience, she performed some sort of testing and requested for me to purchase and wear Sacro Lumbar Support. 

I have been wearing the support for quite sometimes, it has a zap on mechanism and quite frequently has ruined my 'baju kurung' and other clothing. I tried to find another solution to this. After searching and browsing on the internet, I found that Premium Beautiful Corset has received recognition from several chiropractic associations. Furthermore, my colleague; Fiza has suggested me to wear PB as she has been using it after her pregnancy for the same purpose.

Next, I made a great decision to purchase my first PB corset and pray that it will help me in improving my health. Alhamdulillah since I have been wearing PB for the last 3 months, my back pain has decreased and I have been sleeping with my Waist Nipper nowadays; it is so comfy. I have acquired another advantage where my colleagues and family noticed that my figure has become slender. Moreover, the physical symptom during my PMS has also diminished.

At the moment, I am also using Bioever Nano Cream to expedite my recovery process and to contour my body.

Thanks to Premium Beautiful I have managed to improve my health, tone up my body and obtain my first four digit bonus. Wish me luck in my journey towards health, success and gratefulness :-)

Monday, 3 December 2012

RATU by Ezuwan Ismail Fashion Show!

finally, another affordable range by famous Malaysian designerrr!

fashion show ni actually right after the SM/SSM seminar haritu, so I had to rush back to change!

tak tahu apa nak pakai actually, but decided on my canary yellow peplum kurung...

held at Royale Chulan Hotel - memang grand sangattt...

thanks to my mentor Salha Zain and Ezuwan Ismail for the invite!~



firstly - fashion show starts at about 9pm....mula-mula models keluar with the shawls and tudung designs by EIKL.... mostly are satin with lace patching types, and also hoodies....comel-comel jugakkk


lepas tu baru the models came out with the baju kurung, jubah, dress pulakkk - seriously banyak yang eyecatching! with great detailing and vibrant colors, priced at RM300-350 jerrrr!

paling sporting bila ada artis-artis turut memeriahkan the runway- diorang pun model kan design EIKL :)

I personally love the red and blue ensemble yang Leuniey pakai that nite - cantikkkk gilaaaa :)


paling best, all the guests dapat cash voucher untuk beli all these designs! 
hehehhe...jangan jealousss

siap je fashion show, then we eattt!
sambil makan, tak sangka ada performance by my fav artiste Misha Omarrrr

cute sangattt Misha, I love her pink skirttt

then as usual la we mingle around, meet the artist, other designers etc....
best dapat banyak new acquaintance!

us with Marsha Milan Londoh

of course gambar wajib with my bestie Wanie
with upcoming top designer FIZIWOO - design diorang very the modern and edgy yo!

ehhh mana boleh balik dulu - kena lah amik gambar with the designer Ezuwan Ismail!

on our way back terserempak Apex with Leuniey kat lobby !
dengan selambenye Wanie ajak diorg amik gambar - and sporting sangat diorang despite it's already midnite!

all in all memang a great day for me!
siang with my biz partners, malam enjoy pulak tengok fashion show with good food and great company !

thanks sangat to my mentor Salha Zain sebab extend the invitation to me!

oklah till laterrr
jangan lupa dapatkan rekaan EIKL kat Ratu boutiques all over Malaysia starting 30 Nov 2012!

Sunday, 2 December 2012

Seminar SM/SSM cycle 3!

Nov was a hectic month for me, both in biz , work and personal :)

alhamdulillah, dah selamat pun mengadakan seminar for biz partners berpangkat SM and SSM...

held at Holiday Inn Glenmarie!


tak kira apa pun yang kita lakukan, be it biz, kerja etc- ilmu kena sentiasa upgrade!

syukur, we managed to secure 12 spots out of 300 for Team Fabulosity ..YEAY!

thanks for my Team yang sentiasa active and menyenangkan kerja leaders to organize events macam ni  :)

sejukkk hati i hehehhe

seminar ni untuk semua biz partners under GLAM - so memang sangat ramai, and tempat limited to 300 pax jerrr...semua confirm nak pergi sebab seminar ni only twice a year and ilmu die memang upgrade sikit dari kelas GLAM every Fridayyy

mesti uols pelik- kenapelah orang berebut-rebut nak pegi seminar ni kannn?

actually, banyak biz seminar out there- but for this one , it is specialised for our biz and also ilmu yang specific for social media enterpreneurs like us!

yang bagi talk pun, are our dear mentors yang dah make 6 figures monthly in this biz, and the pioneers of marketing Premium Beautiful via blog and social media!

names like Hanis Haizi and Salha Zain memang dah sinonim sangat dengan Premium Beautiful kan...?
kalo google pasal Premium Beautiful mesti nama-nama nilah yang top!

so in the seminar, selain ilmu pasal product, these new enterpreneurs are groomed to be the next Hanis Haizi and Salha Zain!

ilmu untuk dapat consistent income 6 figures sebulan ...sape tak nak kannnn?

that's why I said, this biz bukan lagi approach direct selling macam yang lama dulu - we are more sophisticated and professional 

alhamdulillah sangat, feedback from partners yang pegi pun sangat-sangat positive - now we are working on DIAMOND PROJECT for 2013!!!

this is actually a short term project - 3 months timeline for my partnes in Team Fabulosity to achieve RM20,000 cumulative income in 3 months!

plus naik sampai ke pangkat Diamond sekali :)

we are targeting at least 20 Diamonds by March 2013 !!!!

woohoo!

uols yang nak join FABULOSITY DIAMOND PROJECT, 
can just contact me at 019-3393340 or leave your contact details via the CONTACT ME button kayyy

so enjoy the piccsss!

p/s: I was the participant for SM/SSM Seminar cycle 2 in early 2012 - look at where I am NOW!
So jangan ketinggalan lagi...coz yang cycle 3 ni pasti dah dapat inject turbo and soar as DIAMONDS by March 2013!

me with my fabulous mentor Salha Zain
my bestie wanie with Salha and her hubby Alfaath - both CDM making 6 figureee woohoo!
fellow Diamonds! - kita ada misi nih nak make our partners Diamond pulakkkk
my lovely partnersss! thanks for coming darlingsss!
at tea break! the full Team FABULOSITY yang datang seminarrr- u ladiess rawkkk roarrrrrr
CDM Salha bagi pep talk after seminar
sementara tunggu group photo mari bergambar ngan Salha!
okay Team Photo yang formal sikitttt
the participants for cycle 3 seminarrrr!


xoxo

Isma

Friday, 30 November 2012

3 DAYS PREMIUM BEAUTIFUL PROMO!


FOR EVERY PURCHASE OF PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET between 1-3 DEC 2012:

you get...

INSTANT CASH REBATE OF RM500!

pls SMS/CALL me ONLY at 019-3393340 to be entitled for this promo!

limited to 3 customers ONLY!

xoxo
Isma

Thursday, 29 November 2012

VIDEO: Red Carpet event with Dayang Nurfaizah and Shila Amzah!

sape peminat Dayang Nurfaizah dan Shila Amzah kat sini?

just nak share video yang i amik masa red carpet event last weekend :)

two of my favourite Malaysian singer buat persembahan hari tuuuu...memang super duper best sangatttt!

so here's one of the video - Dayang nyanyi lagu Seandainya Masih Ada Cinta :)


heheh video Shila Amzah tak sempat ambik sebab terlalu sangat over excitednya, but you can refer to my cover of her  SONG OF THE YEAR - Patah Seribu 



THE BEST RED CARPET EVENT EVERRRR!

our CDMs mengalahkan artis - pakai designer dress harga puluh-puluh ribunsss


CDM SALHA - dress by Ezuwan Ismail :)


we had so much fun!

we work hard in business, we play harder!


such a short update, but i hope you guys enjoyed it like we do!
banyak lagi nak cerita kat uols but memang busy sangat with personal stuff , biz and work...

doakan i dapat banyak kelapangan masa dan kewangan in 2013 kayyyy!

xoxo 
Ismalina

Wednesday, 28 November 2012

Testimonial Biozone Food Purifier from food blogger KOLEKSI 1001 Resipi!


alhamdulillah, this is a testimony from a satisfied customer from my biz partner Afzan!

syukur ramai dah tahu dan ada kesedaran untuk bagi yang terbaik untuk family masing-masing :)

thanks to Kak Ida yang sudi nak share her good experience with Biozone Food Purifier ni ...

sampai Afzan tak menang tangan nak jawab calls and SMS from customers :)




yyyuuuuuukkkkkksssss!!!


As-Salam,

selama hari ni inilah yang kkida sumbat ke dalam perut anak-anak kkida....ayam merupakan lauk utama dlm rumah kkida dan hampir setiap hari kkida masak hidangan berasaskan ayam....paling simple ayam goreng....bila beli ayam dari kedai atau supermarket kkida hanya cuci biasa sahaja...belah beberapa biji asam limau, bilas bersih dan terus masak atau simpan dalam peti sejuk...selama hari ni kkida tak pernah nak ambil tahu mengenai benda-benda yang tak nampak dalam badan ayam tersebut...yelah, kita bukannye jenis yang nak kaji dalam-dalam....bila dah masak nampak elok aje...yang utama hidangan kita tu nampak sedap dan menyelerakan...

budak-budak lagilah tak angkat tau, depa peduli apa...janji sedap dan perut kenyang...maka tanggungjawab itu adalah 100% terbeban di bahu kita, sebagai ibu rumahtangga yang menguruskan bab-bab makan minum dan sebagainye...

hubby kkida pernah beberapa kali suarakan berkenaan perkara ini....segala unsur-unsur negatif yang ada pada makanan harian yg kkida masak...beliau pernah bercerita mengenai kawannye yang terus tak makan ayam bila melihat segumpal benda asing terhasil selepas ayam tersebut melalui proses 'ozone treatment'

dia suruh kkida find out mengenai alat tersebut....yg kkida ni buat tak tau aje....sebabnye...ayam yang kkida bawa balik dari tesco tu elok aje bila di cuci bersih....tak nampak pun benda/unsur asing keluar dari ayam tersebut...


tapi tadi bila Afzan (one of my blog reader) tunjukkan pada kkida apa yang terhasil setelah ayam tersebut di ozonekan...huhu....baru kkida percaya...memang sangat eeeeeeuuuuuwww!!

terbayang di mata kkida....dah beratus ekor ayam yang aku masak selama ni....ntah dah berapa banyak benda yang meloyakan tekak ini bersarang dalam badan anak-anak aku...:'(


cara penggunaan alat ini amat mudah....letak ayam dalam bekas kaca besar yang boleh menenggelamkan ayam tersebut dalam air paip biasa....celupkan alat tersebut kedalam air (ayam)...on switch dan biarkan 30 minit...

....dan inilah yang terhasil selepas 30 minit ozone treatment...:(


ayam yang telah melalui proses ozone....kelihatanye lebih segar dan cantik...wbp, kkida masih rasa tak puashati...kkida beli seekor lagi ayam...kali ni ayam tersebut kkida potong kepada beberapa bahagian....nak tengok hasilnye...dan kkida lakukan proses yang sama....

selepas 15 minit ayam berpotong melalui proses ozone....hasilnye memang tersangat meloyakan tekak kkida...


...selepas 30 minit proses tersebut kkida datang balik utk lihat banyak mana benda yang meloyakan itu terhasil....memang nak termuntah dibuatnye....bibik kata..."rupa telur katak benda ni ye bu"....huhu....

selain rupanya yang meloyakan...baunye juga meloyakan...huhu....apalah yang depa suntik ke ayam tu hingga camtu jadinye....tujuan pengusaha adalah untuk percepatkan proses pembesaran ayam supaya mereka dapat jual dalam masa yang singkat...yang jadi mangsa adalah kita...pengguna...


....mulai hari ini kkida akan cuba sedaya upaya utk tidak menyumbatkan perut anak-anak kkida dengan benda asing seperti ini...mana yang dah lepas tu memang tak boleh nak buat apa...since dah tau ni...kkida akan pastikan ayam di bersihkan (ozone) terlebih dahulu sebelum di simpan atau di masak...

di sini kkida ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Afzan yang perkenalkan alat ini kepada kkida...anda telah melakukan suatu kebaikan pada kkida dan seterusnye kkida pula boleh berkongsi kebaikan ini kepada kalian di luar sana....:')


foto atas: gumpalan asing ini lebih banyak terhasil jika ayam di potong kepada beberapa bahagian...kkida cuba bakar gumpalan ini....anda ingin tahu apa hasilnye???

hasilnye...benda ini tidak terbakar langsung....ia hanya berubah warna...kesimpulannya....gumpalan ini akan tetap kekal dalam badan kita jika ia tidak ikut keluar dengan uhu uhu melalui uhu uhu....:)

itu sebab orang sekarang banyak penyakit banding tok nenek kita dulu....tok kkida dulu jika nak makan ayam gi tangkap kat reban ayam (bela sendiri)...ayam yang takda cucuk cucuk punya...suci bersih....kita la ni main tangkap muat aje...nak senang kerja (termasuklah kkida)....hehe...tapi dengan adanye alatan canggih seperti BioZone ni...sekurangnye ia mampu membantu mengurangkan kemudharatan yang berlaku pada tubuh badan kita...Insyaallah....


lain kali kkida nak cuba alatan ozone ini dengan daging, makanan laut, sayuran dan buahan...dan kkida akan share dengan anda hasilnye....ok...





fuuuhhh memang Kak Ida dah bagi baik punya kesedaran kat sume kannn...

Ok, ada berita baik untuk anda semua yang dah tercelik mata with the UGLY FACTS apa yang kita makan selama ini..

PROMOTION!!!

Diskaun RM250 dengan setiap pembelian dan dapat lagi  Rebate RM250!!

TOTAL SAVING 
RM500!!

Sila hubungi saya untuk tau macam mana nak dapat jimat sampai RM500 ni.

Berita kurang baik,

Promotion ni akan tamat beberapa minggu lagi dan stock sangat terhad tau, coz ramai yang dah book Biozone masing2 sebab nak kejar Penjimatan RM500 ni.


Anda sayang duit anda untuk letak Biozone ni di rumah?

Cuba fikirkan :
1. Berapa ramai ahli keluarga anda?
2. Berapa tahun anda akan pakai Biozone ni?
3. Berapa banyak kos perubatan akan terlibat jika ahli keluarga anda sakit kerana makan makanan yang mempunyai bahan kimia ini?

Bagi 2 tahun penggunaan, untuk 1 orang 
anda cuma spend RM1.71 sehari. 
Kalau 5 orang ahli keluarga? 
Cuma  RM0.34 seorang sehari.. 

MAHAL KE?
Agak2 beli jajan dan gula2 pon lagi mahal dari tu kan.. 

Lagi pon, Biozone bukannye satu kegunaan je, ada banyakkkk kegunaan. So berbaloi2.


1. Boleh buat basuh daging, ikan, makanan laut.. Lagi banyak bendasing keluar bila purify ikan tau. Euuuuuwwww

Pelbagai jenis Daging

Ikan


Makanan Laut
  
2. Boleh Basuh sayur dan buah2. Sayur dan buah jadi lebih segar. dan masakan lambat basi tau
Sayur-sayuran

Buah Buahan - Terutamanya yang diimport


3. Boleh buat basuh botol susu baby. Senang nak hilang daki dan keladak kat botol tu
Botol susu dan perkakasan makanan bayi
4. Boleh segarkan udara kat tempat tertutup macam almari baju & almari kasut. Hilang bau kepam2 itu semua.
Almari kasut bertutup
Almari baju  / Wardrobe

5. Boleh buat basuh bath tub dan buat mandi ozone. Kalau gi kat tempat mandian ozone, mahal tau, ratus2 RM satu session. Anda boleh buat sendiri je kat rumah

ade banyak lagi kegunaan nya, so memang dalam sehari Biozone tu boleh di fully utilize lah.

Maintenance?  
Biozone ni free maintenance tau. 
Nak pasang dan guna pon senang yang amat.

Tanya diri anda, masih nak bagi anak-anak anda makan benda tu ke?

Kurang bajet?
Contact me, kita boleh discuss untuk Pelan pembayaran yang anda mampu. 

xoxo
Ismalina
019-3393340

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring