Friday, 27 January 2012

Biz trip to Sabah and Johor!

a lot of things going on in this month, as it is the last month to qualify for the Vietnam trip :)

sambil qualifykan my tickets, masih busy nak bantu biz partners pun qualify their own ticket, plus bantu diorang dapat peningkatan income and network ...

alhamdulillah, like I've been telling my FB readers, I currently have Premium Beautiful franchise managers in Sandakan, Sabah and Johor Bahru!

sangat-sangat bangga dengan my 2 new biz partners ni; berani ambil cabaran untuk ubah hidup -untuk diri sendiri and family...

berani; walaupun tahu direct leader diorang (which is MOI !) berada jauh dari diorang dan mungkin tak boleh nak turun selalu untuk bersama-sama bantu...

but, as I've always said, berbisnes online ni has no boundaries - BIZ DIHUJUNG JARI!
customers can be from all over the world, and limitless methods of communication untuk dapat bantuan leaders...

especially bila uols berada dalam TEAM FABULOSITY yang sangat-sangat supportive, collaborative and fun! and dengan leaders yang sentiasa lend a helping hand and be your mentor all the way to your journey to the top :)

oklah, so i nak cite sikit abt my 2 new addition to team Fabulosity !


kecil dan comel je kan biz partner i ni?

nama die Cik Adel/ Cik Ina :)

working as a teacher in Sandakan, asal oghang Kedah...

plus she's getting married soon!
congrats babe :)

very energetic tau si Adel ni, cikgu sesi pagi, petang pulak ajar kelab hoki and softball :)
and PALING SPECIAL, die pun cikgu in charge of PKBM (L)

ya Allah , tetibe ingat zaman-zaman I dgn Ina ber kadet laut masa kat STF dulu...
seronok sangat- altho hitam, melekit berlengas, kesana kemari with M16, practicing out TATU routines :)

i lover her energy, and she's so peramah!
so any of you yang berada diSabah yang nak tau details about Premium Beautiful or nak FREE fitting ke - just contact Ina/Adel @ 012-212 0695




this round it seems that my biz partnes mmg kecil-kecil orangnye :)

introducing Syiekin, my biz partner in Johor!

mother of one - baby die nama Aish tau, tomey sangat!

actually I penah tulis pasal Syiekin in my previous entry, about her amazing testimonial:


starting as my Premium Beautiful customer; bertukar kepada biz partner ....
semua sebab Syiekin sangat amazed on how her life and health changed so much after wearing Premium Beautiful!

kalau nak jumpa Syie kat JB, she's working at Hospital Sultan Ismail :)
a veru friendly, soft spoken, but strong person - Syiekin is very lovable and approachable!

Anda kat JB or nearby yang nak dapat special treatment from Team Fabulosity, you can contact Syiekin at 012- 689 1643

oklah, besides biz trip, mestilah ada berjalan-jalan jugak kan....
mestiiii....hehhehehe

malas nak tulis pepanjang, enjoy some of the pics from my latest biz trip!

CIAO BELLA!


I used  MasWings connecting flight from Kota Kinabalu to Sandakan


visiting Sepilok- rehab centre for orang utan



watching them feed the orang utan




making orang utan face :P


with Ina and Kak Sue (our first customer in Sandakan!) - watching the view from hilltop




lunch at Buli Sim Sim


Sandakan from Hill top


at Agnes Keith house with Kak Sue




Hello Kota Kinabalu!Pasar Tamu for CNY :)
Thnaks to Shaharul sebab bawak I jenjalan KK






Dinner at Pasar Filipine








Pasar Filipine at dusk


satu je gambar kat JB, with my biz partner's Syiekin's baby- Aish!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring