Wednesday, 8 February 2012

Jan 2012 – Starting the new year with a string of achievements!

Assalamualaikum all!

I know I haven’t been diligent in updating my blog – so sorry!

Been busy with my usual office work and also with my Premium Beautiful biz :)

No matter how you choose to live your life, everyone have their own responsibility to fulfill…

In office, I’m still busy preparing for the 2011 audit with my team, plus still continuing the normal month end closing tasks and ad hoc issues

In Premium Beautiful biz , I have my responsibility to my biz partners- grooming them , coaching them the essentials so that they can get what I get, and achieve what I achieve in this biz….being a motivator, friend and a good leader…

And not just that, I need to be a good biz partner for my leaders – updating them on Team Fabulosity’s performance on monthly basis, updating and devising strategies for EACH ONE OF TEAM FABULOSITY TEAM MEMBERS! And  also continuously learning from my leaders, going to biz classes and also building my own network :)

Sounds hectic huh?

But I’m loving every bit of it! Sure, it maybe stressful at times, but the satisfaction is incomparable!

Being  a CEO of your own enterprise is not an easy task, but the little bits of hiccups, issues and rejections are the essence of making you a good person, leader and entrepreneur !

No one made it to the top without stumbling along the way!

InsyaAllah dengan hati yang ikhlas, usaha yang istiqamah , bimbingan khas dari orang-orang yang berjaya dan gerak kerja yang sistematik dan beretika – anda pun boleh berjaya !

I am very thankful to ALLAH that I am able to mark the beginning of 2012 with positive vibe :)

Alhamdulillah, the end of January 2012 marks the end of Vietnam trip qualifying period…. And I have qualified my Vietnam ticket!

Alhamdulillah juga, this will be my first trip with HAI-O , and paling special, first trip ni I dapat sama-sama pergi dengan my biz partners :)

Walaupun bermula dengan trip kecil – yelah I’m sure ramai je yang akan cakap, eleh, setakat Vietnam je, sibuk nak gebang-gebang kat blog …tapi, syukur sangat, dapat pergi lagi sekali ke Vietnam, trip FREE OF CHARGE, 5 STAR AND VVIP bersama 2 lagi rakan kongsi ….

Yelah, sape nak bagi FREE TRIP KAN?

And also, this month marks my own personal  AND  group achievement of RM100,000 SALES IN ONE MONTH!

If ada yang follow my blog, mesti dah tau, yang kalau dapat achievement of RM100,000 sales sebulan, stockis B32 akan give a reward of JAM TANGAN, simbolik untuk your achievement :)


Syukur tak terhingga…

Tak tau nak cakap macam mana, sebab I pun tak boleh bayangkan I dapat semua ni masa I mula-mula join biz ni tahun lepas….

Masa tu, memang rasa macam- alaaaahhh asal dapat jual 10 set and dapat balik modal cukupla…

Diam tak diam, modal I pun dah dapat balik and dah pun merasa income yang semakin naik dari bulan ke bulan…. And sekarang I dah pun berada di pangkat ke-3 dalam biz ni which is Diamond Sales Manager (DSM)…lagi 2 pangkat je nak sampai CDM :)

And I pun dapat share peluang ni kepada my biz partners and diorang pun dah merasa income hebat dari berbisnes Premium Beautiful ni …..plus the fun of meeting other women yang nak perubahan fizikal, kesihatan dan keyakinan!

Dikesempatan ni, I nak ucapkan TERIMA KASIH !!!!!!! to ALLL MY BIZ PARTNERS a.k.a TEAM FABULOSITY!


and also to my beloved leaders; DDM Izyan Liyana and CDM Salha...

Sebab, kalo takde uols yang percayakan I, memang I takkan berada di tahap ni :)

InsyaAllah, I akan terus buat yang terbaik untuk Team Fabulosity!

I akan pegang semua rakan kongsi I, selagi uols nak buat, I takkan tinggalkan uols k !

Ada banyak nak update lagi, pasal next trip to Guangzhou, Majlis anugerah SM & SSM, more Premium Beautiful promo and much, much more!


Till then, CIAO BELLA!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring