Wednesday, 22 February 2012

Premium Beautiful booster – Lactolite!

Ok before this I dah pernah blog about Lactolite

Yang belum baca - boleh click kat link ni k :)

Selalunya, customer mesti tanya I- I dah tau pasal Lactolite ni, tapi, macam mana die bantu kita untuk lose weight?

Maybe untuk those of you yang dah pun at ideal weight or ideal body shape tak bother pun pasal ni – but do you know, even with regular bowel movement (proses pembuangan sisa )-which is normally sehari ½ kali, sisa yang tinggal dalam usus kita (melekat pada dinding usus) is on average weigh about 3-5kg!

That’s depending on your eating habit ya…
                                                    
I nak tegaskan kat sini ya- Lactolite is NOT A SLIMMING PRODUCT!

It is a tool to help you nurture probiotic and prebiotic in your stomach and intestines – bile ada bacteria baik dalam usus kita, die akan jadi bersih dan sihat :)


Since Lactolite ni yogurt culture- yang ada PROBIOTIK and PREBIOTIK, ia bukan je member bekalan bacteria baik dalam usus- malah ia ada makanan kepada bacteria baik , so that bacteria baik tu sentiasa ada dalam usus kita…

That’s why, once uols dah regular minum Lactolite, kalo skip satu/dua hari pun, masih ada kesannya…good bowel movement and perut lega je sentiasa …

Ok back to the main topic- macam mana Lactolite boleh membantu anda kurangkan berat badan?

1)      Ada PROBIOTIK and PREBIOTIK- explanation macam kat atas

2)      Once dah ada pro+prebiotik- die akan cleanse usu kita, including sisa-sisa lama yang melekat kat dinding usus tu! Sebab tu kalo yang mana dah try Lactolite mesti perasan- 1st time uols akan ke tandas banyak kali sikit ….plus sisa buangan akan lebih “busyuk” hehehe….lepas tu dah OK..

3)      So once dah clear dalam usus- tu yang boleh hilang terus 3-5kg!

4)      Once usus uols sihat, penyerapan makanan and penyingkiran toksin dalam badan akan lebih lancar – hence, segala yang tak elok uols makan tu, akan terus DIBUANG! Tu yang ada testimonial lepas minum Lactolite , kulit jadi bersih dan glowing :)

OK – so dah clear?

Hopefully more or less clearkan apa yang uols selalu PM I kat FB kan ? heheh

Ramai jugak yang inbox – boleh tak dapatkan free sample? And ada tak promo Lactolite lagi?

FYI, I tengah fikirkan promo yang sesuai utk uols, but to those yang tak sabar, boleh PM I dulu, and I will give you my best price ! InsyaAllah…

Yang nak free sample- it is limited, but I akan try accommodate as much as I can- siapa cepat dia dapat k ;)

Boleh add me in FB –Ismalina Ishak or email me ismalinaishak@gmail.com

Or SMS/call at 019-3393340…

CIAO BELLA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring