Friday, 9 March 2012

Anugerah SM &SSM 2012 – Round One

I know, I know…

I’ve not been updating, and this is a very backlog entry J
Tapi nak cite jugak, tak kira  hehehe

Alhamdulillah, bulan Februari lepas, dah pun berlansung majlis penganugerahan untuk semua Sales Manager DAN Senior  Senior Sales Manager  untuk area Sentral Malaysia

FYI, tahun lepas anugerah ni akan diadakan 2/3 kali setahun….so untuk tahun 2012, ni baru first round of awards J

Actually, I patut amik award untuk Sales Manager tahun lepas bulan Julai, tapi disebabkan commitment kerja hakiki – I tak dapat amik award tu disebabkan outstation ke Egypt…
Tapi, apa yang kita terlepas, memang Allah balas dengan berganda yang lebih baik ….

Kali ni, I berpeluang amik award untuk Senior Sales Manager bersama  rakan-rakan kongsi !
Macam dah basi jekan, dah naik ke DSM, baru nak amik award SSM hehehhe

Tapi…….yang penting dapat jugak pin SSM from Hai-O tu tauuuuu….uols ade? Hahahahaha

Walaupun sebenarnya ramai rakan kongsi yang sepatutnya amik  anugerah this round, tapi yang betul2 can make it to the actual day just 4 orang from Team Fabulosity …which is Wani, Dang dan Awin J
Yang lain tak dapat hadir, sebab commitment keluarga, kerja dan halangan kesihatan….
But still, I want to congratulate all my SM & SSM yang patut naik anugerah this round, as follows:

1)      Zaida
2)      Pijad
3)      Erfa
4)      Awin Norazizi

But takpe, lepas ni yang tak dapat hadir last round mesti amik next award pulak k!

Seronok sangat rasa diraikan …. Dapat bouquet of flowers from my beloved CDM Salha and my direct leader DDM Izyan J Sepanjang hidup baru first time dapat flowers tau….masa graduate dulu pun takde heheheheh

And dapat pulak doorgift berupa Celgynic worth RM60 – padahal harga ticket Cuma RM12 jeee….untung sangat…Celgynic ni supplement yang baik untuk kulit and rambut k J

Altogether this round, seramai almost 800 Sales Manager dan 400 Senior Sales Manager yang amik award….sampai 4 kali round of prize giving tau….

Bayangkan…Sales Manager tu maknanya dah buat jualan kumpulan of RM20,000! And Senior Sales Manager pulak dah buat jualan kumpulan sebanya RM60,000!

Kalo uols kalikan dengan yang amik anugerah tu semua kan- agak2 uols boleh bayangkan jualan Hai-o dalam setahun tu berapa tak? And this is only one round tau…belum kira lagi yang tak dapat hadir amik anugerah….

So kalo Premium Beautiful tu tak boleh jual- uols agak boleh ke sampai seramai ni agen Premium Beautiful area Sentral? Heheheh….sila fikir sendiri k

Seronok diraikan dan seronok jugak meraikan rakan-rakan kongsi…..dan paling seronok bila kita dapat melaram; DOLLED UP AND DRESS UP !!!!!

Dan jugak dapat mingle with sidelines dan berkongsi kejayaan with others J
Semua orang cantik sangat on that day….tak boleh bayangkan macam mana vogue the vass pulak nanti masa Diamond nite on 21 April 2012!


Ramai yang PM tanya about my dress haritu….
OK meh sini I bitau….I tempah dress tu kat kak Norzita- tailor kat Cheras…
Kain I beli sendiri- material chilli red chiffon 5 meter plus satin silk lining and black shimmer French lace ½ meter…altogether harga material is about RM400…
And harga untuk tailoring is RM150 untuk dress and RM 70 untuk patchwork…
Hopefully dah menjawab soalan semua k J

And we had an official photographer for the day – abang Samsultahir Kaseh which is one of my biz partners jugak J
And isteri abang Sam , Kak Zana was our make up artis J
 Enjoy the pics!


my turn naik pentas

with our two beautiful driven mentors CDM Hanis and CDM Salha

group picccc

dan laaagiiiii

Dang :)

Wani & Dang

Wani, Awin n me :)

16 YEARS OF FRIENDSHIPPPP....MUAAAHHHXX

With our MUA-Kak Zana

Wani and Awin


Group picccc lagi dan lagi

Wani- still gorgeous walaupun dah beranak 2 :)

us ...

with Lina, Ainul and Awin

with bakal CDM Al-Faath ...dah tak lama dah ni....

dengan leaderku Izyan :)

Wani naik stage :)










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring