Tuesday, 27 March 2012

dahla FREE trip, best plak tuuuu woohooo!



The Story of A3 in Ho Chi Minh City, Vietnam (2012) from alfaath on Vimeo.


Travel to Vietnam, Ho Chi Minh City 2012 from Razali Zain on Vimeo.

camnilah seronoknye FREE Trip dengan Hai-O!

my first trip, bawak 2 rakan kongsi - Wanie and Awin (sepatutnya plus Erfa and Fairuz tapi Erfa baru lepas bersalin!)

I boleh bayangkan betapa havocnya next trip Guangzhou kalo Team Fabulosity boleh bawak at least 1 table (10 orang!)

pastu nak shopping2 pun best kan.....

dahla semua memang sporting habis....dari yang baru join sampaila ke my beloved CDM Salha yang memang sempoiiiii

serious tak sabar....


Seriously, rindu sangat dengan semua kat table ni!
the camaraderie and bonding kat Vietnam haritu memang superb; that's why this biz is so unique :)
dalam biz ni jelah pelbagai background boleh bertemu- cikgu tadika, government officer, manager and executive kat GLC &MNC, Chartered accountants, enterpreneur and surirumah....sume dalam 1 table ni...

they have taken their step forward- what about u?

Wanna join Team Fabulosity?

Get minimum RM10,000 income together with a full expense paid ticket to Guangzhou, China 

 Just follow my lead and I'll guide you to success!

Trip free, shopping pun free guna duit biz....siap boleh saving lagi!

CALL /SMS: Isma 019-339 3340
Facebook : Ismalina Ishak
Email: ismalinaishak@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring