Tuesday, 10 April 2012

Last month for Premium Beautiful cash rebate Promo! RM625 worth of savings plus FREE GIFT!

ok short update
i know dah lama dah promo cash rebate ni ada, but, it will end on 30 APRIL 2012!

update dari HQ mengatakan rebate takkan disambung dalam waktu terdekat ni...

so, untuk pembelian 1 FULL SET PREMIUM BEAUTIFUL secara CASH/ CREDIT CARD, uols akan dapat cash rebate RM225!
Meaning, sebab uols beli secara lump sum payment - I akan jual based on harga member -
RM2,000 (range size kecik) or RM2,200 (range size besar)....daripada harga retail RM2,400 -2,600!
so, daripada harga diatas, tolak dengan cash rebate - effectively uols boleh dapat kan full set Premium Beautiful dengan hanya RM1,775 (kecik) or RM1,975 (besar)


altogether dah discount RM625 dari harga retail!
saving kan...

pastu I akan bagi mystery gift lagi tauuuu
untuk semua yang buat pembelian bulan April SAHAJA!
those yang follow my blog and yang dah pernah beli dari I mesti tau yang my FREE GIFT memang on average value RM150-200 :)

Nak discount lagi?
if uols beli 3 FULL SET PREMIUM BEAUTIFUL - cash rebate tu akan dapat RM1,000!!!!
So kalo bahagi 3 orang, dapat lah discount each set RM333.....lagi murah kan?
yang beli 3 set, FREE GIFT lagi besar laaa kan....kata bulk purchase :)

lepas promo rebate from syarikat habis, I dah tak boleh nak bagi uols discount lagi...
so better grab the chance k!
i bleh guarantee it will be your best investment ever!
i pun ada 2 set Premium Beautiful ok, and 2 short bra :)


ok uols yang berminat, bolehla contact me k :)
looking forward to meet all of u!


CALL /SMS: Isma 019-339 3340
Facebook : Ismalina Ishak
Email: ismalinaishak@gmail.com




p/s: masih ramai yang tanya and PM about cash instalment option- basically, set dari I dah habis, and I akan tanya kepada biz partners yang mana masih ada set k ....
sebab demand Premium Beautiful mmg tengat HOTTTTT
and i akan pastikan fitting from Team Fabulosity mmg terbaek!
will get back to uols soon!

CIAO BELLA!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring