Sunday, 8 April 2012

Melawat baby Qaisara and Puan Zara :)

alhamdulillah, my close fren Zara dah pun selamat melahirkan baby girl seberat 3.6kg secara normal on 5th April 2012 :)
so, mestilah pegi melawat anak angkat iiiii
hihihihi
sebelum tu pegi jumpa my biz partner Ina and Pijad with 3 more STFians kat KLCC....So dapat belikan baby punye gift kat Marks & Spencer :)

pg visit Zara kat Darul Ehsan Medical Center
cantik jugaklaa macam hospital baru :)

comel sangat baby Qaisara ____ binti Kamal Irfan (nama kedua dirahsiakan sbb parents gedik tanak umumkan lagi hahahaha) - merah je , mesti dah besar putih melepak ni....dahla panjang  55cm hihih

to baby Qaisara, aunty doakan awak jadi anak yang solehah, bijak, cantik zahir dan batin k :) 

enjoy the pics!







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring