Tuesday, 17 April 2012

RM4,500

short update

terlalu ramai yang tanya nak dapatkan Premium Beautiful with cash instalment...
but I pun dah takde set - biz partners pun dah tinggal set samples je mostly....
so these customers mmg I KIV, malas nak berjanji when I don't have cash instalments sets...

so I'm calling for anyone out there yang nak mulakan biz - Hanya sampai 30 April ni sahaja uols boleh dapat first income RM4,500. If start in May, bonus pertama RM3,000...
banyak boleh buat dengan RM3,000....kalo RM4500 lagi banyak kan?

I have a few ready customers for uols - senang kan, mula biz dengan ready customers...
and I will also guide you step by step in this biz; and guide you on how to make even bigger monthly income with Premium Beautiful - like I did for my biz partners in Team Fabulosity :)
Bukan setakat income, uols boleh dapat FREE TRIPS and CAR FUND with this biz ....
plus uols dapat bersama-sama bergerak dengan Team Fabulosity  (seluruh negara) yang sangat close and supportive!



CALL ME ISMA 019-339 3340 for biz consultation and marketing plan...
InsyaAllah, we just do biz sharing - give yourself a chance to hear me out, then you can decide if you are comfortable to do this biz :)

Cant wait to meet all of you!
CIAO BELLA!



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring