Tuesday, 29 May 2012

A GEM IN THE ROUGH (Diamond Nite 2012)


True enough, to get a good quality diamond, you must dig deep in the earth and polish it til it shines
Hence, the day when I achieved my first Diamond position in this biz, I am in disbelief, coz I just didn’t expect that I can be one of the many Diamonds in this biz – moreover as a part time entrepreneur!

Being a Diamond Sales Manager means that you have achieved at least RM180,000 sales as  a group, and now, I’m proud to say my group has generated more than half million sales (yes, RM500,000 y’all!!!!)  to date! And I’m just ONE YEAR old in this biz…

Sure enough there are people that achieved this stage faster than me, however, given that I am a part time entrepreneur, being in Finance line where we are bound by month end, quarter end, year end and audit schedule – I feel that my achievement is something that I should be proud of J

Coz, there was once upon a time , when I don’t even think I can sell a 20 cent candy !

In this biz, as long as you have a will, push factor and a bit of effort – it will take you miles ahead!
Of course, this success will not be possible without:

1)      Allah – HANYA Allah yang member rezeki kepada kita….walau macam mana kita usaha pun, without Allah’s will, takkan dapat jugak…syukur ya Allah atas rezeki yang diberikan ni…

2)      My leaders – DDM Izyan yang tarik tangan I in this biz, plus being my mentor! CDM Salha + CDM Alfaath = inspiring couple yang tak pernah jemu motivate and beri ilmu…CDM Hanis- yang selalu bagi ayat terbakar and mmg inspiring as a young upcoming millionaire….

3)       My Team Fabulosity! – siapalah saya tanpa anda semua! Syukur sangat dipertemukan dengan kawan-kawan dalam biz ni ; from strangers we become family …..thank you sangat ssebab beri kepercayaan to me untuk guide uols dalam biz ni….insyaAllah tak kira lambat atau cepat, I akan pastikan kite semua progress ke puncak kejayaan!

4)      Stokis B32 – fuhhhh tanpa kelas rabu and Sabtu, I wouldn’t make it in this biz! Tempat recharge battery, stokis bukan sekadar tempat beli barang jer….. thank you owner stokis CDM Chan n Madam Lam….tak lupa untuk pasangan multimillionaire CDM Kak Ana and Abg Lan…

So, once a year, all the Diamonds in this biz will be celebrated in a gala dinner called Diamond Nite!
My first time ever dapat pergi Diamond nite tahun ni – dan paling bertuah sebab dapat terus ambil gold + diamond pin for Diamond Sales Manager! Laaaaggiii best sebab dapat naik pentas kali ni with my leader Izyan and rakan kongsi Wani J

Masa nil ah dapat tengok semua orang glams dengan designer dresses – Rizman Ruzaini, Radzuan Radziwill, Rizalman, Ezuan Ismail…..to name a few….tapi ni bukan sponsored yer…semua self paid….alhamdulillah, bonus business memungkinkan segalanya…

Senang cakap, kalo tengok semua orang melaram ni, dah macam anugerah artis2 , e.g ABPBH etc….
Sampai ada yang kata, masa kawin dulu pun tak pakai glams camni – but bile dalam biz ni, dapat jugak merasa nak melaram, plus dapat income lagi….bukan duit keluar je , malah lebih ,masyuukkkkk hehehhe

Alhamdulillah, Team Fabulosity is expanding – Diamond nite kali ni, dapat penuhkan 3 meja =30 ppl…
Kali ni naik pentas 3 orang kan…next year ,memang aim bertambah2 lagi yang naik pentas – more Diamonds from Team Fabulosity to come!

Biz ni mmg unik, sebab, kejayaan kite bukan sorang2 – tapi dengan kejayaan rakan kongsi, mencerminkan our achievement…bukan masyuk seorang, tapi sama2 masyukkkk J

My own dress from Nawy Aris Collection – memang superb la Nawy, in 5 days I dah boleh 1st fitting, and in 10 days dah siap semuanya ….thanks for accommodating me at the last minute ya dear… plus, it’s very affordable….eventho I tempah last minute…

MUA by Rozana Mustapha (Butik Kaseh), one of my biz partners! Memang puas hatilah Kak Zana make –up, reasonable price and kak zana friendly sangat!

Official photographer for Team Fabulosity – Abang Samsultahir (Sam) also from Butik Kaseh …as usual memang senang bekerja dengan Abg Sam yang juga husband Kak Zana…gambar very clean and crisp, professional, and on time….

Enjoy the pics from our nite yang gilang gemilang – hope to see you there next year!
Kita target another 10 Diamonds from Team Fabulosity...amacam?
ARE YOU IN?

pemenang2 car fund

DDM Izyan

DSM Wanie

with Group Wanie



we are Diamonds!





with sidelines and CDM Salha












































CIAO Bella!         

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring