Wednesday, 2 May 2012

Last chance for maximum rebate! Get your Premium Beautiful set for RM1,667 ONLY!


Walaupun dah selalu update pasal rebate, namun nak kena jugak announce for the benefit of my beloved customers!

Pernah kan I announce before this, if uols share pakat dengan 3 kawan beli 3 set Premium Beautiful,akan dapat rebate RM1,000, which means RM333 cash back each person
As usual, promo ni only untuk full cash/ credit card sahaja  J

So untuk this last minute promo only limited to 5 customers MAXIMUM
Uols tak payah pakat2 cari kawan dah, I dah ada customer yang nak share dengan uols ….
So kiranya, I kumpulkan semua cash customers I untuk dapatkan uols semua banyak sikit rebate…

Yelah, actually kalo beli 1 set, total rebate ialah RM225 je kan untuk satu set Premium Beautiful
Now uols dapat RM333 rebate per set..

Paling best, untuk cash / credit card customer, I jual at distributor’s price of RM2,000 (range size kecik) or RM2,200 (range size besar) instead of the retail price J
Best kan dahla dapat beli harga ahli, dapat pulak lagi rebate- banyak pulak tuhhh!
So effectively, harga selepas rebate ialah RM1,667 or RM1,867- depending on size badan uols!

I think this is the lowest I pernah jual PB, itupun sebab ada a few customers nak beli bulk sebab nak dapat more discount J



Then uols semua akan dapat FREE GIFT :

1)    PB wash worth RM42
2)    Mystery gift from me J

Promo ends 6 May 2012 – so cepat bertindak k!Book your set NOW!!!!!!

Bukan senang nak dapat korset LIFETIME WARRANTY and SUPERBRANDS ni dengan harga camni – plus, I akan bagi service terbaik untuk uols semua !
Ni bukan korset biasa k…. 30% untuk pembentukan badan and 70% kesihatan!




CALL /SMS: Isma 019-339 3340
Facebook : Ismalina Ishak
Email: ismalinaishak@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring