Sunday, 10 June 2012

GORGEOUS BRIDES WITH PREMIUM BEAUTIFUL –Part 2


Dah lama tak update testimonial customers Premium Beautiful…
Ok today I nak update pasal bakal –bakal pengantin yang beli PB dari I…now diorang dah pun selamat bergelar isteri….
Nak tahu kenapa pengantin kena pakai Premium Beautiful?
1)      RAMPING DAN CANTIK : Mestilah  nak nampak the best on your big day kan…. Posture cantik, takde rumah pangsa 3-4 tingkat kat perut….sebab gambar kahwin tu sekali seumur hidup jerrrr…
Ramai orang tengok tu masa wedding kite…at least jemputan ada 500 and above, mestilah nak nampak presentable, and kalo boleh the prettiest on that day kan J
2)      CONFIDENT: yelah, bertemu dengan ramai orang masa wedding day, pastu kalo yang wedding besar –besaran siap kena jalan masuk dewan segala, mata semua tertumpu on YOU….dengan Premium Beautiful, memang keyakinan tu datang dari dalam….hehehe
3)      KESIHATAN: yang ni yang paling penting sebenarnya …especially kesihatan dalaman wanita….yelah mesti nak bagi terbaik kat hubby kan, zahir dan batin…Premium Beautiful memang boleh bantu tegangkan yang mana kendur and bantu betulkan masalah dalaman wanita….

Let’s get on to the testimonial ya!
MRS WINNIE CHAN J

(on her wedding Winnie tak pakai PB, but look at that no bulge tummy!)

Winnie ni my colleague from PwC, and now in SLB ….
Tengok2
Winnie kurus sangat tau sebenarnya – but she has tummy!
Sekurus-kurus mana pun perempuan, mesti ada tummy punye …
Lepas pemakaian consisten for 3 months – no more tummy issues! Better food portioning, and FIR bertindak to reduce the bloating….
Best kan…..period pain pun banyak berkurang….
And assets pun makin mantop gitusss
She looked damned sexy and gorgeous on her wedding  (walaupun tak pakai PB pun masa wedding) – posture and bentuk badan dah pun ideal ikut acuan Premium Beautiful dengan pemakaian consistent..




INSPEKTOR AYUNI DAYANA
Ayuni ni my schoolmate from STF days J

Actually Ayuni pun memang naturally dah kurus….Cuma nak betukan sikit proportion badan J
No more love handles yang sikit-sikit tu….
As semua orang tahu, polis kan kena pakai uniform on daily basis…
So bile pakai PB , nampak segak sangat dalam uniform gittew…
Lepas pakai PB, bukan je benefit luaran yang Ayuni dapat, sakit belakang pun hilang….
Pastu lawas pulak membuang and buang angin dalam badan!
Hari persandingan haritu, posture Ayuni pun dah cantik, duduk tegak with the support of Premium Beautiful, and takde tummy kek lapis!
Ehhh orang kurus pun, kalo slouching, mesti ada tummy kek lapis tauuu….

So brides to be out there, why not take this chance and book your own set of Premium Beautiful?
Wedding is a one in a lifetime event, jangan nanti bila tengok wedding album nangis pulak :)
yang rasa2 macam besar, insya Allah no bulge , mangkuk tingkat and lebih confidence!
yang dah kurus pulak, kite mantopkan assets mana yang perlu tu :)


better be safe than sorry hehehe

Book your FREE FITTING AND SIZE CONSULTATION with me NOW!

CALL/SMS: Isma 019-3393340 :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring