Wednesday, 4 July 2012

Premium Beautiful 4-day Promotion! (1-4 July 2012)...Get your set at RM1,667!

**sticky post till 4th July 2012**
Walaupun dah selalu update pasal rebate, namun nak kena jugak announce for the benefit of my beloved customers!

Pernah kan I announce before this, if uols share pakat dengan 3 kawan beli 3 set Premium Beautiful,akan dapat rebate RM1,000, which means RM333 cash back each person
As usual, promo ni only untuk full cash/ credit card sahaja  J

So untuk this last minute promo – only limited to 5 customers MAXIMUM
Uols tak payah pakat2 cari kawan dah, I dah ada customer yang nak share dengan uols ….
So kiranya, I kumpulkan semua cash customers I untuk dapatkan uols semua banyak sikit rebate…

Yelah, actually kalo beli 1 set, total rebate ialah RM225 je kan untuk satu set Premium Beautiful
Now uols dapat RM333 rebate per set..

Paling best, untuk cash / credit card customer, I jual at distributor’s price of RM2,000 (range size kecik) or RM2,200 (range size besar) instead of the retail price J
Best kan dahla dapat beli harga ahli, dapat pulak lagi rebate- banyak pulak tuhhh!

So effectively, harga selepas rebate ialah RM1,667 or RM1,867- depending on size badan uols!

I think this is the lowest  price I pernah jual PB, itupun sebab ada a few customers nak beli bulk sebab nak dapat more discount J

dapat bukan saja instant bodyshape; insyaAllah dapat kurangkan senggugut, backpain, kawal food portions, inches and weight loss, dan banyak lagi!



Then uols semua akan dapat FREE GIFT :

1)    PB wash worth RM45
2)    Mystery gift from me J

Promo ends 4th July 2012 – so cepat bertindak k!
Book your set NOW!!!!!!

Bukan senang nak dapat korset LIFETIME WARRANTY and SUPERBRANDS ni dengan harga camni – plus, I akan bagi service terbaik untuk uols semua !
Ni bukan korset biasa k…. 30% untuk pembentukan badan and 70% kesihatan!




CALL /SMS: Isma 019-339 3340

Facebook : Ismalina Ishak

Email: ismalinaishak@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring