Saturday, 28 July 2012

weight loss during Ramadhan with Premium Beautiful!

short update!

harini happy sangat dapat update from my Premium Beautiful customers....
antaranya yang kat bawah ni...dah 7 hari berpuasa, turun 2kg!

selama ni nak turun 0.5kg pun susah :)
sampai hubby die pun jealous uuuu :)



myself pun dah turun 3kg so far...
ni comparison berat selepas berbuka yerrr :)

nak tahu macam mana boleh turun berat dengan Premium Beautiful?
or uols pun nak kembali ke berat ideal di bulan Ramadhan ni dengan Premium Beautiful?

tak susah pun!
just need a bit of discipline untuk pakai 8 hours a day sahaja!

Call/SMS me at 019-339 3340 
to book your FREE fitting and consultation :)

July Promo until tomorrow je ye...
so hurry up if you want to get this luxurious corset at a special price + free gift!

xoxo
Isma

Friday, 27 July 2012

Activities sepanjang May-June2012


Banyak sangat activities yang tak sempat nak update kat blog – mostly updated kat FB jer…
So saje nak update kat blog, for my fellow readers yang belum add kat FB J

JAM TANGAN ACHIEVERS MAY 2012 – DSM ERFA SURIANI SAMSUDIN

Congratulations to Erfa!


Ingat lagi masa Erfa mula-mula join biz,housewife yang anak 3, tengah mengandung 5 bulan dan berjaya jual semua 10 set Premium Beautiful dalam masa 1 bulan! And Erfa tak ada MAID yerrr…

memang salute sangat dengan Erfa – yelah as a pregnant lady, dahlah diri sendiri tak boleh pakai Premium Beautiful corset, so sepatutnya susah juga nak share dekat orang lain pasal kebaikan PB and nak fittingkan orang lain kan?


But Erfa tak jadikan any of these alasan!
Apa yang kurang dari segi self experience, Erfa top –up kat kelas J

Yes…kat kelas, semua benda diajar, fungsi setiap piece PB, testimonial from different speakers each week- plus segment motivation yang akan keep kita semua bersemangat!

And Erfa rajin sangat update leaders, dia sendiri akan book masa leaders untuk turun bersama –sama masa appointments…

So this jam tangan is hasil penat lelah Erfa bersama rakan kongsi – and Erfa dah buktikan yang ….
SEMUA ORANG BOLEH BUAT; NOTHING IS IMPOSSIBLE!
Tolak alasan ke tepi  J
 tak dilupakan, Erfa pun dapat sama-sama qualify 2 trip melancong which is Vietnam and Guangzhou!
Cuma Vietnam Erfa tak dapat pergi since dalam pantang :)

We also celebrated Erfa’s jam tangan separately ….memang dah tradition…hopefully dapat diteruskan!





 BOOTH AT KARNIVAL AMAL PETRONAS 2012

Alhamdulillah, one of my biz partner, Awin and her group managed to open a booth at Karnival Amal Petronas  this year!





So proud of my biz partners, masing-masing dah mula ada group dan berkembang sendiri J
The crowd was awesome and we made quite a namelist and new friends ….

Thanks to Awin’s biz partners , Puan Jamilah Jaadil,  Butik Kaseh (Abang Sam and Kak Zana ) and Umieras Bakery (Kak Umi) for  participating in the booth!

GREEN LEADERS GROUP –DIAMOND SEMINAR 2012

Alhamdulillah, tahun ni , myself dah qualify untuk join Diamond seminar anjuran CDM Hanis untuk Green Leaders Group!

Seminar ni, actually khas untuk mereka yang dah berpangkat Diamond Sales Manager ke atas!
Coz ilmu die upgrade sikit from ilmu2 basic yang biasa diberi at the normal kelas Rabu and Sabtu!
Syukur jugak, berjaya pergi bersama ahli-ahli Team Fabulosity yang lain J
Dalam biz ni, you can never succeed alone!

This seminar really thought us a lot, in terms of being good leaders to our biz partners, how to better manage time, managing expectations and also managing our timeline and goals!
Tak sangka in a very short time , dah tak jauh dah nak kejar pangkat CDM tuuu!

Yang bagi talk pun semua  CDM-CDM hebat Green Leaders Group, plus jemputan khas, multimillionaire CDM Kak Siti Rohana!

So enjoy the picsss!





MY 29TH BIRTHDAY!

Oohhhh ni special, will be updated in a separate entry – lambat update bukan sebab apa, becoz we only celebrated in late July J

PIJA’S WEDDING!

My housemate got hitched!
Congrats to Pija and Sham J
Bile lah my turn pulak kan?



GERAK GEMPUR GLG SOUTH!

Dah banyak kali tulis Green Leaders Group macam panjang kan…so initial die GLG jer…senang sikit nak blog kan hihih

So CDM Hanis dah initiate nak buat Gerak Gempur untuk rakan kongsi yang jauh-jauh, so dimulakan dengan yang kat selatan …











Yelah, tak semua rakan kongsi yang jauh dapat nak datang ke KL untuk pergi kelas every week kan…
So sekali sekala , gerak gempur ni dapat bantu diorang untuk lebih bersemangat dan dapat top-up ilmu-ilmu yang diorang tak cukup kan….

And of course dapat jumpa dengan CDM2 hebat macam CDM Hanis and CDM Salha!
Alhamdulillah our Johor team pun dah berkembang jugak…just look at the group pic of Team Fabulosity – Johor edition!

lepas seminar straight ke Kluang untuk singgah rumah rakan kongsi -Juliana!
best sangat - dapat makan sedan2 kat Kluang :)


 alhamdullah, banyak sangat activity yang memenuhi kehidupan sekarang :)
with this biz, I am blessed with new frens and biz partners, which in turn has become like family daaahhhh

nak berjaya bukan mudah n goyang kaki, but i am so blessed that I am going through this journey with such wonderful friends and family!

thanks to my Team FABULOSITY, which has put rainbow colours in my life!

p/s: interested to join my Team?

Contact me Isma 019-3393340 or email ismalinaishak@gmail.com for biz consultation :)

xoxo
Isma

Thursday, 26 July 2012

TED Thursdays: “People don’t buy what you do; people buy why you do it.”


assalamualaikum readers!

it's TED Thursdays again!

i find this talk by Simon Sinek very motivating and it made me understand better on how to be a better leader...

well he just talks about - you know what you do, how to do it, but not always we know WHY we do it!

and a some very good quotes from the talk:

“If you hire people just because they can do a job, they’ll work for your money. But if you hire people who believe what you believe, they’ll work for you with blood and sweat and tears.”

" people don't buy what you do, but WHY you do it!"

and the best of all, he talks about BELIEVING and DREAMS....and not just plans!
to be successful , we must be driven by believe and dreams - plans are only a tool to realise your dreams :)

so don't be afraid to dream!
it's free anyways :)

my dream when I started this biz, is to share this great product (Premium Beautiful) to the masses - and to help those who wanted to change their lives for the better :) and I believe than with this biz, the more effort you put in, the results multiplys - and it can change your lives 180 degrees!

and of course I want to be successful, rich and a better Muslim - so that I can contribute more to the community!

have you thought about your dreams and believes lately?
take 5 minutes today and think about it :)

have a great thursday peeps!


DARE TO DREAM!

xoxo
Isma

019-339 3340




Wednesday, 25 July 2012

Green Leaders Academy - by CDM Hanis Haizi


i'm so inspired by her and of course my direct CDM Salha - semua bermula dari ZERO, but look at what they have now!

alhamdulillah, myself pun dah merasa a fraction of what they have - TRUST ME, EVERYONE CAN!
insyaAllah bermula dari bawah,dari pangkat Sales Manager, then dapat anugerah cemerlang sales RM100,000 sebulan = jam tangan, and dah pun qualify 2 kali trip melancong ke Vietnam dan Guangzhou, plus coming soon - London and Paris!

so, if I can, YOU CAN!
IF NOT YOU THEN WHO? IF NOT NOW THEN WHEN?

let's join GLAM!

it represents our newly set -up GREEN LEADERS ACADEMY - of which CDM Hanis and her hubby CDM Raz has founded :)

now read on this interesting journey by CDM Hanis - you just need to BELIEVE and give yourself a CHANCE!

be in the right group and environment, insyaAllah that's the recipe to succeed!

Wanna join Team Fabulosity?

Gimme a call at 019-3393340 ya!

______________________________________________________________


It was just started with a DREAM. The DREAM Turned into REALITY!! Because WE MAKE IT HAPPEN! 

Alhamdullilah berkat usaha berterusan dan consistent tuntut ilmu daripada leaders hasilnya terciptalah GLG Team hari ini.

After 2 years Hanis berkecimpung dalam business Premium Beautiful, maka tertubuhlah Green Leaders Group, ketika itu pencapaian Green Leader Group pertama kali dalam sejarah bawa 2 bas ke Hong Kong pada June 2011.

Click this entry


Dalam banyak-banyak CDM di Malaysia, our team is the YOUNGEST TEAM but yet the FASTEST TEAM untuk bawa BUS melancong.

Tak cukup pencapaian itu, seterusnya semasa pergi ke Holland we are the ONLY team yang bawa BUS!! Congratzz to ALL Green Leaders Group to be apart of this success!!


Seterusnya pergi ke Vietnam hampir Satu Flight!! Lebih kurang 3 bus! Seronok tak terkata. Dan baru- baru ni balik dari Guangzhou, kami bawak lebih dari 1 flight. Dan total number of bus is 5!!


The bigger the BETTER!

2 flights!!!

Green Leaders Group lead by young generation, all ideas are fresh and unique! We like to step forward and move fast! 

We are the NO. 1 ONLINE PIONEER, coz back in 2009 masa tu Premium Beautiful tidak dikenali lagi. And starting from me, the founder of Premium Beautiful *Top Agent and Green Leaders Group maka terciptalah Revolusi Premium Beautiful Online! 

Dan yang dapat tempias ialah rakan-rakan kongsi!! :) To all my GLG Team we have special topic on social media marketing, how important internet in our life. Kalau kita tak step forward kita akan ketinggalan. And the best part, everybody the "workable method", including other group too! :)

The best part if you GOOGLE Premium Beautiful, boleh kata 98% adalah from Green Leaders Group!! 


Common keyword! My name also dah jadi Keyword for Premium Beautiful... kata legend kan? :P


Now Green Leaders has their own Academy, specially for team members, hands on training on Motivational talk, Technical part on Premium Beautiful corset, Setting Efficient, and Goal Setting.
And Social media marketing also part of the knowledge that we share. Especially on blogging and Facebook. Most of our team members banyak back ground IT, maka mereka juga contribute kepada semua ilmu-ilmu ini. 

masa ni buat POWER UP session

Gerak Gempur mengikut Zon jugak dilakukan untuk rakan-rakan kongsi yang luar dari KL untuk serap aura leader!  Thank you to all CDMs from GLG group yang sama-sama menjayakan program GLG Gerak Gempur Seminar!

Zon Selatan

Zon Pantai Timur

Be apart of our TEAM today!! 

Be in the Right Group! 

Choose GLAM!!

We will guide you to Succeed! 

xoxo

Isma

019-3393340




Tuesday, 24 July 2012

J by Jovian Mandagie at Zalora!

walaupun baru hari ke-4 berpuasa, of course orang dah mula cakap pasal Raya!

Raya, dah macam weddings dah....everyone wants to look good on Raya!

setahun sekali jumpa saudara mara - mesti taknak kalo makcik2 keluar statement 
" ko puasa ke tak tahun ni, makin berat makngah nampak ko ni haa Ton"
"makin berisi makcik tengok ko Kiah, mengandung lagi ke?"

hehehe...makcik2 memang suka keluar statement maut punye...

kalo tak betul statement tu - boleh jerla jawab balik...

cuba kalo betul...merah padam jelah muke heheheh

ramai orang update harini on the affordable raya range by Rizalman, Jovian Mandagie 


yelah dalam mampu tak mampu actually semua orang pun verangans nak pakai designer labels kan :)

i saw the collection by Jovian (20 by Rizalman dah pun sold out kat Tesco so malas nak cite), memang cantik lah - and at affordable price!


did i mention Zalora updated some new designes today???

you can checkout the collection at http://www.zalora.com.my/jovian-mandagie/





 sorrylah gambar yang pasted kat blog ni sume rona-rona peach sebab tema tahun ni peach :P  


but tak guna jugaks pakai designer labels if rumah pangsa 4 tingkat and chicken wings bulging under these beautiful creations ... 


or yang kurus tu kosong je tang dada and bumper :P


complement your beautiful baju raya with Premium Beautiful, insyaAllah, yang besar akan nampak kemas dan exclusive, yang kecil pulak akan nampak mantap dan meletops!




Premium Beautiful corset is designed to fit every shape available out there - kire designer lingerie jugaklah!



So jangan lupa pakai Premium Beautiful corset k...jangan rosakkan baju raya uols nanti k...biar luar dalam designer k :)


Contact me at 019-339 3340 for Premium Beautiful consultation and FREE fitting!

ingatttt jangan rosakkan baju designer uols tuuuhhhh :)

tuesdays with morrie quote :)


it's the fourth day of Ramadhan Kareem :)

have a happy tuesday peeps!





"So many people walk around with a meaningless life. 

They seem half-asleep, even when they're busy doing 

things they think are important.

This is because they're chasing the wrong things. 

The way you get meaning into your life is to devote 

yourself to loving others, devote yourself to your 

community around you, and devote yourself to creating 

something that gives you purpose and meaning." (p.43)

Friday, 20 July 2012

salam ramadhan :)

salam :)

petang ni dah bermula Ramdhan bulan yang mulia ...

I nak mohon ampun dan maaf sekiranya ada tersalah silap kata dan perbuatan yerrr

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan dan keinsafan untuk kita semua :)

oh yer...lepas maghrib jom baca terus niat puasa macam kat bawah ni k...


Thursday, 19 July 2012

TED Thursdays: what leads to success?


ok I'm currently addicted with these TED talks :)
so, I'm trying to blog abt these talks once a week  - pls pray I find time to blog on Thursdays!

have you heard of TED?

In essence, these are short presentations (max 20 mins) from some of the world’s most inspirational speakers in Technology, Entertainment & Design (hence 'TED').

I feel, since I started this biz, I am all for positive vibes in my life :)
negative ppl shoooohhhh  :P

well everyone needs a shot of positiveness once in  awhile rite?

So today, I will share with you a 3 minutes speech from Richard St John - on the 8 criterias that leads to success :)



I also wanna share with you one of Richard's blogpost,which I feel is very inspirational !

the key is : START SMALL, BUT YOU MUST TAKE THE FIRST STEP AND START!


(credit to Richard St John : http://www.richardstjohn.com/blog/)

little vision + small goals + small steps = BIG SUCCESS


Some successful people have big visions, big goals, and take big leaps. But many do the opposite. They don’t look ahead, set small goals, and take small steps.

Issy Sharp, founder of Four Seasons Hotels, said to me, “People ask what my big vision was for Four Seasons Hotels. But I had no vision ­– ever. I didn’t do this to build a business. I did it to build one hotel. I wasn’t even thinking of doing it again.” And with that approach of little vision, small goals, and small steps, Issy built Four Seasons into the world’s top premier hotel chain.

The problem with setting big goals and taking large leaps is they can be very intimidating, and actually discourage us from ever getting starting. The other approach of setting small goals and taking small steps makes it easier to get going and keep going.

Forrest Sawyer told me the small approach is how he went from being an unknown radio announcer to becoming a famous TV news anchor: “I started with 1-minute pieces, and then I would do 3-minute pieces, and I would keep doing them until I got them right. And then I did 10-minute and 13-minute pieces.”

When I first started running, my only goal was to run a few blocks and try to keep up with my wife. But it wasn’t long before I was lying on the ground gasping for air while she kept going. I stayed at it, gradually got better, and a couple of years later thought, “Maybe I’ll try running a 26-mile marathon.” I crossed the finish line, and after I stopped puking I said, “I’ll never do that again.” Then a year later, “Hmmm, maybe I can run a faster marathon”…

Now, at this point in my life, I’ve finished over 50 marathons on all seven continents and run more than 75,000 miles (120,000 km). That’s equal to 3 times around the world, or 25 times across the United States. It’s been a blast, and I did it all with no vision, no big goals, and no big leaps. The same approach led to success in my career.

The bottom line is we can accomplish big things with little vision, small goals, and small steps. So go ahead. Take the first step. What are you waiting for?





happy Thursday everyone :)

xoxo
Isma


Sunday, 15 July 2012

Guangzhou; lovin' it!


Hola peeps!

sorry for the long silence, I had a short trip to Guangzhou, so limited time to blog :)

this is my second trip with Hai-O, and it's FREE!

best sangat , this time I dapat pergi bersama 3 orang rakan kongsi ....

we get to bond, do loads of shopping, makan, and relax!


now I tengah pilih-pilih gambar to update blog, so nantikan yerrr....
banyak benda kena postpone til I'm back fr Guangzhou; biz appointments and hal rumah so kena settlekan a lot of things!

next FREE trip will be Paris & London - siapa nak ikut sambil make income 4-5 figure with this biz, just contact me ISMA 019-3393340 ya...

kalo boleh nak bawak lebih ramai lagi to London Parissss

will update soon!

xoxo
Isma


Monday, 9 July 2012

childhood


reminiscing my childhood days :)
comel tak?

hahaha
tak malu betu mintak puji :P


I'm so hitam as compared to my brother Syafiq...
but alhamdulillah, sempurna my parents besarkan I sampai sekarang...
thank you Mom n Dad

sorry I have not been a perfect daughter throughout the years...
but you love me nonetheless rite?

hopefully I can raise my future children even better :)
insyaAllah...

xoxo
Isma

Saturday, 7 July 2012

like a star :)

close your eyes
imagine you're with your loved one 
enjoying a quite moment by the beach 

under the velvet sky filled with beautiful stars
dancing to this beautiful song, sharing your feelings and dreams  
:)
this is one of my favourite love songs..
just heard it on radio just now...
Corrine Bailey Rae has such a beautiful voice, and she made the lyrics so deep,
I always imagine it's the perfect song if you wanna enjoy a deeper conversation ,
or when you wanna connect on an emotional level with someone...
enjoy the song peeps !

JUST LOVE, AND BE LOVED :)


LIKE A STAR by Corrine Bailey Rae


Just like a star across my sky,
Just like an angel off the page,
You have appeared to my life,
Feel like I'll never be the same,
Just like a song in my heart,
Just like oil on my hands,
Honour to love you

Still I wonder why it is,
I don't argue like this,
With anyone but you,
We do it all the time,
Blowing out my mind,

You've got this look I can't describe,
You make me feel like I'm alive,
When everything else is au fait,
Without a doubt you're on my side,
Heaven has been away too long,
Can't find the words to write this song,
Oh...
Your love,

Still I wonder why it is,
I don't argue like this,
With anyone but you,
We do it all the time,
Blowing out my mind,

Now I have come to understand,
The way it is,
It's not a secret anymore,
'cause we've been through that before,
From tonight I know that you're the only one,
I've been confused and in the dark,
Now I understand,

I wonder why it is,
I don't argue like this,
With anyone but you,
I wonder why it is,
I wont let my guard down,
For anyone but you
We do it all the time,
Blowing out my mind,

Just like a star across my sky,
Just like an angel off the page,
You have appeared to my life,
Feel like I'll never be the same,
Just like a song in my heart,
Just like oil on my hands

xoxo
Isma

Wednesday, 4 July 2012

Premium Beautiful 4-day Promotion! (1-4 July 2012)...Get your set at RM1,667!

**sticky post till 4th July 2012**
Walaupun dah selalu update pasal rebate, namun nak kena jugak announce for the benefit of my beloved customers!

Pernah kan I announce before this, if uols share pakat dengan 3 kawan beli 3 set Premium Beautiful,akan dapat rebate RM1,000, which means RM333 cash back each person
As usual, promo ni only untuk full cash/ credit card sahaja  J

So untuk this last minute promo – only limited to 5 customers MAXIMUM
Uols tak payah pakat2 cari kawan dah, I dah ada customer yang nak share dengan uols ….
So kiranya, I kumpulkan semua cash customers I untuk dapatkan uols semua banyak sikit rebate…

Yelah, actually kalo beli 1 set, total rebate ialah RM225 je kan untuk satu set Premium Beautiful
Now uols dapat RM333 rebate per set..

Paling best, untuk cash / credit card customer, I jual at distributor’s price of RM2,000 (range size kecik) or RM2,200 (range size besar) instead of the retail price J
Best kan dahla dapat beli harga ahli, dapat pulak lagi rebate- banyak pulak tuhhh!

So effectively, harga selepas rebate ialah RM1,667 or RM1,867- depending on size badan uols!

I think this is the lowest  price I pernah jual PB, itupun sebab ada a few customers nak beli bulk sebab nak dapat more discount J

dapat bukan saja instant bodyshape; insyaAllah dapat kurangkan senggugut, backpain, kawal food portions, inches and weight loss, dan banyak lagi!



Then uols semua akan dapat FREE GIFT :

1)    PB wash worth RM45
2)    Mystery gift from me J

Promo ends 4th July 2012 – so cepat bertindak k!
Book your set NOW!!!!!!

Bukan senang nak dapat korset LIFETIME WARRANTY and SUPERBRANDS ni dengan harga camni – plus, I akan bagi service terbaik untuk uols semua !
Ni bukan korset biasa k…. 30% untuk pembentukan badan and 70% kesihatan!




CALL /SMS: Isma 019-339 3340

Facebook : Ismalina Ishak

Email: ismalinaishak@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring