Tuesday, 24 July 2012

J by Jovian Mandagie at Zalora!

walaupun baru hari ke-4 berpuasa, of course orang dah mula cakap pasal Raya!

Raya, dah macam weddings dah....everyone wants to look good on Raya!

setahun sekali jumpa saudara mara - mesti taknak kalo makcik2 keluar statement 
" ko puasa ke tak tahun ni, makin berat makngah nampak ko ni haa Ton"
"makin berisi makcik tengok ko Kiah, mengandung lagi ke?"

hehehe...makcik2 memang suka keluar statement maut punye...

kalo tak betul statement tu - boleh jerla jawab balik...

cuba kalo betul...merah padam jelah muke heheheh

ramai orang update harini on the affordable raya range by Rizalman, Jovian Mandagie 


yelah dalam mampu tak mampu actually semua orang pun verangans nak pakai designer labels kan :)

i saw the collection by Jovian (20 by Rizalman dah pun sold out kat Tesco so malas nak cite), memang cantik lah - and at affordable price!


did i mention Zalora updated some new designes today???

you can checkout the collection at http://www.zalora.com.my/jovian-mandagie/





 sorrylah gambar yang pasted kat blog ni sume rona-rona peach sebab tema tahun ni peach :P  


but tak guna jugaks pakai designer labels if rumah pangsa 4 tingkat and chicken wings bulging under these beautiful creations ... 


or yang kurus tu kosong je tang dada and bumper :P


complement your beautiful baju raya with Premium Beautiful, insyaAllah, yang besar akan nampak kemas dan exclusive, yang kecil pulak akan nampak mantap dan meletops!




Premium Beautiful corset is designed to fit every shape available out there - kire designer lingerie jugaklah!



So jangan lupa pakai Premium Beautiful corset k...jangan rosakkan baju raya uols nanti k...biar luar dalam designer k :)


Contact me at 019-339 3340 for Premium Beautiful consultation and FREE fitting!

ingatttt jangan rosakkan baju designer uols tuuuhhhh :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring