Friday, 31 August 2012

FREE covershot macam VOGUE magazine? PREMIUM BEAUTIFUL TOP MODEL CONTEST 2012!

*** sticky post until 31 Aug 2012!***

SERIOUSLY???????
Ya Allah this is the biggest news everrrrr!!!!

uols pernah tak tengok America's Next top Model?
yang tak pernah tengok, pls, pls, pls tengok sebab best gillerrr

anyways, the winner of every cycle, mesti akan dapat jadi cover for the biggest, most famous magazines in the world!

nak tengok contoh?

ni Brittani from cycle 16 in Beauty in Vogue



ni pulak Ann Ward from Cycle 15

ni winner Australia Next Top Model Cycle 3


Brittani lagikkkk


ni of course la Tyra Banks :)

bestnye kannnn kalo dapat amik covershots macam kat atas ni????

I suka sangat especially kalo boleh amik macam yang Tyra Banks kat atas ni kan...

memang macam ala-ala ANTM gittteeeww
selalu verangans je kan nak amik shot2 macam ni...

nak buat sendiri , confirm lah mahal - especially if nak ambil photographer yang best and gambar meletops!
koman-koman pun campur makeup segala, at least RM2-3 ribu?

ni FREE tauuuu

hmmmm
hehehhehe

tak semestinya kita kena jadi model-model baru boleh tau amik covershots macam ni...

uols pun BOLEH :)

SENANG SANGAT CARANYA!

we are currently holding a contest....
contest apa tu?

cer click this cheeky video by my beloved leader , Salha Zain !



HOW TO WIN the Contest:
1) Open to EVERYBODY yang berumur 18 tahun ke atas.
2) Just SHARE about PREMIUM BEAUTIFUL to your friends and set as many 
Free Trial Fitting Session with me and My Team Fabulosity!
3) WINNER will be THOSE who get 10 Premium Beautiful SOLD!
4) Closing Date: 31 August 2012


SEE HOW EASY IT IS TO WIN??

You just need to recommend your friends to us :)

we can meet you and your family/friends for FREE PREMIUM BEAUTIFUL demo and trial fitting,
THE MORE, THE MERRIER!

recommend as many as possible, and once we have 10 of the recommendations from you purchasing Premium Beautiful, you will get that FREE COVERSHOT by one of the most renowned photographer in Malaysia!

senang sangatlahhh!
easy peasy...

tak payah keluar duit, and very minimal effort!

start to LIKE, SHARE and RE-POST this entry NOW!!!!
RECOMMEND US to YOUR friendsss :)

you can also contact my business partners - refer this link ---> Contact my Biz Partners!

so get busy ya!
16 more days to go!!!!!

then I'll be seing you at the photo shoot!!

xoxo 
Isma 019-3393340



p/s: I superLOVE this covershot of my mentor CDM Salha Zain by Annas Easkey!
(tsk, tsk...did I gave away the mysterious photographer name already??? hehehhe)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring