Sunday, 30 September 2012

sticky post; MAD, MAD DEALS!!!!!! PROMO PREMIUM BEAUTIFUL SEPTEMBER 2012

scroll down for latest entry ;)

Disebabkan sambutan hangat promo lepas,I akan sambung promo ya! 

PROMO 1

Dengan setiap pembelian PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET ( at members price RM2,000/2,200) via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;


GET FREE PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA (worth RM440) + PB WASH (worth RM42)


PROMO 2

Dengan setiap pembelian PREMIUM BEAUTIFUL FULL SET (  at members price RM2,000/2,200) via full cash, credit card, AEON Credit or RHB Easy ;

GET FREE 1 BOX BB PLUS COLLAGEN  (worth RM180) + PB WASH (worth RM42) + CASH REBATE RM225

PROMO  3 - SHORT BRA
Dengan setiap pembelian Premium Beautiful short bra (at member’s price RM400/440)



GET FREE PB WASH (worth RM42) + goody bag with Garam Buluh, Lactolite and BB Plus Collagen sample (worth RM50)



PROMO 4 – BIOZONE FOOD PURIFIER

Bersihkan barang mentah anda yang banyak sangat toxin  tu!

toxin ni takkan hilang walaupun dimasak

Watch this video to see the demo!



Dengan setiap pembelian Biozone Food purifier at RM1,500 (member’s price!)

GET CASH REBATE OF RM250 + FREE ONE BOX OF THESE PRODUCTS ;


1) Garam Buluh –untuk cleanse and detox your body, especially good to lower cholesterol level ;)


2)BB Plus Collagen – untuk kulit halus, mulus berseri ;)

3) Bioever Cream – use this untuk tegangkan problem area  e.g bawah lengan, double chin, knee etc

4) Lactolite – detox your usus! Especially good for those yang ada masalah sembelit, perut buncit etc

5) Biozone car sterilizer - make sure the air in your car is clean from weird smells, debu-debu  etc ;)


nak tahu lebih lanjut?
or nak more discount or special price?


contact me Isma (019-339 3340) ; you can call/SMS/Whatsapp me okay ;)
alternatively, add me on Facebook and PM !


Tuesday, 25 September 2012

check out my new FB profile pic ;)


so what do you think?

kalau dulu I'm an average girl, yang terperuk kat bilik audit, wearing boring work clothes and didn't see the light of day...

i'm now transformed!
tak perlu nak tunggu jadi artis, pelakon , penyanyi to be a confident, elegant lady ;)
YOU WANNA TRANSFORM YOURSELF FOR THE BETTER?
contact me ya...

xoxo
Isma
019-339 3340
ismalinaishak@gmail.com

Monday, 24 September 2012

super comfy telekung ;)

hola...

nak introduce kat uols this super comfy telekung by Mia Mikhail ...

made using kain lycra (yang kita guna untuk tudung mcm tudung Ariani tuuuu)


and there are many colors available!



best sangat, die terletak elok kat muka, and it's free size

tak kira mika besar ke kecil, sebab kain stretchable n sejuuuukkk

kain nya berat so takkan terbang2 kalo solat kat masjid yg kipas kuatttt

hehehe

a variety of colors available, so boleh PM kat FB and also SMS/Call me at 019-339 3340 to place your order ya

price is RM150 including postage ;)


here's me posing with the telekung at Srikandi Tun Fatimah dinner last weekend ...

for me pun it covers my height - just nice ;)

happy shopping!
xoxo 
Isma

Saturday, 22 September 2012

I am in Hijabista Oct 2012 issue!

hehehe

well, kalo Hijabista Sep 2012 issue ada my mentors CDM Hanis Haizi and CDM Salha Zain featured in a 4 pager spread....
now kitorang anak-naknya pulak merasa masuk magazine uolsss


well, remember I told you I went to the Hijabista Iftar?


yaa...so our pics from the event are featured in this month's issue ;)

dalam biz ni, bukan glamer sorang-sorang, berjaya pun bukan sorang-sorang...

it's all teamwork....

insyaALLAH myself pun akan sentiasa angkut Team Fabulosity kemana sahaja I pegi....

sikit sama merasa, banyak sama dikongsi....

enjoy the pics ya...

jangan main-main, buat biz Premium Beautiful corset je dah ubah my lifestyle --->hopefully becoming a fashionista maybe?

bukan biz biasa-biasa tau....biz ni ubah orang yang biasa2 kepada LUARBIASA!

alhamdulillah, hati I dilorongkan ke jalan yang betul...



cover this month is Datin NorJuma

spot me!

Our group pic - top right and me volunteering for hijab styling session with Smashing Scarves' Naddya

ooohhh I can't sleep now, tomorrow I have another photoshoot ;)
will tell you abt it soon...

xoxo
Isma



Thursday, 20 September 2012

(Special Price!)Biozone Food Purifier ; step by step, tested by Hanis Haizi herself ;)

ramai yang tanya...

betul ke video pasal Biozone tu...


memang betul ke boleh kuarkan fatty acid, antibiotic and harmful chemicals from our food?


so, credit to my mentor CDM Hanis Haizi, here is her own real life experiment of Biozone Food Purifier..

**again, all pics credit to hanishaizi.com


well firstly , just letakkan ayam/sayur/buah yang uols nak purify in mangkuk kaca/besi...
nak gunakan Biozone ni very the senang, just masukkan tube seramik tu dalam mangkuk and tekan the desirable duration - mengikut jenis makanan...then tunggu jelahhhh

usually macam sayur / buah dalam 10 mins,
ayam/daging dalam 30 mins

so die akan keluar bubbles macam kat atas ni...


boleh tengok yang ada substance and buih terapung kat permukaan air...


10 minutes down the road, dah banyak buihhhh
and perhatikan macam ada kuning-kuning kat buih tu macam lemak gittewww


yang biru tulah tiub seramik...maintenance Biozone pun mudah, just tukar tube seramik tu every year (ikut penggunaan kita - kalo hari2 then once a year)

tube tu pun murah jeeee




after 30 mins - wahhhh penuh dah buih kuning2 ni....masa ni mmg dah kuar bau busyuk sket...from the ozone process and also toxin ayam....


fuiyo....hampir melimpah gitu buih2 toxin....after 30 mins


then kite try angkat and isolate the buih...ternyata die mmg texture yang likat and melekit...macam chewing gummmm...yuckss


lapkan  and try bakar ngan lighter...
mmg takkan terbakar punyaa...cair pun takkkk


bayangkan , dah berapa tahun ni, sume toxin ni melekat dalam usus kita?


melekat and tak boleh keluar melalui najis ...

ni yang boleh jadi masalah usus, sembelit, obesity and macam2 lagilahhhhh


kita ok lah jugak lagi...dah agak dewasa, macam mana anak-anak kita nanti ehhhh?


aduhhh tak boleh bayangkan lahhh

kesiannya - punyalah kita usaha masak kat rumah, nak bagi anak makanan yg bersih ...rupanya, still 'beracun'

tak semua mampu nak beli organic all the time, so this is the best alternative for you...

ada warranty and also you can send for maintenance at minimal fee...


 

this was our own Team Fabulosity demo at Perhimpunan Agung Umno....
dun keep on feeding this toxins in your body...


let's change!


p/s; cash instalment available from RM200 a month, limited units only...
sapa cepat, dia dapattttt

now I have special promo on ...check out September 2012 Biozone and Premium Beautiful MAD , MAD deals!!!!

or nak SPECIAL PRICE lagi?
contact me by 23 Sep 2012


xoxo
Isma
019-339 3340

Wednesday, 19 September 2012

new hijab style - what do u think?

shawl by Najjah, blazer by Next UK, black pants by Dorothy Perkins :)

I'm chanelling the corporate look today hehehe
 yelah asyik jeans and shirts je, boring jugak kan...

it's lunchtime in office, and while entertaining customer queries, biz partners Whatsapp , emails and SMS, saja nak share with uols my look today ;)


tak sempat lunch lagi 
but nonetheless...
havva great lunchtime everyone ;)
coz I am having a blast, eventho belum makan lagiiiii....

generating income whilst at work and even when sleeping, sound intriguing right?

No, this is not a pyramid scheme, or forex or gold scheme ya...
it's a straight forward buy and sell biz....

but we are generating 4-5 figures monthly, just by spending 2-3 hours a day !

find out how you can help women out there to be confident, beautiful and successful with Premium Beautiful!


xoxo 
Isma 019-339 3340

Tuesday, 18 September 2012

stress are unmanageable!!!!!


one of the partners in PwC once told me - 
' we create the stress in ourselves; there's no stress that is unmanageable'

of course, being an overworked , stressed senior associate at the time, I was enraged, and I felt that he did not understand what we are going through as an employee

but of course, a couple years passed, and looking back at what he said, I would say  I agree with him … more or less…
"we create stress" - it's true isn't it? In working environment, people impose ridiculous deadlines to us, just because they promise that to the client,
of course, as part of the team, meeting a deadline is crucial…

and of course we must do our best to meet it - but often than not, we are putting additional stress to ourselves than what we need to!

suppose, we are stressed out with the work, working environment, bossess colleague - being in ofc is like a torture to us…

the more we force ourselves to be in this poisonous environment, the more we will be stressed out, and feel dead inside 

More often than not, even when we know we cannot meet a ridiculous deadline, we strive hard for it - 
but the emotional stress of not being able to celebrate your birthday, 
to go back and sleep, to see your kid is higher than the work stress itself!

I've been there , done that
seriously, when you are in that position, you yourself create additional stress upon yourself - a relatively simple pressure of going to a presentation / a meeting without preparation, or cahsing signatories to get the cheque to be signed has become a torture - and you feel like you're slacking every step of the way; which in turn will increase your workload everyday…

this is when, you should be a bit firm to yourself, and find ways to get out of that situation.
trust me, nothing will change ; everyday it will become more and more stressful for you!

Maybe I could suggest a simple exercise for you stressful executives out there ;

1- Sit down calmly over a cup of tea/ coffee- think about what are the causes of stress in your life
a) workload
b) work environment
c) colleague
d) client
e)bosses
f) lack of work life balance
g) financial
h)bored with current task - repetitive etc
i) family/ external pressure

2- Rank your stress factor and go over that with your spouse/best friend/parents- think about what are you life goals, priorities and what makes you happy

3- List down solutions to relieve yourself from that stress

a) workload - talk to your boss about engaging help for the project; intern etc
b) work environment
c) colleague
d) client
e)bosses - speak to the boss of your boss about your problem, your big boss may have a way to talk it out with your immediate boss
f) lack of work life balance - seek option of flexible working hours, find job with better balance, seek other industry that you may have passion for
g) financial -speak to your boss about salary raise or other opportunities in the firm
h)bored with current task - repetitive etc
i) family/ external pressure


Note that not all of these stress can be eliminated with you still being the same place….sometimes you are so stressed with everything, that you need a change of environment

If the stress feels unmanageable - SEEK HELP!
don't keep it to yourself…
always trying to please others is not a helpful trait in this matter
be a bit selfish - afterall you know your self better than others
do some discussion, weigh the pros and cons  …..and thennnnn….

TAKE ACTION!
of course plan it carefully, don't be rash - if you need to change jobs, make sure you have a feasible back up, and not just be jobless
the mortgage and car loans are not going to vanish in thin air ;)

lastly, just my 2 cents ;
whatever your problems are -
 CHOOSE TO BE HAPPY! WORK IT OUT, AND CHOOSE THE OPTION THAT WILL MAKE YOU A HAPPY PERSON 

Monday, 17 September 2012

self treat ; PRADA wallet!!!!

thinking of getting this for my self treat to finish 2012 with style ;)

what do you think?

kayuh laju-laju untuk London Parissss!!!!

baru boleh bagi self treat ni...

personally I like the RED, ORANGE and PINK ;)

boleh tengok other color options - here


which one suits me better ehhhhh?



uols nak jugak tak????


jomla buat biz ni sama-sama....

dulu i pun susah nak merasa designer stuff ni, especially bila dah beli rumah...

but with this biz...every month kita diberi cek kosong,

berapa kita nak, kita yang tetapkan...

leader akan bagi strategy based on target kita, and akan bantu kita sehabis baik untuk capai ;)

Now, tell me... 
Biz apa, yang ada kawan kita duduk sebelah pimpin tangan kita tunjukkan cara macam mana nak pegang income 5-6 angka, pakai kereta idaman, beli properties, melancong ke serata dunia & capai segala benda yg kita impikan/idamkan?

I'm working hard untuk capaikan impian my biz partners - ada yang nak income 5 angka, nak pegi London & Paris, nak pakai kereta mewah...semuanya possible, asalkan uols bagi sikit effort yg consistent :)

UOLS YANG BELUM LAGI, LET'S JOIN US!!

Be part of Team Fabulosity's expanding family, and we'll guide you to success !

bermula dengan basic, mcm mana nak jual PB, nak ukur, nak pegi jumpa customer/client, nak pakaikan...semua ada one-on -one coaching from me... insyaAllah :)

xoxo
Isma
019-339 3340


Wednesday, 12 September 2012

BIZ TRIP! Utara here I come :)

hola ;)

planning my biz trip to Utara this weekend!

orang-orang Perak, Penang, Kedah - jom ambil peluang untuk discuss this lovely biz opportunity ...

kalo uols makan gaji -memang cukup untuk perbelanjaan harian,  but why don't you gunakan bonus biz ni untuk simpanan masa hadapan :)

with this biz, I bukan je dah merasa consistent income (tak pernah putus) 4-5 angka sebulan....
malah dah pun dapat peluang melancong secara percuma dengan trip 5 star bersama rakan kongsi ke Vietnam dan Guangzhou :)

kalau dulu, bila takde duit, kita fikir nak amik personal loan atau nak refinance rumah,
now dengan biz ni, kita dah tahu dah target kita kalo nak beli sofa baru, nak buat simpanan anak-anak, nak bayar deposit rumah ;)

maybe ada yang tak terfikir pun nak pakai kereta mewah or barang berjenama - or fikir tak suka /tak perlu pun  pakai barang branded...
but actually bukan uols tak suka, it's just that we can't afford it, so why think about it kan?

but with income from biz ni lah, semuanya POSSIBLE!

bermula dengan just sharing tentang Premium Beautiful to your frens je....senang kan?

lepas tu kita just share peluang biz ni, and bantu kawan kita tingkatkan kehidupan mereka jugak...

first income starts from RM4,500 to RM12,000

semuanya bergantung kepada usaha anda :)

mentoring and coaching from me available 24/7 :)

takde istilah sorang-sorang dalam biz ni...

I akan bantu sesiapa yang serius nak capai impian mereka ....

coz sikit demi sikit, I dah pun capai impian-impian kecil dari berbisnes Premium Beautiful secara online...

now I wanna share this with YOU!

let's discuss on how you can also turn your life around!

i will propose the biz plan to you, and you can take your time to think about it...

tak ada paksaan ya :)

BOOK YOUR SLOT WITH ME NOW!

CALL/SMS
 Isma 019-339 3340

 xoxo
Isma

Monday, 10 September 2012

Home Improvements: Super Comfy Sofa!

hola semua :)

dah lama tak update kan

been busy with ofc work - just finished month end reporting and now we are busy preparing for 2012 audit 

that's the nature of my job unfortunately ...

nevertheless , business still ON!

from this biz, I learn, bila hati kita kuat nakkan sesuatu, memang apa pun kita akan buat...

anyways, my new sofa just arrived!

heheh

excited je lebih kan

orang lain pun beli sofa jugekss

but alhamdulillah, berkat titik peluh sendiri, dapat tambah barang-barang dalam rumah...

yelah, for now kan I'm single, so no husband's income to top up household expenses...

nasib baik ada income from Premium Beautiful biz, so dapatlah beli barang-barang rumah :)

alhamdulillah sangat-sangat

it's a 2 seater + L shape sofa

best sekarang tengok TV boleh baring-baring heheheh

next milestone will be langsir !

actually ramai yang tanya kenapa I tak beli semua barang-barang ni one shot je?

ada je yang murah-murah kan...

but for me, bila dah duduk rumah sendiri, rasa macam, biarlah beli yang elok terus, tak mahu yang sementara  ni....

so i akan kumpul duit, beli yang elok , berkualiti and puas hati....

:)

oklah, i'll try to blog everyday this week ....

insya Allah

xoxo
Isma

Sunday, 2 September 2012

EARLY BIRD SEPTEMBER 2012 PREMIUM BEAUTIFUL PROMO: Get FREE Premium Beautiful Short Bra worth RM538!


PREMIUM BEAUTIFUL PROMO ( Valid from 2 to 5 SEPTEMBER 2012 ONLY!)

Only for  5 lucky buyers 

 get PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA FOR FREE! (worth RM538)




read more about Premium Beautiful Short Bra (also comes with LIFETIME WARRANTY!) here:


with this you will have the complete Premium Beautiful Lingerie Series!



Payment method available:

1) Full cash 

2) Credit card - 0% 6 or 12 months instalment option  available! from as low as RM180 per month!

3) RHB Easy - from as low as RM58 per month

4) AEON Credit - from as low as RM47 per month

Dun miss it!

Contact me @ 019-339 3340 now!

xoxo
Isma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring