Thursday, 20 September 2012

(Special Price!)Biozone Food Purifier ; step by step, tested by Hanis Haizi herself ;)

ramai yang tanya...

betul ke video pasal Biozone tu...


memang betul ke boleh kuarkan fatty acid, antibiotic and harmful chemicals from our food?


so, credit to my mentor CDM Hanis Haizi, here is her own real life experiment of Biozone Food Purifier..

**again, all pics credit to hanishaizi.com


well firstly , just letakkan ayam/sayur/buah yang uols nak purify in mangkuk kaca/besi...
nak gunakan Biozone ni very the senang, just masukkan tube seramik tu dalam mangkuk and tekan the desirable duration - mengikut jenis makanan...then tunggu jelahhhh

usually macam sayur / buah dalam 10 mins,
ayam/daging dalam 30 mins

so die akan keluar bubbles macam kat atas ni...


boleh tengok yang ada substance and buih terapung kat permukaan air...


10 minutes down the road, dah banyak buihhhh
and perhatikan macam ada kuning-kuning kat buih tu macam lemak gittewww


yang biru tulah tiub seramik...maintenance Biozone pun mudah, just tukar tube seramik tu every year (ikut penggunaan kita - kalo hari2 then once a year)

tube tu pun murah jeeee




after 30 mins - wahhhh penuh dah buih kuning2 ni....masa ni mmg dah kuar bau busyuk sket...from the ozone process and also toxin ayam....


fuiyo....hampir melimpah gitu buih2 toxin....after 30 mins


then kite try angkat and isolate the buih...ternyata die mmg texture yang likat and melekit...macam chewing gummmm...yuckss


lapkan  and try bakar ngan lighter...
mmg takkan terbakar punyaa...cair pun takkkk


bayangkan , dah berapa tahun ni, sume toxin ni melekat dalam usus kita?


melekat and tak boleh keluar melalui najis ...

ni yang boleh jadi masalah usus, sembelit, obesity and macam2 lagilahhhhh


kita ok lah jugak lagi...dah agak dewasa, macam mana anak-anak kita nanti ehhhh?


aduhhh tak boleh bayangkan lahhh

kesiannya - punyalah kita usaha masak kat rumah, nak bagi anak makanan yg bersih ...rupanya, still 'beracun'

tak semua mampu nak beli organic all the time, so this is the best alternative for you...

ada warranty and also you can send for maintenance at minimal fee...


 

this was our own Team Fabulosity demo at Perhimpunan Agung Umno....
dun keep on feeding this toxins in your body...


let's change!


p/s; cash instalment available from RM200 a month, limited units only...
sapa cepat, dia dapattttt

now I have special promo on ...check out September 2012 Biozone and Premium Beautiful MAD , MAD deals!!!!

or nak SPECIAL PRICE lagi?
contact me by 23 Sep 2012


xoxo
Isma
019-339 3340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring