Monday, 10 September 2012

Home Improvements: Super Comfy Sofa!

hola semua :)

dah lama tak update kan

been busy with ofc work - just finished month end reporting and now we are busy preparing for 2012 audit 

that's the nature of my job unfortunately ...

nevertheless , business still ON!

from this biz, I learn, bila hati kita kuat nakkan sesuatu, memang apa pun kita akan buat...

anyways, my new sofa just arrived!

heheh

excited je lebih kan

orang lain pun beli sofa jugekss

but alhamdulillah, berkat titik peluh sendiri, dapat tambah barang-barang dalam rumah...

yelah, for now kan I'm single, so no husband's income to top up household expenses...

nasib baik ada income from Premium Beautiful biz, so dapatlah beli barang-barang rumah :)

alhamdulillah sangat-sangat

it's a 2 seater + L shape sofa

best sekarang tengok TV boleh baring-baring heheheh

next milestone will be langsir !

actually ramai yang tanya kenapa I tak beli semua barang-barang ni one shot je?

ada je yang murah-murah kan...

but for me, bila dah duduk rumah sendiri, rasa macam, biarlah beli yang elok terus, tak mahu yang sementara  ni....

so i akan kumpul duit, beli yang elok , berkualiti and puas hati....

:)

oklah, i'll try to blog everyday this week ....

insya Allah

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring