Monday, 17 September 2012

self treat ; PRADA wallet!!!!

thinking of getting this for my self treat to finish 2012 with style ;)

what do you think?

kayuh laju-laju untuk London Parissss!!!!

baru boleh bagi self treat ni...

personally I like the RED, ORANGE and PINK ;)

boleh tengok other color options - here


which one suits me better ehhhhh?



uols nak jugak tak????


jomla buat biz ni sama-sama....

dulu i pun susah nak merasa designer stuff ni, especially bila dah beli rumah...

but with this biz...every month kita diberi cek kosong,

berapa kita nak, kita yang tetapkan...

leader akan bagi strategy based on target kita, and akan bantu kita sehabis baik untuk capai ;)

Now, tell me... 
Biz apa, yang ada kawan kita duduk sebelah pimpin tangan kita tunjukkan cara macam mana nak pegang income 5-6 angka, pakai kereta idaman, beli properties, melancong ke serata dunia & capai segala benda yg kita impikan/idamkan?

I'm working hard untuk capaikan impian my biz partners - ada yang nak income 5 angka, nak pegi London & Paris, nak pakai kereta mewah...semuanya possible, asalkan uols bagi sikit effort yg consistent :)

UOLS YANG BELUM LAGI, LET'S JOIN US!!

Be part of Team Fabulosity's expanding family, and we'll guide you to success !

bermula dengan basic, mcm mana nak jual PB, nak ukur, nak pegi jumpa customer/client, nak pakaikan...semua ada one-on -one coaching from me... insyaAllah :)

xoxo
Isma
019-339 3340


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring