Tuesday, 2 October 2012

Harga Biozone Car Sterilizer - ape tu????


dalam sehari, berapa lama uols spend time dalam kereta?

pegi keje and balik - dah almost 2 jam kot....

lama jugak tuuu

for a small confined space , cooped up especially kalo kita park kat tengah panas kan...
kereta is tempat yang senang sangat memerangkap habukkk
plus, banyak gas2 berbahaya yang boleh terbentuk sebab space confines macam ni kan...

SOOOO....

for someone who spends a lot of time in the car, this is my saviour ;)
walau macam mana rajin pun hantar kereta cuci and vakum, of course masalah habuk and hama tetap MAJOR especially utk orang yang ada sinus like meeee

Photo: Atasi masalah bau udara tercemar dan bau busuk di dalam kereta dengan biozone car sterilizer.....

DULU bila masuk kereta pagi2 mesti bersin2 - kesian stereng keretaku
and bila letak banyak sangat kasut dalam kereta, sometimes banyak debu and boleh ada odour jugakkk

yang paling best, pakai Biozone car sterilizer ni, boleh hilangkan bau2 yang kuat macam bau rokok, bau durian etc...kalo seat kereta kene hujan, kan ada bau2 hapak...tu pun boleh hilang tauuuu ..
untuk yang sensitive pewangi kereta, Biozone Car Sterilizer ni  tak keluarkan bau wangi, just fresh air  jerrr macam lepas hujan dalam hutan hihi

especially abang-abang yang hisap rokok tu;
kalo bawak awek/wife+anak, takkan nak biar bau kereta bro bau rokok kannn

invest sikitlahhh
biar segar ~~~~ macam kat tepi laut gittewww


boleh tahan 3 tahun, if used daily ;)
jimat kan...
pewangi kete kita, kalo yg Little Trees tu pun RM10 satu, tahan sebulan...setahun dah RM120 X 3 tahun = RM360?????

yang ni, teramatlah affordable, hanya RM150 ajee...
siap hapuskan backteria dalam kereta lagi and bagi bau fresshhhh

nak guna sangatlah mudah , cucuk je kat tempat cucuh api rokok itu dalam kereta anda...

PLS, PLS GET IT NOW!
Berbaloii sangat, especially yang spend a lot of time dalam kereta...


you can read up more on this product kat sini ---->>> Hai-O Biozone Car Sterilizer

keep a healthy car environment ; get yours now ;)
FREE POSTAGE for orders before 8th October 2012

xoxo
Isma 
019-339 3340

p/s; some info for those yang malas nak click kat link itu heheh

Bagaimanakah BIOZONE Car Sterilizer memperbaiki kualiti udara dalam kereta?
Ozon yang dihasilkan oleh BIOZONE Car Sterilizer dapat menyingkirkan bahan-bahan pencemar seperti VOC yang berbahaya dan bakteria, menyegarkan udara dan meneutralisasikan gas-gas beracun serta menyingkirkan bau tembakau dan bau-bau lain. Ozon (O3) menguraikan bahan-bahan pencemar menjadi oksigen (O2), menyediakan kereta anda bagaikan kesegaran dalam hutan. 

Mengapakah kita perlu menggunakan BIOZONE Car Sterilizer di dalam kereta?
Kereta mempunyai ruang yang tertutup, maka VOC seperti formaldehid, benzena dan ammonia akan menghasilkan bakteria dan hama dalam keadaan suhu dan kelembapan yang bersesuaian dengannya di mana ini akan menjejaskan kesihatan manusia. Mereka yang berada dalam keadaan sebegini mudah berasa pening kepala, keletihan dan mual, malah dalam jangka masa yang panjang, mereka mudah menghidapi penyakit pernafasan seperti tonsilitis, bronkitis, pneumonia dan sebagainya. Hal ini akan menjejaskan kesihatan manusia. Pada masa yang sama, Staphylococcus aureus yang dijumpai di dalam kebanyakan kereta akan menghasilkan bau ganjil, debu dan kotoran turut mempengaruhi fungsi pendingin kereta, menyebabkan fungsi pendinginan dan pemanasan kurang berkesan. Oleh itu, BIOZONE Car Sterilizer diperlukan untuk membantu menyingkirkan kuman, meneutralisasikan gas-gas beracun dan menyingkirkan bau. 




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring