Friday, 26 October 2012

It’s family time; Team Fabulosity style!


Salam dear readers J

It’s been a hectic year, both in office and biz…
Alhamdulillah, we have just completed the qualifying for 8D6N London & Paris trip !

EXCITEDNYAAAAA

5 of us from Team Fabulosity qualified, 1 bus from CDM Salha Zain’s group and 60 from CDM Hanis Haizi altogetherrrrr

Wooohoooo!

insyaAllah, akan pergi bulan March 2013 !!!!
dah boleh terbayang-bayang dah Eiffel Tower, Arch de Triomphe, Tower Bridge and London Eye sumee

eh eh

dah terbabas pulekk

okay, so sebab we have worked hard during the last few months ( and will continue to be!),
we MUST play hard too J

so we have organized a small family day for Team Fabulosity members; plus a celebration for new qualifiers and 100G Award

Tahniah to Kak Suzana Mohd Ramli and Kak Azlina Mazwin , our new qualifier from Team Fabulosity! Nanti we will rock London and Paris sama-sama okayyy

untuk new qualifiers, direct leader hadiahkan reversible bag from FURLA uuuu

best kannn, dahla dapat income belas-belas ribu, dapat recognition for your achievement lagi J

anddd…congrats to aunty Zawiyah Mohd Amin; dah pun capai anugerah 100G – membanggakan sangat dah dapat buat sales RM100,000 dalam masa SEBULAN! So proud of you aunty, umur bukan penghalang kannnn…dah ada pun bukti depan mata, walaupun dengan just RM50 yuran ahli jer dah boleh buat income hamper 5 angka J

and for 100G this time, dapat hadiah designer handbag from COLE HAAN ;)

memang sangat berlainan tau environment biz dengan office kan…
kat office kerja teruk2 pun belum tentu dapat promotion, bonus or incentive yang setimpal…
malah, recognition /thank you from bosses pun jarang sekali!

Well, dalam biz ni, memang totally OPPOSITE!
THAT’S WHY I LOVEEE THIS BIZZZZ!!!!!

since Wani is a member at Royal Lake club and kebetulan mmg ada mini carnival, so we decided to hold it kat sana…

best sangat the carnival, sesuai utk bawak family… ada stalls for games, anak-anak boleh buat sand art, ada pony ride, ada clowns and macam2 lagi!

yelah, selepas mak2 semua bekerja keras utk dapat side income RM5-15K, apalah salahnya bawak anak2 enjoy  pulak kan…

that’s the main point pun buat biz ni…

better life for the children

kannnn

so enjoy the pics from our awesome day out !

believe it or not, we were all strangers, but dipertemukan jodoh dalam biz ni…
and now dah rapat macam family J

paling best CDM Salha Zain and her hubby pun sporting sangat datang and mingle with our group - siap bawak anak2 and parents sekali...

that's how close we are!

macam-macam latar belakang; but satu kemahuan- HIDUP YANG LEBIH BAIK!

tak kenal, maka tak cinta!

so join us, insyaAllah you and your family will change for the better!


everyone ordering lunch before the prize giving ceremony starts!

kak Suzana with her hubs Abg Eddie

Wanie as MC :) 
love my bestie niiiii....sangat kuat semngat juang hokeyyyy
and congrats for qualifying London and Paris too!

CDM Salha pun bagi kata-kata motivasi untuk semuaa

my beloved leader Izyan Liyana pun datang jugak bagi sokongan- walaupun masih dalam pantang, siap bawak her newborn and also her son lagiii

salute betul kat Izyan sebab tak letakkan alasan kat depan - FYI, husband Izyan kerja kat Kedah and die takde maid tauuu

congrats kak Su!

ni lagi sorang fighterrrr - Kak ween! congratssss kakak2 kuuuu


mama Zawiyah pun tak ketinggalannnnn- congratss auntyyy!

Kak Su and hubs, with Aja yang datang all the way from Perlis untuk pergi kelass kat GLAM :)

family Kak Ween; husband Kak Ween actually a successful contractor, but Kak Ween memang taknak mengharapkan duit hubby je untuk shoppingggg

Kak Salha ambil aura baby girl hehehhe

Team Fabulosity 2

pemenang anugerah 100G bagi semangat pada yang lain :)


spaghetti carbonaraa

my dessert; banana fritters with ice cream

my main- sirloin steakkk

Team Fabulosity 3  :)

me with Amin, anak kak Salha...comeyls kannnn

amik gambar with CDM idola kuuu Salha Zain, memang vogue tapi humble sangat orangnyaaa

pegangkan anak my bestie Hazawani, sambil tunggu turn pony ride

Team Fabulosity 4

my boo with our anak angkat- Haris :) 
muka macam sama kan heheheh


beramah mesra - takde beza pangkat distributor, SM, SSM or CDM!

INTERESTED TO HAVE THIS FABULOUS LIFESTYLE WITH US?
CLICK THE PINK CONTACT ME BUTTON kat belah kiri blog ni, or can just call.SMS/Whatsapp me at 019-3393340

xoxo
Isma

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring