Monday, 22 October 2012

My very own testimonial – why I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL


Salam ladies…

When I created this contest, what I had in mind is an avenue for all the ladies out there to share their Premium Beautiful experience
Plus, to make it more fun, adding a special reward to the best stories that I receive…
But, when I go through the stories I received, it called me to share my very own experience with Premium Beautiful  ;)


The trigger


It started when I resigned from PwC and joined Schlumberger – a job change that changed my lifestyle altogether.

When I was in PwC, my meals were irregular, and we moved around a lot, going to client’s place and meetings, and that somehow kept my figure and weight in check.
Plus at the time I was diagnosed a hyperthyroid, so my metabolism were always high and that kept me slim eventho we have late night dinners and suppers during peak period.

That dramatically changed when I changed job.

Focused more in front of my laptop and having my own desk, I’m sitting most of the time- except toilet breaks or lunch breaks.
Annnnndddd having to work in a mall and more flexible working arrangements means we can have proper meals and also sooo many things to choose from!

So in the first 3 month joining SLB, I gained 10kgs!
OH EMMM GEEEEE
Freaky kannn?

That weight increase was also partly due to my thyroid operation, when they had to remove the growth in my thyroid gland…
That affected my metabolism and hormone too!

So that happened..

Lol

Altho I was very happy with my new job, but the weight thing was always at the back of my mind…
Stress tau….
Eventho the 10kg increase is still within my ideal BMI, but the spare tyre started showing, work pants getting tighter and shirts tak boleh button is a very stressful situation for girls hehehhe

And the fact that I’m bigger than my 56 year old mom is not helping either hahahha
I started looking for ways to lose weight.
I was frequenting the gym back in my PwC days so, I knew if u wanna lose weight , you either:

A) Count calories -refer my entry .... Makan ke....melantak?
B) Exercise
C) Other options : slimming center, diet programs etc

Tried slimming center before – spent a fortune on it (don’t ask!).. truthfully it works, but definitely not easy to sustain if you don’t have discipline coz you need to follow the menu they give , plus you still need to continuously go to their treatments costing abt RM200 per session…

Mmg kopaklaaaa

And I personally don’t believe in diet programs: protein only lah, supplement shake to substitute real meals la, macam2 kan out there…
I’d rather watch my portions rather than tak boleh makan certain kind of food ;)

Of course exercise mmg bagus, I do it as much as I can, but sometime penyakit malas and wok commitment memang menyukarkan nak pegi exercise tuuu….


How I met with Premium Beautiful


Memang actually I tak pernah lansung dengar pasal PB before…
But kat new feed FB ada my STF batchmate yang selalu promote this corset kann…

Well, I know corsets works coz my mom mmg pakai korset jenama C**** since I sekolah lagi
So I thot, wahh siap ada lifetime warranty for repairs lagi, plus we get cash rebate at the time, so, why not kan?
So I called Nana and simple je, she came from Melaka to KL for training, she came over to my ofc, ukur and isi credit card form...siap dapat cash rebate lagiiii....

Easy peasy…

Since masa tu Nana pun just tinggal 1 sample PB je…I didn’t get to try…tapi dapat rasa kain PB yg lembut and tetulang yang sangat flexible…sebab die relung2 bukan straight wire macam bra biasa yerrr
Plus Nana kata it will help my spine yg bongkok – coz I stood at 171cm, and I am a bit on the shy side – so dah terjadi habit hunchback itu heheheh

That got me very excitedddd !

The fitting


After 1 week, dah settle hal payment etc, then Nana SMS cakap dah boleh dapat corset!
Masa fitting PB, Nana kata die tak sempat nak datang KL fittingkan, so her fren Izyan akan datang buat fitting…
Actually masa tu I tak kisah pun, asalkan dapat pakai corset heheh

So, met Izyan kat my ofc jugak, we went for fitting kat toilet je- disabled punya toilet kat ofc besar sikit hehehe…
Mula2 tengok LG90 tu …alamak macam kecik jerrr….muat ke masuk ni? Coz I paling worried tang girdle coz I pear shaped kan….tang asset belakang tu mmg lebar and flabby sikittt
Izyan just kata “takpe, PB ni akan ikut and memorise your body shape..so awal2 ni memang susah nk masuk sikit – tapi lepas 2-3 hari nnt dah ok”

Fuhhhh bila pakai LG tu (memang masa nak masuk tu macam ngeri sikit, takut je terkoyak ke ape!) – wahhhh mmg muat okayyyy
Punggung yang dulu tu lebar ke tepi, izyan ajar tarik lemak masuk dalam love shape…plus lemak kat inner thigh pun alihkan ke belakang

Wow, no more peha berlaga and melecet bila pakai baju kurung uolssss
Hehehe
Exciteddd sangattt

Pastu pakai long bra pulakkk- Izyan bawak 80D…mmg boleh hook, tapi cup pulak kecikkk
Rupanya I pakai 80F heheheh
So Izyan kata nnt boleh tukar, sbb belum pakai lagi kannn
Then pakai waist nipper pulak…MUAT! Dapat pakai waist nipper 76 :)

So lepas fitting Izyan just ambil balik bra untuk pegi tukar size and I paid the difference untuk upgrade ke cup besar RM65


1st week experience


PREMIUM BEAUTIFUL ni memang sangat selesa- tak ketat sangat and tak longgar, just enough grip to keep your body in shape…

Nak solat pun selesa nk duduk, rukuk, sujud semua…tak menekan lansunggg
Masa first week pakai, what I noticed is that, I senang keluarkan angin!
Kalo tak tu, tunggu sesi massage lah baru kuar sume angin2 tuu
Senang sangat burp, burp hehehhe

Pastu my bowel movement pun very the smooth, jarang sangat sembelit…
And gastric improve banyakkk sangat
Coz before pakai PB, I siap every month kena injection setiap kali gastric attack – makan lambat sikit tak boleh, pedas sangat tak boleh…perutku memang manjaaa
Tapi lepas pakai PB, mmg kurang rasa gastric tu…kena jugak sometimes but takdelah mencucuk2 sakit sampai rasa nak mengerekot baring jer kannn

Annnddd NO MORE PERIOD PAIN and BACK PAINNNNN!

Ni paling besttttt

First 3 days, mmg rasa sakit lower back yg amaatttt sangattt
Text izyan, she said, it’s healing crisis so tahan sikittt – coz die nak align back ur spine kannn
So bertahanlah…

Ehhh…pastu mmg dah tak sakit, plus duduk tegakkk je kat ofc…tak lenguh pun, sebab ada PB yang jadi best buddy kita tolong support kan our spine …

Pasal period pain pulak…I mmg jarang kena..tapi kalo sekali kena, sampai muntah2 and seram sejuk satu badan, kuar peluh2 sejuk n rasa nak pitammm

But alhamdulillah, sejak pakai PB masa nk period (even malam pun I just pakai waist nipper) – so far mmg tak pernah kena period pain lagiiii


3 best thing about PREMIUM BEAUTIFUL that I LOOOVEEE !



1) The CONFIDENCE – wow, to me ni mmg tak boleh dibeli!

Instantly, bila your body kemas, with curves at the right places, asset semua terletak jer…
Duduk pun tegak – memang soooo confident.
Bila pegi majlis pun takde nak duk terbetul-betulkan baju, position so dat tak nampak spare tyre
Biar lah tak kurus macam model pun, but you’re comfortable that you look presentable kan…pakai baju pun terletak elok je…

2) HOURGLASS shape – ni my preferred shape lah, tak tahu uols punya apa.

I tak berapa suka sangat figure model2 yang kurus sekeping tuuu…
To me it’s more womanly kalo wanita ada asset yg cantik, especially hourglass figure
Meaty sikit pun takpe, asalkan terbentukkk

Bila pakai PB, memang terus ada that hourglass shape…
If asset besar, die bentukkan, if asset kecil, insyaAllah boleh bantu untuk cantikkan sikit bentuk , and enhance :)

3) My PERSONAL DIET CONTROL, ON-THE GO!

Satu favourite feature about Premium Beautiful yang I paling suka, die mmg bantu I control how much I eat.
Tak kisahla makan apa, tapi mmg takkan makan banyak
Kalo pegi buffet tu, mmg membazir jelahhh

Sbb tak boleh makan banyak in one go
Kena makan small portions, but frequent
Suka sangattttt

Sebab tak sepanjang masa kita boleh disiplin kan- dengan PB, macam ada automatic alert
Ting, ting “ DAH PENUHHHH”
Hehehhe

My personal statement on Premium Beautiful

Premium Beautiful have changed my life tremendously – not only in terms of confidence, health and beauty, but financially and emotionally as well

Sharing this beautiful product to others has humbled me at so many levels – and knowing how other ladies can experience a better life just because I shared this magical corset to them, that’s a blessing in disguise for me

yang dapat balik keharmonian keluarga
yang dapat conceive
yang dapat kehidupan normal e.g sebelum ni period pain seumur hidup, ada cyst etc
yang dapat confidence from weight loss and curvaceous figure

BUKAN KORSET BIASA-  that’s the tagline yang I rasa sesuai sangat dengan PB ..
Coz, bukan sekadar dapat benefit luaran, malah dalaman juga :)
So, that’s why, I’m proud to say
I LOVEEEE PREMIUM BEAUTIFUL!


My Premium Beautiful transformation

BEFORE
Before pic- perhatikan ketiadaan pinggang yang menyedihkan...sagging boobs due to wrong bra choice

Before pic - ahhhh perutku begitu buncetsss sekali during Bali trip...

AFTER
After pic - notice the uplifted boobs, smaller waist n no buncetsss and smaller hips!
plus I'm happier and  confident :)




Regards,
Nur Ismalina Ishak
A proud Premium Beautiful user from May 2011,
Kuala Lumpur





2 comments:

  1. Oh EMM GEE.. you look so great dear!! Love your post and POSE!! Very inspiring!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks irda !
      sharelah ur PB experience too :)
      boleh masuk contest i jugakkkk hehehhe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring