Sunday, 4 November 2012

1st GLAM Awards and CDM Salha Zain's surprise birthday celeb!

hola darlingsss

As usual, we had class kat GLAM every Friday 
and this week is super packed !
cer tengok gambar nihhhh


tu belum termasuk yg duduk kat bawah lagi!

memang raaaamaaiiii sangat!

sebab ada something SPECIAL laaahhhh

so last Friday we had the first ever GLAM Awards celebration !

this is going to be a monthly event at GLAM :)

BEST KAN?

lepas bertungkus lumus buat biz, then you are being rewarded for your hard work!

that's why this biz is SUPER FUN!

We celebrated 2 new CDM's  - CDM Adibah Karimah and CDM Syukran ( wahhhh the 3rd CDM lelaki under GLAM!)

so that makes in total 
7 new CDM in 2012 from GLAM alone :)

fuuuuhhhh, I'm so glad to be a part of this expanding family!

Best sangat, new CDMs dapat designer items from CDM Hanis Haizi!
CDM Adibah - just 26 years old tau, dulu ada butik jual batik, dah merasa penat jerih biz conventional yang asyik kena rolling modal ....dah pun dapat jadi CDM in less than 2 years!

Hanis hadiahkan Adibah purple bag from KATE SPADE :)

coolios kan? dahla dapat earn income 5 figure gemoks ; 40-60k a month for CDM baru, dapat lagi hadiah best from your mentor :)

untuk CDM Syukran pulak die dapat wallet BURBERRY! 
Smart sangat :)




Then, we celebrated the new DDMs - of which CDM Hanis Haizi bagi hadiah
 PEN from Swarovski :)

if tak silap ada 7 DDM yang kita celebrate that nite!
these people are achievers of group sales of RM720,000!

One of them is my beloved leader Izyan Liyana :)
congrats Izyan!

laagiii best, CDM SALHA ZAIN! pun reward the new DDMs jugak, with Mochino clutch!
2 from Team Fabulosity dah dapat that Mochino clutch from Milan lagiii :)

congrats Wani and Izyan !









Last but not least; the 100G awards!
yang ni tak kira pangkat apa pun boleh cuba qualify :)

just dapatkan RM100,000 sales dalam sebulan with your group je!
memang DOABLE sangat, coz ramai dah pernah buat :)

I got my JAM TANGAN FROM stokis B32 that symbolises my 100G in Jan 2012! 

boleh refer my etry kat sini okayy--->My JAM TANGAN aka 100G AWARD!

so to celebrate these achievers, CDM Hanis hadiahkan wristlet from EMILLIO PUCCI!

GLAMMM YOUUU!

Ramai sangat yang dapat award 100G , I think almost 20 ppl!

best kannnnn!

tak payah beli pun designer2 ni, uols just qualify je , nanti akan dapat designer stuffs from GLAM :)
SUPER cool :)

part of the 100G achievers are 2 from Team Fabulosity !

congrats Kak Ween and aunty Zawiyah...







ANNNDDDD
the TLC's of CDM Salha's group dah prepare a surprise birthday celebration 
for our beloved CDM SALHA ZAIN!

memang dah plan, siap dengan balloons, party poppers , cake, flowers !

memang kak Salha surprised gilaaa!

HAPPY BELATED BIRTHDAY  CDM SALHA ZAIN!

Thanks you to her hubby CDM Alfaath jugak as our co-conspirator :)
walaupun hampir kantoiii hihih

memang happenning sangattttt

thank you to all TLC that made it happen :)
saayannng korang semua :)

tengokla gambar2 ni semua hahahha

we are some crazee bunch! ( in a good way !)
sisters in biz, tapi dah close macam family!

okaylah, till my next entry!

havva great weekend everyone!




while waiting for CDM Salha !














XOXO

ISMALINA ISHAK


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring