Thursday, 8 November 2012

BIZ TRIP UPDATE: Kuching 11-13th Nov 2012


hola ;)

planning my biz trip to Kuching, Sarawak this weekend!

orang-orang Sarawak - jom ambil peluang untuk discuss this lovely biz opportunity ... nak fitting Premium Beautiful pun boleh :)

kalo uols makan gaji -memang cukup untuk perbelanjaan harian,  but why don't you gunakan bonus biz ni untuk simpanan masa hadapan :)

with this biz, I bukan je dah merasa consistent income (tak pernah putus) 4-5 angka sebulan....

malah dah pun dapat peluang melancong secara percuma dengan trip 5 star bersama rakan kongsi ke Vietnam dan Guangzhou :)

kalau dulu, bila takde duit, kita fikir nak amik personal loan atau nak refinance rumah,
now dengan biz ni, kita dah tahu dah target kita kalo nak beli sofa baru, nak buat simpanan anak-anak, nak bayar deposit rumah ;)

maybe ada yang tak terfikir pun nak pakai kereta mewah or barang berjenama - or fikir tak suka /tak perlu pun  pakai barang branded...
but actually bukan uols tak suka, it's just that we can't afford it, so why think about it kan?

but with income from biz ni lah, semuanya POSSIBLE!

bermula dengan just sharing tentang Premium Beautiful to your frens je....senang kan?

lepas tu kita just share peluang biz ni, and bantu kawan kita tingkatkan kehidupan mereka jugak...

first income starts from RM4,500 to RM12,000

semuanya bergantung kepada usaha anda :)

mentoring and coaching from me available 24/7 :)

takde istilah sorang-sorang dalam biz ni...

I akan bantu sesiapa yang serius nak capai impian mereka ....

coz sikit demi sikit, I dah pun capai impian-impian kecil dari berbisnes Premium Beautiful secara online...

now I wanna share this with YOU!

let's discuss on how you can also turn your life around!

i will propose the biz plan to you, and you can take your time to think about it...

tak ada paksaan ya :)

BOOK YOUR SLOT WITH ME NOW!

CALL/SMS
 Isma 019-339 3340

 xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring