Thursday, 1 November 2012

"I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL" - Entry No 1 by Jasmin Johan

Salam dear readers :)

Alhamdulillah, the "I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL " contest dah pun tamat...
but , still ada yang nak hantar entries, so, I still welcome your entries ya :)

bagi chance , coz I know, ramai yang nak Premium Beautiful FREE tu !

so, as promised, I will post the entries that I have received!

part of how i will pick the winner will be whether the entry have high LIKE, and how many people have viewed the entry ...so, promote to your friends to LIKE this post and share this post to your frens ya!

This first entry is by JASMIN JOHAN ...
Kurus orangnya, and baru je start pakai Premium Beautiful tak sampai 3 bulan...

so, BUKAN orang yang GEMUK or BERISI je kena pakai PREMIUM BEAUTIFUL corset yaaa :)

hear out her story :)

___________________________________________________


I LOVE PREMIUM BEAUTIFUL! - Gone in 60 Seconds

Assalamualaikum & Holla!

Aku kurus, tak perlu pakai PB pun..sombong kau ye jasmin..skali bdk opis tegur "akk ngandung lagi ek.." hah?! what?!dan bila en muhammad pun bersuara, maka pakailah kamu PB wahai pn jasmin..zasss aku pakai (saya pakai PB free..bestkn?hehe.nk free jugak? contact me & I'll show u how.)

Itu si haris, ank kak ngah DDM wani..mukmin dlm perut mama..hehe

Ini baru mukmin..kecik jek..cute~


1st day pakai,dr pg sampai ptg asyik sendawa..ooo..bende alah nibantu kuarkan angin....2,3 ari lepas pakai, da kurang da sendawa2..

bila time lunch, aik..nsk ada 1/3 lg..tp jasmin da kenyang??biar btol aku ni..waa..ada chance nk maintain berat 58-60 ni (berat ideal sy yg 170cm nie ek..hehe :P) abes tu, x kebulur ke si mukmin (bdk comel yg fully bfeed mak dia) tu nt..ish, sy ibu yg prihatin & penyayang..sy akn mkn dgn lebih kerap tp portion yg sedkit..bkn ke dietician anjurkn begitu..kan bagus tu

keluarga in-law yg semua kurus2..xnkla aku plg gem hehe

mukmin montel xpe


2nd day pakai,bdk2 opis dok pegang aku.."akk pkai PB ek, patut la cantik jek"  hehe..sengih jap..


mine
It's PREMIUM BEAUTIFUL!

Hari2 seterusnye..eh, aku da xsengsara nk bangun la especially kalo duduk kt lantai (sakit belakang yg diwarisi dr mengandung, bsalin & menyusu anak)..wow..Alhamdulillah..dan paling best, selulit aku kurang!!!makin menghalus..tak mustahil akan akan hilang nt (sbb sekarang baru seminggu pakai PB dh mcm ni hasilnye)

dont worry friends, bonzett & 'mangkuk tingkat' of fat,PB akn bantu kurangkan,gone in 60 seconds! pakai jek ..serta merta akan nmpk bdn curvilicious gitew..


Mama's major hunk, Mama in PB & kipas, kerusi serta myk yuuyei cap limau (ini baru dinamakan gambar ori..kekeke)

__________________________________________

so how was it?


hope you enjoyed her entry!

if you want the same transformation macam Jasmin, you can contact her - refer her blog http://jasminjohan.blogspot.co.uk for contact details!

alternatively, you can leave your contact details via the pink
 CONTACT ME BUTTON at the left side of this page :)

stay tuned for the next one ya :)

xoxo
Isma


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring