Monday, 12 November 2012

Kuching; happening gila!

hola ladiesss :)

it's my 2nd day in Kuching!

so far memang apponitment penuhhhhh...

ramai Kuching ladies nak pakai Premium Beautiful :)

so far sepanjang kat sini, sempat bantu protege I , Petronella ; jumpa her customers, ajar fitting and also how to sell and do biz :)

sama macam I masa mula mula join dulu; my leader Izyan Liyana pun did the same thing to me...it's all about duplication !

bayangkan in 2 days kat sini, dah settle 7 set Premium Beautiful!

kalo buat sorang, mungkin nampak susah...but in this biz, semuanya guided :)

and leaders u akan guide and mentor you all the way ...until u dapat apa yang kami dapat :)

malam ni, nak cari tempat dinner pulak kat Kuching ...so far i pegi makan kat Pullman je, heheh senang dan cepat...

teringin rasa nak makan laksa sarawakkkk
kat mana yg best ehhhh?

esok kena g cari kek lapis and terubuk masin untuk bawak balik KL!

biz plus pleasureee....I LOVE MY PREMIUM BEAUTIFUL BIZ!


my PREMIUM BEAUTIFUL TOP AGENT IN KUCHING!
cantik kannnn?
that's Petronella :)


view from my hotel room :)



best hotel ni ada free wifi ni :)
next time book la Harbour View hotel :)


dinner at Fullhouse @ Pullman



some of ladies yang datang fitting Premium Beautiful!

happenning sangatttt!




happy faces :)

P/S : hutang dulu blog entry pasal SM/SSM seminar and fashion show Ezuwan Ismail last Saturdayyyy!

till laterrrr

 xoxo
Isma







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring