Sunday, 2 December 2012

Seminar SM/SSM cycle 3!

Nov was a hectic month for me, both in biz , work and personal :)

alhamdulillah, dah selamat pun mengadakan seminar for biz partners berpangkat SM and SSM...

held at Holiday Inn Glenmarie!


tak kira apa pun yang kita lakukan, be it biz, kerja etc- ilmu kena sentiasa upgrade!

syukur, we managed to secure 12 spots out of 300 for Team Fabulosity ..YEAY!

thanks for my Team yang sentiasa active and menyenangkan kerja leaders to organize events macam ni  :)

sejukkk hati i hehehhe

seminar ni untuk semua biz partners under GLAM - so memang sangat ramai, and tempat limited to 300 pax jerrr...semua confirm nak pergi sebab seminar ni only twice a year and ilmu die memang upgrade sikit dari kelas GLAM every Fridayyy

mesti uols pelik- kenapelah orang berebut-rebut nak pegi seminar ni kannn?

actually, banyak biz seminar out there- but for this one , it is specialised for our biz and also ilmu yang specific for social media enterpreneurs like us!

yang bagi talk pun, are our dear mentors yang dah make 6 figures monthly in this biz, and the pioneers of marketing Premium Beautiful via blog and social media!

names like Hanis Haizi and Salha Zain memang dah sinonim sangat dengan Premium Beautiful kan...?
kalo google pasal Premium Beautiful mesti nama-nama nilah yang top!

so in the seminar, selain ilmu pasal product, these new enterpreneurs are groomed to be the next Hanis Haizi and Salha Zain!

ilmu untuk dapat consistent income 6 figures sebulan ...sape tak nak kannnn?

that's why I said, this biz bukan lagi approach direct selling macam yang lama dulu - we are more sophisticated and professional 

alhamdulillah sangat, feedback from partners yang pegi pun sangat-sangat positive - now we are working on DIAMOND PROJECT for 2013!!!

this is actually a short term project - 3 months timeline for my partnes in Team Fabulosity to achieve RM20,000 cumulative income in 3 months!

plus naik sampai ke pangkat Diamond sekali :)

we are targeting at least 20 Diamonds by March 2013 !!!!

woohoo!

uols yang nak join FABULOSITY DIAMOND PROJECT, 
can just contact me at 019-3393340 or leave your contact details via the CONTACT ME button kayyy

so enjoy the piccsss!

p/s: I was the participant for SM/SSM Seminar cycle 2 in early 2012 - look at where I am NOW!
So jangan ketinggalan lagi...coz yang cycle 3 ni pasti dah dapat inject turbo and soar as DIAMONDS by March 2013!

me with my fabulous mentor Salha Zain
my bestie wanie with Salha and her hubby Alfaath - both CDM making 6 figureee woohoo!
fellow Diamonds! - kita ada misi nih nak make our partners Diamond pulakkkk
my lovely partnersss! thanks for coming darlingsss!
at tea break! the full Team FABULOSITY yang datang seminarrr- u ladiess rawkkk roarrrrrr
CDM Salha bagi pep talk after seminar
sementara tunggu group photo mari bergambar ngan Salha!
okay Team Photo yang formal sikitttt
the participants for cycle 3 seminarrrr!


xoxo

Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring