Monday, 10 December 2012

YSL Parisienne vs Ferragamo's Signorina?

yeayyyy!
bonus biz masuk esokkkk :)

alhamdulillah sama banyak dengan gaji hakiki ...altogether sebulan confirm = 2 bulan gaji!

best betul - dah lah esok public hols, plus dapat gaji kedua bulan November !!!

syukur sangat- taklah beban sangat dengan plan persiapan wedding 1 bulan nihhh

wahhhh tetibeee

tak bitau uols pun i nak kahwin kannnn
hihihi

malulahhhh

tak plan sangat pun, tetibe dapat greenlight from parents, so apa lagi...let's get married baybehhh

ok harini nak cite perihal nak beli barang hantaran...

disebabkan my last perfume, GUCCI FLORA dah nak habis- so mintak hantaran perfume settt

last Sunday pegilah usha2 wangian apa yang bestttt

wahhh banyak lah choices sekaranggg

tapi dah shortlist 2 jerrrr

uols tolong I decide pleaaseee????

dua-dua sukeeee :)

 SIGNORINA by Salvatore Ferragamo

orrrrr.....

PARISIENNE by YSL

Seriously suka bau dua-dua ni, and harga lebih kuranggg

i'm tornnnn!

huhuhu
camne, camne?

tolong i decide plssss
very much appreciatedddd - muahhhxxx

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring