Friday, 18 January 2013

Johor, Sabah, Sarawak, KL, Selangor, Kedah?

salam deariesss

just wanna let you know, you can also get Premium Beautiful and Biozone Food Purifier demo and consultation from my biz partners all over Malaysia!

they are experts in Premium Beautiful sizing and also women body shape :)
nak tanya detail-detail pun bolehhhh

Untuk yang kat Sabah/Kedah/Johor, boleh la contact Puan Ina  kat bawah ni....kecil molek je orangnya tapi sangat friendlyyyy :)


Nur Adlina Zaki

012 - 2120695

For those yang dekat Sarawak, come and meet the ever beautiful Premium Beautiful agent Puan Petronellaaa :)
She's a teacher jugak macam Ina ...buat biz secara part time, but super friendly .....
based in Kuching, but orang-orang Sarawak boleh contact Pet for fitting and consult okayyy


Petronella Simson

010 - 408 7557



For Johorians, usha-usha lah blog biz partner i Syiekin :)



memang best sangat blog die, very entertaining about her family and also her life journey :)
okay so, uols yang nak tahu pasal product ke biz ke, dun hesitate to contact Syiekin yerrrr


Syiekin Azam

012 - 6891643



last but not least my latest additions to the KL team, Ainul and Kartika :)
yang dekat area Kota Damansara, Tropicana and Bukit Jelutong, jangan malu-malu nak tanya Ainul pasal Premium Beautiful okayyy

Ainul Asyiqin

019-608 9028



haaa uols yang kat area Klang, Shah Alam pulak boleh contact Kartika tauu....she's a mother of 2 children jugak macam Ainul, and sangat suka berbiz ....my biz partner sume friendly and akan bagi service terbaik kat uols semua tauuu

Kartika Karim

019-856 3520


oraittt...for the full list of my biz partners all over Malaysia boleh refer dekat tab
" Contact my Biz Partners" kat atas tu kayyyy

In this biz, I develop these ordinary but strong ladies to be the best they can be - yelah niat diorang baik untuk buat biz secara jujur plus bantu other ladies kat luar sana yang tercari-cari alternative treatment untuk masalah wanita, nak conceive , nak kurus and macam-macam lagi!

also of course these ladies nak cari income lebih untuk family :)

so uols yang tercari-cari peluang biz yang HALAL dan flexible, jangan malu-malu follow diorang kayyy

in sha Allah - together we will guide you in this journey to give the best for you and family; and also to be a better person :)

xoxo

Ismalina

019 3393340



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring