Thursday, 28 February 2013

PROMO BIOZONE FOOD PURIFIER and BIOVELOCITY SLEEPMATE FEB 2013!

**STICKY POST, pls scroll down for latest entries!**

happy chinese new year!

okay sempena tahun 'water snake' -it's supposed to be a prosperous year for businesswomen kannn

this is a promo for Biozone Food Purifier and Bio Velocity Sleepmate :)

both products yang boleh digunakan seisi keluarga!

boleh baca more on Biozone Food Purifeier in my entry FILTERING FOOD

So, if we can't live with unfiltered water, how can we keep on consuming unfiltered food kan?

so here's my promo this month!


BIOZONE FOOD PURIFIER

1) PURCHASE BIOZONE FOOD PURIFIER - get free gift of Marine Essence soap worth RM105!



jangan risau, bahan2 dalam Marine Essence Beauty Bar ni semuanya natural and organic- plus ramai yang cakap boleh putihkan ketiak, celah peha and lutut :)
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
2) PURCHASE BIOZONE FOOD PURIFIER + BIOZONE CAR STERILIZER  at package price of RM1,600! ( NORMAL PRICE RM1,900)

click at BIOZONE CAR STERILIZER for details!

car sterilizer ni memang sangat- sangat best - menyegarkan udara kereta without any bau wangi...kalo susu tumpah ker, bau durian ke, durian crepe ke petai, memang takkan bau satu kereta!
kereta uols akan kekal fresh je bau die :)

plus takyah bazir2 beli pewangi kereta evere 2 months tu..Biozone Car Sterilizer boleh tahan 3 tahun dengan penggunaan setiap hari!


ok next is

BIOVELOCITY SLEEPMATE



uols boleh baca macam2 testimoni Biovelocity sleepmate ni kat Testimoni BV Sleepmate!

pun boleh check out my biz partners entries http://mamafaizzhafran.blogspot.com/ and www.hazawani.com 

for myself pun, memang tidur yang pulas dan lena( walaupun sekejap)  and hilang lenguh2 badan, rasa segar je sepanjang hari! my hubby pun dah kurang berdengkur lagi!


3) PURCHASE BIOVELOCITY SLEEPMATE RM1,288 minus cash rebate of RM120! Get free gift worth RM105 ;)

OK, you can leave your contact details kat CONTACT ME BUTTON yang warna pink tu...or can SMS/Whatsapp or email me Isma 019-339 3340 , ismalinaishak@gmail.com for further discounts or inquiry kayyy :)

xoxo
Isma

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring