Monday, 4 February 2013

Testimonial Bio Velocity Sleepmate - Sarjan Tarmizi (Lumpuh akibat Kemalangan)

hola!

last weekend i pergi ke Hari Bio Velocity Sleepmate...

haaa nak tahu apekebendenye nihhh?

it's actually just a sleepmat - or pelapik tilammm :)

but bukan calang product ya...the fact that the natural solar energy tech is from KOREA (uols tahu jelah kannn orang korean ni mmg big on natural products ni) and kain die pun from Germany ..( ala2 Slumberland jugakkk) and pulak tuh ada warranty 1 year for any wear n tearrrr.....

memang dah terbaiikkk!

just nak highlight keistimewaan Bio Velocity ni kannn:



1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


So apa benefit diee??

banyakkk antaranyaaa melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

yang nak tahu lebih lanjut about the solar energy facts etc boleh visit website Hai O Marketing
 http://www.hai-omarketing.com.my/products-detail.asp?id=53

banyak details about the product and why we need aura and energy plus a good night sleep :)


ni yang general jelahhh...but nak share antara testimoni hebat yang dikongsi masa Hari BioVelocity aritu!
one of it is about a policeman yg lumpuh akibat kemalangan, and dah disahkan bertaraf Orang Kurang Upaya (OKU)....yang bestnya masa hari Bio Velocity nih...kebanyakan testimonial diceritakan from tuan punya badan sendiri!

nak percaya ke tak...terpulanglah kann....ni cuma alternative treatment...kita ikhtiar :)

Alhamdulillah dgn izin dariNya.. Sarjan Tarmizi..yang telah disahkan doktor mengalami ketidakupayaan kekal & dikategorikan sebagai OKU akibat kemalangan jalan raya..Lumpuh dari pinggang hingga ke bawah...setelah selimut dan tidur bersama BIO VELOCITY SLEEPMATE selama 5 hari, dah mula dapat kekuatan untuk bangun n duduk atas katilll, and selepas 25 hari, boleh mula berjalan menggunakan tongkat......syukur alhamdulillah..dah boleh berjalan, tangan semakin kuat......

boleh tengok sendiri gambar kat bawah ni kayyyy


1 comment:

  1. There is a chance you qualify for a new government solar program.
    Find out if you qualify now!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring