Sunday, 3 March 2013

jerawat badan

selain armpit hitam, celah peha hitam, lutut and siku hitam, ramai yang mengalami masalah jerawat badan!

for myself, alhamdulillah, jerawat kat badan tu jarang-jarang la timbul...

maybe i punya lebih kepada kat muka...

tapi ada ladies yang muka putih mulus, tapi jerawat kat belakang badan banyak, and jadi scar and black spots!

plus nak rawat jerawat badan bukan boleh letak facial cleanser kannn...

so I nak share something yang i dah gunakan for 3 weeks now...

so far it works wonders!

baru 1 week pakai, bahagian ketiak dah bertambah cerah...and scar sebab gigitan nyamuk (I am extremely senang nak dapat scar from insect bites) pun dah pudarrr

Introducing Marine Essence Beauty bar a.k.a Sabun Ketiak!


1 box ada 3 bar (sebesar tapak tangan) - uols boleh potong 2 or 4  and 1 bar can last more than 1 month!

promotional price for March 2013!!!

1 bar Rm35 (FREE POSTAGE!)
1 BOX of 3 bars - RM105 (FREE POSTAGE!)

Sambutan so far memang luar biasa! I'm selling like 5 box a week :) 
ni baru start promote for 1 week hehehhe

if uols nak more discount, do gimme a call/whatsapp/sms at 019-339 3340

or if uols nak mula sedikit biz online dengan income about RM1,000 sebulan - this is the right product for you! plus tak perlu modal lansung :)

jom sama-sama hilangkan jerawat badan and putihkan ketiak yerrrr !!!

xoxo
Isma






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring