Monday, 29 April 2013

harga Biozone Food Purifier vs Other retail Food Purifier

ok

ramai sangat yang kata, barang -barang yang dipasarkan oleh network marketing companies melampau-lampau mahal.

riba' la , macam-macam lagilah

to me, kita kena faham konsep product cost, overhead, commission etc

ada ke orang jual barang dengan harga die beli dari kilang?

semua orang berniaga nak untung, so takkan la jual dengan harga kos

logic kan?

now i nak tunjukkan yang sebenarnya harga barang kami taklah melampau-lampau

standard je market price sebenarnya

ramai yang sedar , Biozone Food purifier ni bagus...dulu2 kita ignorant makan je ayam yg disuntik hormone, antibiotic, yang jadi gemok dalam 2 minggu

ye, dulu kita tak ada pilihan

now, bila dah ada pilihan, kita ignore lagi sebab harga pulak

ok untuk yang beli secara cash atau credit card, harga Biozone Food Purifier i jual at members price RM1,500. Kalo nak bayar ansuran, i jual at RM1,750 retail price macam kat kotak.

MAHAL?

depends

RM1,500 beli sekali, free maintenance 2 tahun, and warranty setahun

katalah paling malas pun kita masak waktu wiken je

so 2 hari seminggu x 52 minggu x 2 tahun = 208 kali kita purify

RM1,500/ 208 kali = RM7.21 

ehem

i think sekali kita makan kat luar pun lebih kot dari RM7!

takde mahal mana punnn

mahal lagi beli Ipad , or gadget2 lain...

yang ni lebih baik kot sbb untuk jaga pemakanan dan kesihatan kita

gadget2 tu buat lagi sakit ada lah hehehe

ok now bandingkan dengan food purifier yang dijual secara retail ( not network marketing macam Hai-O)

meaning yang boleh beli kat kedai

boleh pegi compare kat link ni ya --->Okamizu Food Detoxifier Price

mind you, Okamizu ni boleh beli kat any pharmacy, kira macam retailing company lah

click buy now

cer bandingkan berapa harga die?

harga die including postage is more than RM1,800!!!!

takde pulak free maintenance, and takde pulak free demo kat rumah uols

hmmm

mahal melampau ke?

tak kannn

invest RM1,500 NOW, untuk elakkan penyakit kronik in 10 years time for you and your kids!

once dah kena penyakit kronik, berapa pulak medical bills?

100K, 200K?

can be more !

so jangan lah pandang remeh kualiti makanan yg anda makan.

BIOZONE PROMO until 6 May 2013!

dengan setiap pembelian , anda akan dapat free gift BIOZONE CAR STERILIZER worth RM175!


Pakat dengan kawan-kawan - setiap pembelian 2 unit, i bagi RM200 discount :)

SMS/WHATSAPP 
Isma 019-3393340 
to book your set

or email ismalinaishak@gmail.com

further read on ----> Biozone Food Purifier

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring