Tuesday, 9 April 2013

SOHOBIZ 2013!

Dalam kehidupan masakini ,ramai yang tercari cari peluang biz yang mudah dan doable, flexible dan boleh generate income yang solid!

Semua ni berpunca berpunca dari kos sara hidup yang tinggi dan tekanan dari komitmen kerja dan keluarga...

yelah, nak bagi yang terbaik untuk anak-anak, malah ramai antara kita berada dalam generasi sandwich - bermakna kita perlu menyara ibu bapa (sometimes even adik2 ) dan keluarga sendiri ! - surely uols PERLU 2nd income kannnn

wanita yang dah ada anak pulak, stress kerja kat pejabat, pergi kerja dah jammed, kurang masa dengan anak,balik kena kemas rumah , masak etc ..... jealous je tengok orang lain boleh jadi tai-tai kat rumah (kes suami kaya dan mampu)  - rasa nak berhenti and jadi surirumah sepenuh masa tapi kewangan keluarga mesti terjejas kalo kita tak kerja.... and you are looking for something that you can do from home :)

but nowadays we have a great tool to help us to generate income anytime and anywhere! its the INTERNET!!!!

Orang selalu sebut SOHO...but uols tahu tak apa tu SOHO?


SOHO means SMALL OFFICE HOME OFFICE - where we dedicate a space in our home to be our office!
senang kan...tak payah beria-ia nak setup office bagai...free jerrr!

sometimes kalo dah ada smart phone or ipad pun, dah boleh berbiz tauuu!

so EASY!

But cukup ke dengan ada office/gadget je untuk mulakan biz?

Uols mungkin tercari-cari CARA/ GURU  untuk memulakan biz online secara SOHO mendapatkan SIDE INCOME, tapi TAK TAHU DIMANA DAN BAGAIMANA UNTUK BERMULA!

Now I want to introduce 
SEMINAR SOHOBIZ 2013!



A one stop center for those of you who wants to know how and what to do to build your own SOHO biz!


Details of the seminar is as below:

SOHOBiz 2013

Tempat: The Royal Lake Club. 

Hari :Saturday, 13 April 2013.

Masa : 2 - 5.30pm

Nak mulakan biz  tanpa ilmu dan bimbingan semestinya " RECIPE FOR DISASTER" and the best ways is to learn from those who have made it to the TOP!

3 dari 6 JUTAWAN yang dipaparkan dalam muka depan majalah PERSONAL MONEY ini akan berada di Seminar SOHOBIZ 2013 untuk membimbing anda secara ekslusif dan PERCUMA!






YES, these are real people, yang dah lalui and tahu cara yang betul, terbaik dan  "failsafe" untuk MENJADI JUTAWAN DAN MENGGANDAKANNYA!

Siapa tak  kenal jutawan internet, IRFAN KHAIRI bukan? Now uols semua boleh dapatkan tips dari beliau sendiri, secara PERCUMA! 

ramai orang bayar beribu ringgit untuk pergi ke seminar IRFAN KHAIRI nihhh, now uols boleh pergi for FREE!

and of course my beloved mentor yang juga IKON SOHONITA MALAYSIA 2013 - Puan SALHA ZAIN pun antara panel yang akan berkongsi pengalaman beliau dalam menjada 15 juta sales melalui internet!



APA LAGI YANG BEST?????

we also have wakil dari SKMM yang akan beri penerangan tentang Get Malaysian Business Online (GMBO)


RM1,000 grant up for grabs untuk peniaga online ; yang baru nak bermula pun boleh!

This is not SCAM ok... Kami bantu mempromosi Program SOHONITA di mana kerajaan provide bantuan modal untuk ANDA yg nak mulakan perniagaan dari rumah.
Bantuan modal, tunjuk ajar dari A-Z kita sediakan

Jangan tunggu lagi, pastikan tempat anda dalam SEMINAR SOHOBIZ 2013 NOW!
Pendaftaran adalah melalui jemputan. PERCUMA dan tempat TERHAD. 


Just contact me through  EMAIL/SMS/Whatsapp ( listed below) or tekan je contact me button warna pink tuuuu!

 Uols just perlu sertakan :

Nama Penuh, 
Alamat Email
No telefon bimbit

I akan SMS e ticket to you, u hanya tunjuk e ticket sahaja pada hari tersebut :)

Fast action, fast result!

Regards,
Nur Ismalina Datuk Ishak 

019- 339 3340

ismalinaishak@gmail.com

www.ismalina.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring