Wednesday, 29 May 2013

agent dropship untuk BBPlus Collagen - MEMANG BERKESAN!

Salam dearies!

syukur alhamdulillah, permintaan untuk jadi agent dropship memang tengah meletop sekarang ni

bukak2 gmail, lebih 10 email tanya nak jadi agent dropship sabun!

alhamdulillah


namun buat masa ni, memang I tak amik order sabun unless uols sanggup tunggu 2 bulan - coz sabun memang out of stock seluruh negara 



untunglah untuk mereka yang amik stock banyak awal2 aritu kannnn
memang bermodal sikit, tapi cepat je jual….permintaan memang sentiasa ada !

so for now, I encourage uols yang nak buat dropship dengan I untuk promote BBPLUS COLLAGEN!



Produk yang sama HOT jugak, and 75% return! And TERBUKTI berkesan untuk hydrate kulit, tumit merekah and also lebih glowing gittewww 

ni my own testimonial ...

tumit kaki dah tak merekah...and parut jerawat pun dah berkurang....gambar muka ni without makeup ya...
masih ada lah bekas2 jerawat tu...namun banyak dah pudar....
BBPLUS COLLAGEN +LA PRAISE SERUM  laaa

lupa plak nak amik gambar sebelummm heheh






bayangkan jual lebih kurang 10 box, you can earn almost RM900 !!

tapi adalah caranyaaa ….sape taknak kannnn….I akan ajar kayyy

so just drop me an email at ismalinaishak@gmail.com dengan tajuk " DROPSHIP AGENT" and I will reply to you the soonest




in your email, pls include Nama penuh and no telefon for my reference ya…


Thanks darlingsss!

xoxo
Isma 
019-3393340

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sharing is Caring